Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 22262227222822292230 ... 2916>
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 14:31

Faceless написав:
  flyman написав:Фейслес, може ви розглядаєте виключно вибірку:
- люди віком 27-35 років
- вищою освітою
- живуть і працюють в Києві більше 5 років.

- Вік - працездатні й старші
- Освіта - більшість у аналізованому сегменті з ВО як мінімум, хоча й є без нього; іншим цілком просторо у сегменті 60-70%
- живуть і працюють у Києві, ну більше року, тобто не щойно приїхали.

"Огласите весь список" "С"

Давайте перечень специальностей из "вашего" Киева?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 14:40

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:Тому що вантажник МОЖЕ заробити за кілька років на квартиру в Києві.
Викладач ВУЗУ - НІ.

Да ну. Вы явно не читаете вам же написанного. Грузчики зарабатывают неплохо, как я обратил когда-то внимание. Уже писали - 200 грн. - рабочий день. Пусть даже 300. Это 6 тыс. в месяц, 72 тыс. в год, ну пусть даже 100 тыс. грн. в год. Сейчас это 7 тыс. долларов. Лет за восемь можно купить квартиру, если не есть, не пить и не снимать жилье. Если же есть, пить, жить не с родителями и заводить детей - то правильный ответ - квартира не будет куплена никогда.
andrey_spec

Подякував: 1 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 14:41

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:а мене це дивує. В такому випадку треба скорочувати кількість ВУЗів і доцентів-професорів - і підвищувати решті викладацького складу зарплату.

Треба не просто скорочувати. Тим паче я проти методів "штучного" скорочення.
Потрібно змінити підхід до викладачів, до оплати їх праці, до процедур оцінки їх рівня, до процедур захисту.
Нехай самі й "поскорочуються".
Бо зазвичай у викладачі на кафедру залишається хто? Випускники, що не спромоглися чогось добитися у своїй реальній професійній діяльності. Формально зазвичай вони вчилися непогано, але не здатні були використати набуті знання на практиці.
Як оцінюється їхня робота? По суті - не за якістю, а за кількістю годин.
Як проводиться так звана "наукова робота"? "Дослідження", висмоктані з пальця, статті й монографії, що більш схожі на реферат-мозаїку з чужих робіт, що робилися у свою чергу так само... Нікому не потрібні й незатребувані теми, геть нікому не потрібні висновки й результати - бо - у автора немає й краплини розуміння, як і де використати це на практиці, мало того, взагалі ніякого практичного досвіду.
Одне діло, якщо мова йде про фундаментальну науку. Але це так само стосується й суто прикладних наук.
І сидять такі протирателі штанів, відсиджують свої "години", ростуть по посадах на кафедрах, читають с листків те саме, що написано у підручниках такими самими, як і вони, те, що немає жодної практичної цінності а часто й геть не відповідає дійсності, пишуть кілометри макулатури для збірок, які ніхто не читає і які існують тільки для формального запису їх "наробок".
Думаю, вам, як науковому співробітнику, це відомо не гірше за мене.
  Frant написав:Тому що вантажник МОЖЕ заробити за кілька років на квартиру в Києві.
Викладач ВУЗУ - НІ.

Думаю, все ж у другої категорії шанси вище. Я таких хитросраких "викладачів" бачив, що Захарові "шаромиги" б показилися.
  zahar_ написав:Давайте перечень специальностей из "вашего" Киева?

Давайте без "давайте"? Я вам тут отчет писать не собираюсь.
Вы уж тогда со своих начните. Ну, про мерчиков мы уже слышали. Что там еще? Кассиры в Ашане, курьеры, грузчики, продавцы на рынках?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8231 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 14:49

Faceless написав:Думаю, все ж у другої категорії шанси вище. Я таких хитросраких "викладачів" бачив, що Захарові "шаромиги" б показилися.
Як що ви маєте на увазі "викладачів" на кшалт співака-депутата-бізнесмена-викладача Поплавського - то погоджуюсь з Вами))) А взагалі таким "універсалам" - місце в тюрьмі чи сміттєвому контейнері.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 14:49

manko74 написав:Frant Працюю в логістичній сфері.
Вантажник - з/п 175-200 грн. на руки за зміну (9 год). Робота важка і відповідальна (матеріальна відповідальність за пошкоджений вантаж). Це багато? За такі гроші можна прожити в Києві, знімаючи житло?

