Faceless написав:Ну скільки там було у 1980? Однозначно менше сьогоднішнього
для тих хто не вміє/не хоче шукати гуглом http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%BE%D1%8E За період з 1961 по 1980 pp. було побудовано 379 608 тис. м² житла, нові помешкання отримали 34,4 млн осіб. Масштаби будівництва вражали: у Києві щоденно в середньому зводився стоквартирний будинок. Забезпеченість житлом зросла з 9,9 м². на людину в 1960 р. до 14 м² у 1980 році. Якщо в СРСР був застій, то в нас в порівннянні із ним занепад. Прогресу не бачу (хіба що в тому, що зовнішні борги виросли)
Faceless написав:А я сенсу не бачу сперечатися зі сліпим та глухим. Тему закрито.
Неужели прозрение наступило?
Кста, в эти "благодатные годы" хлоп з Тэрнопиля и не мог мечтать не то что про квартиру в Киеве, а даже про аренду "комнаты с холодильником", ну то такэ
Faceless написав:А я сенсу не бачу сперечатися зі сліпим та глухим. Тему закрито.
Кста, в эти "благодатные годы" хлоп з Тэрнопиля и не мог мечтать не то что про квартиру в Киеве, а даже про аренду "комнаты с холодильником", ну то такэ
Ваші суб"єктивні враження розбігаються із фактами, а факти річ вперта. Вам уже приводили посилання щодо рівня життя і виробництва в УРСР, тоді вона входила в першу десятку а тепер Україна у сьому чи восьму десятку.
Ваші суб"єктивні враження розбігаються із фактами, а факти річ вперта. Вам уже приводили посилання щодо рівня життя і виробництва в УРСР, тоді вона входила в першу десятку а тепер Україна у сьому чи восьму десятку.
Дайте ссылку на уровень жизни в СССР. Заткните рот всем недоброжелателям. (Я так понимаю во времена СРСР было хорошо - хрен стоял, а в Украине челу косящему 2 куе сейчас плохо - бабы линяют и крышку нужно опускать)...
Первый написав: Дайте ссылку на уровень жизни в СССР. Заткните рот всем недоброжелателям. (Я так понимаю во времена СРСР было хорошо - хрен стоял, а в Украине челу косящему 2 куе сейчас плохо - бабы линяют и крышку нужно опускать)...
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? alexandrslob Ладно, отвечу очень просто- по уровню жизни СССР входил в мировую десятку (см. Википедию и др. источники, не ленитесь). По данным соответствующих мировых агенств (или Вы умнее их аналитиков?) А сейчас Уркаина в восьмой десятке. Вот и все.