ASAN написав:Там походу что-то назревает внутри... санкции в действии)
к слову, я вчера постил о репортаже на РБК и последовавшей публикацией в РБК-дэйли. однозначно что-то происходит
вчера еще один сабж на срачлабе про то что птн не в реале пребывает набрал под 200 лайков. еще в мае аффтора бы заклевали. инфляция и девал делают свое дело. попускает народ.
Видобуток "Газпрому" за підсумками вересня продовжив стрімко знижуватися - скорочення становило 23% в річному вираженні. В результаті концерн ризикує закінчити рік з мінімальним об'ємом видобутку за всю свою історію, пишуть аналітики "Сбербанк КІБ" посилаючись на дані ЦДУ ПЕК. Видобуток "Газпрому" вересні становив всього 29 мільярдів кубометрів, в результаті сукупний видобуток газу в Росії знизився на 14,5%.
покращення. будут вые-я, скоро и немцы перестанут их газ покупать
Далі не знаю, але з нового ніхто не повернувся, космонавтів теж ніхто не бачив (труп майора потім віддали), а ще через годину укри вибили десантуру зі старого терміналу, гаражів та готелі. Зараз йде обмін полонених (з тих 495) на трупи. Трупів реально дофигища, а укри ще й тролять у відкритому ефірі. Техніку підбиту евакуювати не дали, зараз аеропорт під повним контролем ЗСУ, пустили 3 беззбройні групи для збору трупів. Точно кількість втрат не скажу, але не менше 2 сотень точно, тому як у оппов з ранкової групи менше сотні всього залишилося з урахуванням поранених. І ще лол, укри тепер будуть міняти трупи військових РФ на вантажівки, у них їх не вистачає».
MacAndrew написав:вчера еще один сабж на срачлабе про то что птн не в реале пребывает набрал под 200 лайков. еще в мае аффтора бы заклевали. инфляция и девал делают свое дело. попускает народ.
А еще на срачлабе появилась знатная когорта, скажем, "адекватных" людей. И я смотрю их мало, но они в тельняжках, берут не количеством, но умом.
Rokus написав:А еще на срачлабе появилась знатная когорта, скажем, "адекватных" людей. И я смотрю их мало, но они в тельняжках, берут не количеством, но умом.
и на черном рынке вроде бы приспустились котировки. ну будем ждать отыгрывание девала на УБ, обычно ж оно после стабилизации курса на новом уровне) Собрание в нафте пройдет, деньги высвободятся и порастем)
Майдан в Гонконге хоть и сигнализирует, что от бендеровцев нельзя спрятаться даже за Китайской Стеной, но может стать просто приятной и, что немаловажно, комфортной (погодка то радует) студенческой тусовкой.
Rokus написав:А еще на срачлабе появилась знатная когорта, скажем, "адекватных" людей. И я смотрю их мало, но они в тельняжках, берут не количеством, но умом.
можливо то наші форумчани?
просто раніше в ефір не пробитися було інакомислячим, місцева геббельсота все терла. можливо Тiмошку трохи відпустила ватна хвороба