Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый Вячеслав1111, для проверки информации просим направить в личных сообщениях номер счета, с которого был отправлен платеж.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
-VICTOR- написав:тепер про винонання обовязків...а не пробували задуматись над ситуацією в країні ? і що реально є певні проблеми і вони не вирішуються лементом в інтернеті , а тільки піддають жару - оленям ...які на жаль не встані керувати своїми фінансами..вони -то розміщають на депо..то забирають при першому вітерці на фін ринку...ви українець чи один з ватників ? вам потрібна дестабілізація ситуації на фін ринку ? чи може думаєте вас не зачепить ??? ..замість того щоб задати питання чи прохання про пораду - і вирішити своє питання спокійно - ви нічого не робите , тільки скаржитесь ...ще раз повторюю - гривні зняти зі своїх рахунків в Дельті -не має проблем і не обовязково для цього стояти в касу...зробіть висновки.
Так ситуація в країні не дуже,тому прошусь на ДП "Рівненський авторемзавод" чорноробом - після роботи кожний день безкоштовно допомагати ремонтувати військову техніку,бо я не ватнік,а свої кошти знімаю не для того щоб дестабілізувати Лагуна і його контору,а щоб занести свої кошти в інший,український банк. Зрозуміло? Я Вам не хамив,тому от того Оленя яким Ви мене ображаєте засуньте собі в одне місце.Зрозуміло?
-VICTOR- написав:...ви українець чи один з ватників ? вам потрібна дестабілізація ситуації на фін ринку ? чи може думаєте вас не зачепить ???...
"Правила банковского работника, не желающего возвращать деньги: Правило №1. если гражданин начинает настойчиво требовать денег, напомни ему о патриотизме и необходимости всеми силами оберегать стабильную ситуацию на фин. рынке."
Dzimit написав:Очкарик Типа озвучь банк и мы его завалим?
Зачем завалим?
есть непраздный интерес к банкам, где: -ИБ за разумные деньги -% по текущим или краткосрочным вкладам ненулевой -деньги в рамках постановы по заказу выдают хотя бы на следующий день.
Ну нету у меня матраса! Сплю на бегу
В Платинуме бесплатный интернет-банкинг, 15% на сберегательный счет (свободный режим снятия и пополнения), валюту дают.
-VICTOR- написав:тепер про винонання обовязків...а не пробували задуматись над ситуацією в країні ? і що реально є певні проблеми і вони не вирішуються лементом в інтернеті , а тільки піддають жару - оленям ...які на жаль не встані керувати своїми фінансами..вони -то розміщають на депо..то забирають при першому вітерці на фін ринку...ви українець чи один з ватників ? вам потрібна дестабілізація ситуації на фін ринку ? чи може думаєте вас не зачепить ??? ..замість того щоб задати питання чи прохання про пораду - і вирішити своє питання спокійно - ви нічого не робите , тільки скаржитесь ...ще раз повторюю - гривні зняти зі своїх рахунків в Дельті -не має проблем і не обовязково для цього стояти в касу...зробіть висновки.
Так ситуація в країні не дуже,тому прошусь на ДП "Рівненський авторемзавод" чорноробом - після роботи кожний день безкоштовно допомагати ремонтувати військову техніку,бо я не ватнік,а свої кошти знімаю не для того щоб дестабілізувати Лагуна і його контору,а щоб занести свої кошти в інший,український банк. Зрозуміло? Я Вам не хамив,тому от того Оленя яким Ви мене ображаєте засуньте собі в одне місце.Зрозуміло?
Василь-Рівне ..)особисто вас я не називав оленем..але в очевидь ви пізнали себе в цьому образі .. ... або ви кажете не правду , або з вас хірург як з мене балярина....для хірурга руки це його найголовніший скарб , а ви ними збираєтесь танки ремонтувати?? хіба що вони більше ні на що не годяться якщо ви лікар , тим більше хірург - ідіть в госпіталь..їдьте у війська , якщо є така можливість - в польові шпиталі...
Yuri_T написав:"Правила банковского работника, не желающего возвращать деньги: Правило №1. если гражданин начинает настойчиво требовать денег, напомни ему патриотизме и необходимости всеми силами оберегать стабильную ситуацию на фин. рынке."
"Мої" банківські співробітники сьогодні в банку були дуже ввічливими. Грошима не порадували, зате відношення дуже хороше. Поговорили по душам. Є привід радіти, що в мене в дельті не півмільйона застрягло. Так що я самостійно шукаю способи, як пошвидше вивести готівку.
Delta official Видайте начальниці і іншим співробітникам премію поза чергою, коли ситуація в банку налагодиться
П.С. У своєму відділенні сьгодні забрала всього 3500. Іншими способами вдалось витягнути на порядок більше.
-VICTOR- написав:можливо ви кваліфікований хабарник ?
Думайте,що мелете і не засмічуйте форум,жовч роз"єдає Вам кишківник - заробити виразку - буде прободна,потрапите до хірурга - от йому і розкажете про хабарі,тюрьму і все інше. Ок?