Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемая elles, указанные Вами платежи были отправлены с Банка. Информацию о зачислении рекомендуем уточнять у получателя.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Delta official написав:нно указанный Вами платеж был отправлен из Банка. Детали предоставлены в личных сообщениях. В случае необходимости готовы предоставить подтверждение. Для этого достаточно подать "Запит до Банку" в СДБО "myDELTA".
Delta official Уважаемый представитель Дельта Банка, какая комиссия будет списана с меня, если я снимаю наличные в банкомате банка Русский стандарт с карты Ощадна номер 1?
elles написав:Уважаемый представитель Дельта Банка, какая комиссия будет списана с меня, если я снимаю наличные в банкомате банка Русский стандарт с карты Ощадна номер 1?
Если карта обслуживается в Тарифном пакете "Ощадна картка № 1" - 1,5% от суммы снятия + 5 грн. Если карта обслуживается в Тарифном пакете "Ощадна картка № 1 Debit" - без комиссии.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
1) Авторизоваться в СДБО "myDELTA" (логин + пароль + код на рисунке). 2) Нажать на баннер "Запит до Банку" (размещен в левом нижнем углу). 3) Выбрать тему сообщения, напечатать текст сообщения и нажать "Отправить".
У Дельти таки проблеми! Прийшов у відділення у м.Львові щоб отримати з ок1 -7000грн. Касир тихенько-тихенько заявила що може видати тільки 2000грн!? Чому так, бо так!!! Отримавши 2000грн - звернувся до людей з черги що в банку грошей вже немає, стояти непотрібно!!! А я буду чекати біля віконечка можливо хтось надумає принести грошики у цей банк. І сталось чудо!!! Касир знайшла гршики "під прилавком" і видала мені всі кошти.
tariklv написав:У Дельти таки проблеми! Прийшов у відділення у м.Львові щоб отримати з ок1 -7000грн. Касир тихенько-тихенько заявила що може видати тільки 2000грн!? Чому так, бо так!!! Отримавши 2000грн - звернувся до людей з черги що в банку грошей вже немає, стояти непотрібно!!! А я буду чекати біля віконечка можливо хтось надумає принести грошики у цей банк. І сталось чудо!!! Касир знайшла гршики "під прилавком" і видала мені всі кошти.
А в банкоматі окупаційного Сбера чому не добрали 5000?
elles написав:Уважаемый представитель Дельта Банка, какая комиссия будет списана с меня, если я снимаю наличные в банкомате банка Русский стандарт с карты Ощадна номер 1?
Если карта обслуживается в Тарифном пакете "Ощадна картка № 1" - 1,5% от суммы снятия + 5 грн. Если карта обслуживается в Тарифном пакете "Ощадна картка № 1 Debit" - без комиссии.
Дайте, пожалуйста, ссылку на тарифы снятия в чужих банкоматах. В каких сетях без комиссии можноснять с ОЩад.картки номер 1?
Востаннє редагувалось elles в Сер 17 вер, 2014 16:42, всього редагувалось 1 раз.
tariklv написав:У Дельти таки проблеми! Прийшов у відділення у м.Львові щоб отримати з ок1 -7000грн. Касир тихенько-тихенько заявила що може видати тільки 2000грн!? Чому так, бо так!!! Отримавши 2000грн - звернувся до людей з черги що в банку грошей вже немає, стояти непотрібно!!! А я буду чекати біля віконечка можливо хтось надумає принести грошики у цей банк. І сталось чудо!!! Касир знайшла гршики "під прилавком" і видала мені всі кошти.
А в банкоматі окупаційного Сбера чому не добрали 5000?
Добрав в Приваті, так як потрібна була більша сума.(прораховано банк+банкомат).