FairyPrince написав:Хочу відкрити депозит. На руках гривня. Банки: або Приват, або ПУМБ. Альфа і ВТБ принципово ні. Решта банків або менш надійні або не цікаві умови. Умови: банк є учасником ФГВ, вільна конвертація валюти депозита, інтернет банкінг в якому це все діло можна робити. Що порадите, займатись тим чи та ну його, просто девал страшний, треба з тими гривнями щось робити? Плюс долар зараз не купиш, шоб під матрац покласти, можна лише відкрити доларовий депо за грн. Які в кого думки ? І будьласка брєдові ідеї тримайте при собі. Дякую.
Ну дык откройте долларовый за грн, пока есть возможность по сладкому курсу ( в ПУМБ на 15к грн в день, в Привате - 100$ в день).
mike41 написав:Я звичайно також перепрошую, але не зовсім зрозумів, що цим хотіли сказати, пане заначка?
а що ж тут не зрозумілого? хтось питає поради, бо на те й форум, а хтось патетично починає розмірковувати над вартістю думок. то ж я вам і пропоную викласти ваші реквізити, щоб усі бажаючі могли вам перерахувати гроші за ваші репліки. щонеясно?! бо, видно, ви собі ціни ніяк не складете.
mike41 написав:Я звичайно також перепрошую, але не зовсім зрозумів, що цим хотіли сказати, пане заначка?
а що ж тут не зрозумілого? хтось питає поради, бо на те й форум, а хтось патетично починає розмірковувати над вартістю думок. то ж я вам і пропоную викласти ваші реквізити, щоб усі бажаючі могли вам перерахувати гроші за ваші репліки. щонеясно?! бо, видно, ви собі ціни ніяк не складете.
Повылазили гуру местного разлива, точно вурдалаки, все такие вумные опосля, куда там Квестору... Заходить на ветку стало противно
ТИХИЙ написав:Белые пришли - грабют, красные пришли - грабют Предложение повысить с 1 января 2015 года размер сбора в Пенсионный фонд от операций по продаже наличной и безналичной валюты с 0,5% до 2% содержится в законопроекте № 5079 «О внесении изменений в Налоговый кодекс и некоторые другие законы относительно налоговой реформы». http://www.youtube.com/watch?v=3nN_KRYHwUM
Яценюк и Шлапак. Предложение пока отклонено ВР. 26 октября думайте, за кого голосуете
За Яценюка він толковий економіст, все правильно робить, головне що в його заявах та законах немає популізму. Ну і за Порошенка. Яценюк наче його партію очолює. Взагалі мої думки відносно цього уряду починають змінювати, здається Україна вперше отримала дієву владу, яка щось робить, і сповідує ідею націоального егоїзму. Ціни на газ ринкові для усіх, і пора злазити з газової голки.
Востаннє редагувалось Ukrainian в Суб 20 вер, 2014 05:05, всього редагувалось 1 раз.
йцукен написав:Гривна? в любую помойку, где больше платят и еще нет ВА и исправно платят деньги.
Міха уже 28% дає здається.
fav73 написав:Ну дык откройте долларовый за грн, пока есть возможность по сладкому курсу ( в ПУМБ на 15к грн в день, в Привате - 100$ в день).
А фашитські банки гривню на валютний депо дають, в них наче був дефіцити гривні їм НБУ такі жирні рефи не роздає, а валюту з Москоу навалом возили. Думаю було б логічно їх на цьому ловити.
Востаннє редагувалось Ukrainian в Суб 20 вер, 2014 05:18, всього редагувалось 1 раз.
Как стало известно FinMaidan, неплатежеспособный днепропетровский АктаБанк за 2012-2013 годы и первые четыре месяца 2014-го обналичил через счета физлиц иностранную валюту на 65 млрд грн. Доказательства масштабного обнала с нарушением правил борьбы с отмыванием «грязных» денег появились у НБУ еще в мае, однако наказать банк регулятор не мог. Его решения о блокировании депозитных и валютных операций отменялись в суде, а попытки привлечь правоохранителей к расследованию выявленных фактов ни к чему не приводили. Зато собственники АктаБанка получили время для вывода денег из учреждения. http://finmaidan.com/investigation-2/11798.html