b3254 написав:анири Суд - це само собою Городской коммерческий банк CityCommerce Bank , а МВС - це щоб закрити їм змогу тирити з банку, і примусити видавати кошти. Одне іншому не заважає.
Ще як заважає. У разi вiдкриття з вашої iнiцiативи кримiнального провадження, цивiльне провадження за вашим позовом буде вiдкладено до закiнчення кримiнального.
Отже, спочатку завершiть цивiльне, аж потiм вiдкривайте кримiнальне. Iнакше це займе не менш як пiвтора роки.
Приветствую уважаемых форумчан! У меня 30 сентября заканчивается мультивалютный вклад на 648 евро,сумма не большая, но вместе с основным депозитом, который заканчивается в ноябре, в целом выходит за рамки ФГВФЛ...Карточка у меня только к основному депозиту, значит в Парусе ССВ может и не дать мне возможности Получить эти 648 евро по 500 грн.Как быть не знаю... Буду очень признателен за Ваши советы!
alex541 написав:Приветствую уважаемых форумчан! У меня 30 сентября заканчивается мультивалютный вклад на 648 евро,сумма не большая, но вместе с основным депозитом, который заканчивается в ноябре, в целом выходит за рамки ФГВФЛ...Карточка у меня только к основному депозиту, значит в Парусе ССВ может и не дать мне возможности Получить эти 648 евро по 500 грн.Как быть не знаю... Буду очень признателен за Ваши советы!
Какой вы совет желать получить? Вариантов три: 1. Подачки в парусе 2. Суд, апелляция, исполнительная (уже не успеете) 3. Сидеть и не рыпаться и ждать ноября и развязки
alex541 Тут є пакет зразків. Основне - подавати по місцю проживання, але адреса - Київ, районний суд міста Позивач: Відповідач: ПАТ «Міський комерційний банк» Юридична адреса: 03141, м. Київ, вул. Солом'янська, будинок 33. Код ЄДРПОУ 34353904; МФО 339339. SWIFT: PATKUAUK Reuters: CCBU Телекс: 131524 PARUS UXПАТ «Міський комерційний банк» +38 (044) 207-70-00. 0 800 - 500-011 (Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні) електронна пошта - info@citycommercebank.com Ціна позову – грн дол. США Якщо зробите точно, то перше засідання через 15 днів, друге через 20 ще заява про забезпечення позову і виклик свідків і надання докум. підтвердження по п.3.3. п.516, дист до НБУ і до банку по п.3.3., а не заяву Позов до суду - https://www.facebook.com/notes/афери-банкірів/позов-до-суду/1448776172076159
Звернення до НБУ - https://www.facebook.com/notes/афери-банкірів/звернення-до-нбу/1448753338745109/ Вимога до банку - https://www.facebook.com/notes/афери-банкірів/вимога-до-банку/1448746142079162 Важливо, аби більшість почала вимагати підтвердження по п.3.3.. Вони тягнуть час, бо грошей у ФГВФО нема. Тому, якщо буде галас, то вони вимушені будуть примушувати власників банку вкладати гроші. Їхні люди тут у форумі спеціально мутять. Заяви не пишіть. бо це 30 днів. А так для суду вистачить пачку вимог, які вони не виконали. І щодня,я к приносите їм вимогу. беріть банківські виписки. Це також для суду підтвердження. Вони їх повинні давати безкоштовно. за позов також нічого не платите Хай щастить
alex541 написав:Приветствую уважаемых форумчан! У меня 30 сентября заканчивается мультивалютный вклад на 648 евро,сумма не большая, но вместе с основным депозитом, который заканчивается в ноябре, в целом выходит за рамки ФГВФЛ...Карточка у меня только к основному депозиту, значит в Парусе ССВ может и не дать мне возможности Получить эти 648 евро по 500 грн.Как быть не знаю... Буду очень признателен за Ваши советы!
Для не клиентов Паруса - снятие с карт только начисленных %%. По окончанию срока депо $ падают на текущий счёт не Паруса, потому увы - снятие тела возможно только в родном отделении. Единственный вариант, уточните у менеджера, можно ли перевести всю сумму тела на карту, тогда снятие теоретически возможно везде.
Для не клиентов Паруса - снятие с карт только начисленных %%. По окончанию срока депо $ падают на текущий счёт не Паруса, потому увы - снятие тела возможно только в родном отделении. Единственный вариант, уточните у менеджера, можно ли перевести всю сумму тела на карту, тогда снятие теоретически возможно везде.
Какие ещё карты? Карты отключены и заблокированы, вы о чём?