4000 uah місяць, можна, але вихлоп в нуль, так як вантажнику тре нормально харчуватися
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 14:50

smirnowand написав:
  zahar_ написав:Какие "только топ"? Вы посмотрите на цены у ремонтных бригад. Знакомые делали ремонт зимой, 5 дней работы бригады из трех человек - 8000грн. И это не фирма.
Стоматолог в полугосударственном учреждении - 250-350грн за зуб ( пол часа - час работы). Около половины - чистый доход.
Для программиста з.п. ниже 1000$ - вообще не деньги.
Учитель в школе? Занимаясь репетиторством - под 8тыс грн за месяц тоже вполне реально.
Я молчу о юристах, банковских работниках среднего звена, мелних начальниках, и совсем молчу о чинушах.

И Вы думаете , что все эти деньги идут на КРЖН?
Программист получил бабло и отнёс его стоматорлогу ( потому что много курит)
Стоматолог отнёс на оплату услуг юристу и взятку чиновнику
Юрист понёс учителю, потому что некогда чадо своё учить.
Учитель понёс ремонтникам, потому что делает ремонт в своей квартире, полученной во времена СССР.
И т.д., по кругу, не попадая на КРЖН. Разве что чиновник что-то купит, но никак не типовую панель или в ЖК на 1000 квартир
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 14:56

Serg-ik написав:Программист получил бабло и отнёс его стоматорлогу ( потому что много курит)
Учитель понёс ремонтникам, потому что делает ремонт в своей квартире, полученной во времена СССР.
И т.д., по кругу, не попадая на КРЖН.

Звідки беруться гроші на купівлю КРЖН???
З неба падають????
Хтось заробляє більше, ніж споживає. Тому збирає гроші, складає їх - і купляє жадані бетонометри.

По колу гроші циркулюють у тих, у кого ПОНТИ і КОРОНА - завеликі.
А ще є публіка, яка живе у БОРГ.
Тобто витрачає ЧУЖІ гроші :| .
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 15:10

Serg-ik написав:
  smirnowand написав:
  zahar_ написав:Какие "только топ"? Вы посмотрите на цены у ремонтных бригад. Знакомые делали ремонт зимой, 5 дней работы бригады из трех человек - 8000грн. И это не фирма.
Стоматолог в полугосударственном учреждении - 250-350грн за зуб ( пол часа - час работы). Около половины - чистый доход.
Для программиста з.п. ниже 1000$ - вообще не деньги.
Учитель в школе? Занимаясь репетиторством - под 8тыс грн за месяц тоже вполне реально.
Я молчу о юристах, банковских работниках среднего звена, мелних начальниках, и совсем молчу о чинушах.

И Вы думаете , что все эти деньги идут на КРЖН?
Программист получил бабло и отнёс его стоматорлогу ( потому что много курит)
И т.д., по кругу, не попадая на КРЖН. Разве что чиновник что-то купит, но никак не типовую панель или в ЖК на 1000 квартир

чаще всего покупают именно за нетрудовые доходы, а так вы в целом правильно написали круговорот денег :mrgreen:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 15:13

kievlyanka написав:чаще всего покупают именно за нетрудовые доходы, а так вы в целом правильно написали круговорот денег :mrgreen:
За трудові доходи - теж купляють нерухомість.
А конкретні %, хто за які гроші - сказати важко. Це прерогатива податкової інспекції та законодавчої бюрократії нашої держави.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 вер, 2014 15:23

Faceless написав:
  zahar_ написав:Давайте перечень специальностей из "вашего" Киева?

Давайте без "давайте"? Я вам тут отчет писать не собираюсь.
Вы уж тогда со своих начните. Ну, про мерчиков мы уже слышали. Что там еще? Кассиры в Ашане, курьеры, грузчики, продавцы на рынках?

Отчёт давать не надо. Вопросом на вопрос отвечать не надо.

Я первый спросил - какие должности и в какой отрасли занимают люди из Киева фейслес с заработком 10 тыс. грн в месяц и выше?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 22262227222822292230 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор