Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
pavyak написав:Оказывается "бомжи" у нас не могут быть патриотами Украины. Обратился сегодня в отделение во Львове по поводу замены карты "с новым патриотичным дизайном". Отказали. Ответ, что данные карты только Голд. И Простых нет в природе. На замечание что на сайте указаны оба типа кредиток. Сказали , что там ошибка. http://loveukraine.privatbank.ua/lang/ru 3. Я могу себе оформить новую карту с патриотическим дизайном, если у меня уже есть карта “Универсальная” или “Универсальная Gold”? Да, конечно. Вы можете оформить карту с патриотическим дизайном вместо той, что у Вас есть сейчас. Все условия обслуживания и тарифы останутся прежними.
pavyak, добрый день! Примите, пожалуйста, наши извинения за качество обслуживания в отделении банка. Информация, опубликованная на сайте банка http://loveukraine.privatbank.ua/ - актуальна. Оформить карту Вы можете как дополнительную к карте "Универсальная", так и к карте "Универсальная Gold". Разрешите нам проработать данную ситуацию с сотрудниками банка, чтобы ни один наш клиент не столкнулся с подобной ситуацией в дальнейшем. Уточните, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua, ссылку на отзыв, адрес отделения и Ваши контактные данные. Надеемся на обратную связь! С уважением, Анна. ПриватБанк.
WachtAmRhein написав:Вы кстати не на основной счёт проценты ждёте? Они же на бонус+ начисляются. Причём с утра 1го числа ждать не надо.
Ні, чекаю на Бонус+, але їх там немає.
Як розраховуються та виплачуються проценти за депозитними властивостями?
Проценти нараховуються за кожен день за наявності на картці залишку від 100 грн/500 рублів/100 доларів США/100 євро/20 ларі та більше.
Виплачуються проценти в останній день кожного місяця на Ваш рахунок «Бонус Плюс». Якщо кінець місяця припадає на вихідний день, то проценти виплачуються наступного робочого дня.Виплачуються проценти в останній день кожного місяця на Ваш рахунок «Бонус Плюс». Якщо кінець місяця припадає на вихідний день, то проценти виплачуються наступного робочого дня.
То ж, як більш досвідчений, підкажіть, будь-ласка, як правильно читати виділене, враховуючи, що це ПриватБанк? Останній день вересня, це 32-ге чи 33-е число?
Vorlon написав:Неужели вам лень найти другой банк с намного более привлекательными процентами на остаток в реальных деньгах, а не в виде жалких 10% да ещё в фантиках (бонусах)?
1) я з Приватом зв’язався не заради бонусів, але я не люблю, коли мене обманюють: якщо на пеньок сіли, то косарь треба віддавати. 2) я вже з Дельти втік - квест продовжується. "Нормальні банки з реальними відсотками" у наш час чомусь мають тенденцію до введення абонплати за СМС, реєстрацію, банкінг, страховку і сонячну погоду, тому ваш докір не зовсім розумію. Що (кого) конкретно ви пропонуєте?
klug написав:То ж, як більш досвідчений, підкажіть, будь-ласка, як правильно читати виділене, враховуючи, що це ПриватБанк? Останній день вересня, це 32-ге чи 33-е число?
Проводка появится, как и написано, в 30м числе, а фактически доступными бонусы станут 2-3го. А вы, месье, я вижу, любитель извращений... Ждать бонусы на счёте бонус+ наслаждение понятное не каждому.
klug написав:То ж, як більш досвідчений, підкажіть, будь-ласка, як правильно читати виділене, враховуючи, що це ПриватБанк? Останній день вересня, це 32-ге чи 33-е число?
Проводка появится, как и написано, в 30м числе, а фактически доступными бонусы станут 2-3го. А вы, месье, я вижу, любитель извращений... Ждать бонусы на счёте бонус+ наслаждение понятное не каждому.
Как получить дол. в отделении банка? В кассе не выдают без предварительного заказа, а в отделении на ул. Федорова в Киеве говорят, что программа заказа валюты не работает и заказать ничего нельзя. Вроде обещают до 15 октября ее сделать.
Это происходит во всех отделениях Приват банка? Как мне снять дол. с карты?
klug написав:Минулого місяця оформив Універсальну, закинув грошей, активував депозитну властивість картки. Сиджу, чекаю на відсотки, а їх немає. Тут пишуть ось таке:
Крок 2. Подивіться за випискою в Приват24, чи був на картці протягом місяця постійний залишок 100 грн.
Я правильно розумію, що за перший місяць володіння карткою я принципово не можу отримати відсотки на залишок? Де про це написано на сторінці з описом депозитної властивості, можливо там на стільки дрібний текст, що я його не бачу?
Клуг, добрий день! Нарахування процентної ставки здійснюється за кожен день при наявності на карті в перебігу дня суми в 100 грн і більше. Зарахування суми бонусів здійснюється в останній день кожного місяця (якщо календарний кінець місяця припадає на вихідний день, то в перший наступний робочий / операційний день), на рахунок "Бонус +" карти. Щоб детальніше розглянути Ваш випадок і допомогти, уточніть, будь ласка, на нашу пошту help@pb.ua, посилання на відгук, номер карти і Ваші контактні дані. З повагою, Анна. ПриватБанк.
Квесторе_поверніться написав:Десь в П24 ті бонуси світяться?
Авжеж. Мої рахунки -> Бонус Плюс. Але щоб там щось з’явилось, потрібно зробити кілька простих і абсолютно очевидних для кожного новачка дій viewtopic.php?p=2552262#p2552262