Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank, я тут тестю Альфа-мобайл. Вот непонятка образовалась: http://fotohost.org/images/a16933f9-95kB.jpg Ваащето Альфа декларировала, шо все внутрибанковские переводы выполняются бесплатно. Более того, этот же перевод инициированный в МАБе через 2мин. выполняется действительно бесплатно. А вот в Альфа-мобайл за него хотют 5грн.
У зв’язку з тим, що я не зі своєї волі став клієнтом Альфа банку, у зв’язку з тим, що Альфа Банк купив Банк Кіпру, тепер я можу порівняти сервіс російського Альфа Банку та європейського Банку Кіпру. У порівнянні, сервіс цих двох банків, це як небо і земля, лише росіяни на землі, а європейці на небі. Обгрунтовую: перше, це те, що Альфа Банк повністю нехтує договорами укладеними Банком Кіпру, які він як правонаступник повинен виконувати в повному обсязі, зокрема Альфа Банк вимагає сплачувати щомісячні платежі в один день, хоча договори Банку Кіпру передбачать 5 днів на сплату щомісячного платежу, при передачі документів з Банку Кіпру до Альфа Банку, Альфа Банк розгубив частину документів кредитної справи і тепер намагається відобразити це як порушення умов договору клієнтом, що цих документів ніколи в справі не було, що ці документи не були подані клієнтом і відповідно збільшив відсоткову ставку, хоча в переліку доментів на передачу від Банку Кіпру до Альфа Банку всі ці документи є в переліку, кол центр та відділення на прямі питання по суті не можуть відповісти абсолютно нічого і що головне не хочуть, на вимогу надати письмові пояснення по суті запитів, надсилають відповідь, яка абсолютно не стосується наданаого до банку запиту тощо. Буду шукати можливості для дострокогового погашення чи перекредитування в іншому, нормальному банку, але щоб більше за жодни обставнин не мати справи із Альфа Банком. Бо вже користуючись послугами різних банків вже більше 10 років, такого нікудишнього ставлення до клієнта, я в інших банках не зустрічав. Отож товариство, моя Вам порада, втікайте з цього російського банку, якщо Ви його клієнти або обходьте його десятаого дорогою, якщо ви шукаєте собі банк для обслуговування, бо він своїх українських клієнтів має за ніщо. Свою ситуацію буду передавати на розсуд НБУ, а потім і суду.
Востаннє редагувалось Marshal в Пон 15 вер, 2014 16:47, всього редагувалось 2 разів.
Marshal, добрий день! Уточніть, будь ласка, номер Вашого кредитного договору / рахунку, а також уточніть, будь ласка, які саме труднощі виникли при обслуговуванні в нашому Банку і дати звернень до відповідних підрозділів. Також хочемо зазначити, що Альфа-Банк Україна - це великий український банк з міжнародним капіталом. Наш Банк не є ні філією, ні «дочкою» Альфа-Банку Росії. Більш того, 100% акцій Альфа-Банку Україна належать компанії ABH Ukraine Ltd, яка зареєстрована в юрисдикції Кіпру і є головним акціонером банку.
Alfa_Bank написав:clientage, уточните, пожалуйста, как Вы проводите эту операцию (в какие разделы заходили?, что нажимали?)
В Альфа-мобайл жму: Перевод/Перевод клиенту банка. Выбираю счет, указываю номер счета и ФИО владельца, указываю сумму. Затем жму "Продолжить". Удивляюсь, жму скриншот на планшете, потом отправить мылом себе на мыло. Захожу в МАБ, усё проверяю. Выхожу из МАба. Загоняю скриншот в редактор, замазываю личную инф-ю, сохраняюсь.... матюкаюсь... и лабаю сообщение на ветке. Пока Вы отвечали я еще успел сбегать за успокоительным Отборным в кабинет к директору. Он седня добрый :)
Alfa_Bank написав:Marshal, добрий день! Уточніть, будь ласка, номер Вашого кредитного договору / рахунку, а також уточніть, будь ласка, які саме труднощі виникли при обслуговуванні в нашому Банку і дати звернень до відповідних підрозділів.
Справа в тому, що працівники кол-центру Альфа-банку та працівники відділень на які перевели на обслуговування бувших клієнтів Банку Кіпру, абсолютно не знають текстів договорів Банку Кіпру. Всі свої дії працівиники відділень вибудовують на підставі типових договорів Альфа-Банку і не бажають почитати тексти договорів Банку Кіпру, щоб не виставляти бувшим клієнтам Банку Кіпру безпідставних претензій. Працівники вказаних відділень не володіють інформацією про склад кредитних справ, тобто не знають, що є у кредитних справах, що передавалось з Банку Кіпру і чому відрізняється те що є у справі і те що передавалось Банком Кіпру, звинувачуючи при цьому клієнта, що це ніби його вина, що відбулась втрата документів при передачі між банками. Вказані працівники не бажають вникати у специфіку бувших клієнтів Банку Кіпру, будь-які пояснення та роз’яснення не приймаються до уваги, для годиться пишуться відписки, які навіть не стосуються предмету неузгодженості. При кожному наступному зверненні придумується чергова версія, чому не можна понизити безпідставно підвищену відсоткову ставку. Проблема існує з 1 дня переведення на обслуговування до Аьафа-Банку і численні регулярні звернення до відділення та кол-центру окрім відписки результату не дали. Тому, Альфа-Банку потрібно зобов’язати всіх свої працівників, які працюють з бувшими клієнтами Банку Кіпру вичитати тексти договорів Банку Кіпру та провести ревізії кредитних справ на предмет відповідності того, що було передано з Банку Кіпру і того, що є в наявності фактично. Тобто реально є ставлення працівників Альфа-Банку до бувших клієнтів Банку Кіпру, як до клієнтів 2 сорту.
Alfa_Bank написав:Також хочемо зазначити, що Альфа-Банк Україна - це великий український банк з міжнародним капіталом. Наш Банк не є ні філією, ні «дочкою» Альфа-Банку Росії. Більш того, 100% акцій Альфа-Банку Україна належать компанії ABH Ukraine Ltd, яка зареєстрована в юрисдикції Кіпру і є головним акціонером банку.
Ви забули дописати, що і ABH Ukraine Ltd (у власності якої перебуває Альфа-Банк Україна) і Альфа-Банк Росія перебувають у власності російської Альфа-Груп: http://ua.cbonds.com/news/organizations/item/6094
citramon написав:Специально закрыл ощадный, открытый ранее в отделении. Открыл новый в myalfa - функционал тот же, кнопок для частичного снятия не вижу, только "Сервисы" - "закрыть депозит"
В пятницу тоже открыл ощадный в отделении. Менеджер сказала, что можно будет свободно гонять деньги между картой и ощадным. Открыл МАБ, а тут такая засада Да и мин. сумма 1000 грн , а в МАБе 100. А девочка даже не подсказала. Ну да ладно - закрою в отделении и если подключат сервисы перевода с карты на ощадный и обратно - подключу в мабе. Кстати, при закрытии ощадного, открытого недавно, нет никаких штрафов или комиссий?
Marshal написав:Отож товариство, моя Вам порада, втікайте з цього російського банку, якщо Ви його клієнти або обходьте його десятаого дорогою, якщо ви шукаєте собі банк для обслуговування, бо він своїх українських клієнтів має за ніщо.