Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кока написав:Delta official Як здійснити послуги інтернету через МуДельта?
Шановний Кока, для надання конструктивної відповіді на поставлене запитання прохання його деталізувати. Заздалегідь вдячні.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
вы просто тупо придрались ... там нормально корректно написано и дана ссылка на программу ... это ж реклама ... в рекламе пишут огромными буквами депо 30% годовых .. а потом мелкими ссылка: 30% годовых за первый месяц, а за все остальные 15%
.. так же и тут написана суть и дана ссылка на официальные правила программы ... все нормально
Кстати в myDELTA у меня указано:
Назва бонусної програми: 1% Ресторани, Супермаркети та АЗС
А все супермаркеты идут с кодом 5411...
И это как Вы понимаете написала не я, а Дельта, но выполнять свои обещания в полном объёме банк как обычно не намерен...
вот вы тоже написали так же огульно, а дельту обвиняете в некорректности - далеко не все
думаю ..) и даже больше - уверен , аргументы в пользу такой точки зрения уже приводились ранее Р\S... за плечами опыт работы с банком в 2008 ...)тогда таких как вы " все пропало , клиент уезжает , гипс снимают .." было достаточно много так же ).
Delta official Робив спробу поповнити рахунок провайдера Інті(інтернет послуги),от уже другий день не можу цього зробити,видає -зробіть спробу пізніше.Також поповнив послуги мобільного зв"язку,з раунку списало кошти,а рахунок не поповнився.За скільки часу тепер проходять платежі?