flyman написав:Невже ще хтось купує нерухомість, крім альтернативщиків.Моя власна думка, що КРЖН буде в дупі як після аварії на ЧАЕС і розвалу СРСР.Дешево і надовго.
У дупі та надовго сидить чоловік-муха у кімнаті з холодильником, цє факт, і нє трє гундіти
На даний момент я в Тернополі. А те що ти називаєш дупою, то "типовиий сегмент", і в ній сидять такі ж кияни як і ти, чи ти особливий, невже пуповик? До речі, долар тепер майже по 15. Ще трохи і за рік двократний девал. Нерухомість я так розумію все ще "тиха гавань", чи вже "бурляще івно"?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 20 вер, 2014 20:29, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:На даний момент я в Тернополі.А те що ти називаєш дупою, то "тпиовиий сегмент", і в ній сидять такі ж кияни як і ти, чи ти особливий, невже пуповик?
...і продовжуеш сплачувати за кімнату з холодильником? жінка знае про "хозяйську дочь"???транжира чи альфонс???!!! чи можє спонсор хозяйчиного сина на підлозі біля холодильника???
...а я нє сиджу у "кімнатах з холодильником" та у хрущах, звиняй дядьку-гастарбайтєр 40+
Востаннє редагувалось Прохожий в Суб 20 вер, 2014 20:43, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:На даний момент я в Тернополі.А те що ти називаєш дупою, то "тпиовиий сегмент", і в ній сидять такі ж кияни як і ти, чи ти особливий, невже пуповик?
і продовжуеш сплачувати за кімнату з холодильником? транжира!!! ...я нє сиджу у "кімнатах з холодильником" та у хрущах, звиняй дядьку-гастарбайтєр 40+
вуйку, який зміст платити більше, якщо я в будній день - на роботу - з роботи, поїв, поспав. Аби були зручності і адекватні господарі, не далеко до роботи, поряд метро, ринок і супермаркет. Я вже писав, за місяць скиртую в Києві стільки, скільки в Тернополі заробляють за півроку. Все одно кращого міста, чим рідний Тернопіль не знайдеться. Тому провінційним комплексом "стати киянином" поки що не страдаю.
Прохожий написав:flyman вуйку, стєрєжи пИво та шкварки від хозяйського сина надіюсь кімнату запєр на час відсутності на амбарний замок?
мені не шкода, аборигени можуть доїдати і допивати після шляхетного пана
шо, знайомі зробітчани-тєрнопільчани приїхали у кімнату з холодильніком на час відсутності мульйонєра-лєндлорда? мабуть донька хазайки у захваті, стільки уваги від чоловічого полу
Прохожий написав:flyman вуйку, стєрєжи пИво та шкварки від хозяйського сина надіюсь кімнату запєр на час відсутності на амбарний замок?
мені не шкода, аборигени можуть доїдати і допивати після шляхетного пана
шо, знайомі зробітчани-тєрнопільчани приїхали у кімнату з холодильніком на час відсутності мульйонєра-лєндлорда? мабуть донька хазайки у захваті, стільки уваги від чоловічого полу
zahar_ написав:На Ревуцкого 9 вроде просто строят так сказать вторую очередь - 3 секцию.
Первые две сдали в эксплуатацию несколько лет назад.
Бог с ним с Ревуцкого, Вы меня отправили к Ковальской, прокомментируйте цену Ковальской 23700 грн за однухи, а Вы всё кричите, что никакого подорожания, а по факту они вывесили 1750 в доллярах
А чего у вас курс 13.54? Вы бы ещё по 11.85 посчитали тогда бы могли говорить о 2 тыс. дол. за кв.м у Ковальской?
Сегодня обмен долларов для "пересичныого" был проведен по 14 грн за долл
И потом может они в вас шпиона заподозрили и вам цену по телефону от балды заявили?
Надо в офис заехать и уточнить, что ковальская в долларах реально хочет и тогда комментировать.