Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
0720 написав:Срок исполнения перевода (в том числе и валютного) — три банковских дня. начиная с четвертого начисляется пеня 0.1% в день (но всего не больше 10% от суммы перевода).
Валютного 45 дней Учим матчасть. Про гривневые абсолютно верно.
Цитату из нормативки?
Да нет, это пусть BBC цитату из нормативки приведёт про 45 дней.
А пункт 8.4 статьи 8 Закона Украины "Про платiжнi системи та переказ коштiв в Україні" не делает различий между гривневым и валютным переводом:
8.4. Міжбанківський переказ виконується в строк до трьох операційних днів.
Вже дві неділі намагаюсь у м. Луцьку забрати свої кошти у доларах. Забрати в день можливо тільки 100 доларів, тільки коли є підкріплення і тільки за попереднім записом. Останнім часом підкріплення немає. Тому кошти забрати неможливо. Я писав у службу підтримки з цього приводу. Прийшла відповідь з вами зв’яжеться працівник найближчим часом. Пройшло 4 дні працівник не зв’язався. За дві неділі вдалося забрати аж триста доларів. У відділення навідувався кожен день. Допоможіть повернути свої кошти як мені діяти далі?
0720 написав:А пункт 8.4 статьи 8 Закона Украины "Про платiжнi системи та переказ коштiв в Україні" не делает различий между гривневым и валютным переводом:
8.4. Міжбанківський переказ виконується в строк до трьох операційних днів.
Переказ коштів йде через іноземний банк. СЕП НБУ не працює з валютою. Вказаний вами закон не може бути застосований до ваоютного переказу.
adanolchuk27061070 написав:Вже дві неділі намагаюсь у м. Луцьку забрати свої кошти у доларах. Забрати в день можливо тільки 100 доларів, тільки коли є підкріплення і тільки за попереднім записом. Останнім часом підкріплення немає. Тому кошти забрати неможливо. Я писав у службу підтримки з цього приводу. Прийшла відповідь з вами зв’яжеться працівник найближчим часом. Пройшло 4 дні працівник не зв’язався. За дві неділі вдалося забрати аж триста доларів. У відділення навідувався кожен день. Допоможіть повернути свої кошти як мені діяти далі?
axuJlec написав:по ощадной карте№1 %на остаток еще начисляют? (на "Гаманце" пишуть 10%, а тут, по счету ниче не пишуть) (
Уважаемый axuJlec, по "Ощадной карте №1" предусмотрено начисление от 10% до 18% на положительный остаток в зависимости от суммы, которая находится на счете.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ З 1 жовтня в Дельта Банку стартує нова програма «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком» Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/09/1917/