zzzzzz написав:jenya555 Женя, твоя манера написания с киданием какашками,это манера крутого трейдера ? Или ты себя считаешь афигенным гуру на этой ветке?
"На 10 октября 2014 года "Нафтогаз Украины" созывает внеочередное общее собрание акционеров " Укрнафта", о проведении которого вам будет сообщено в сроки и порядке, установленные действующим законодательством Украины", - говорится в сообщении.
Как сообщалось, повестка запланированного на 11 сентября собрания содержала вопрос распределения прибыли за 2011-2013 гг. и утверждение порядка и сроков выплаты дивидендов.
2011 2781 млн 2012 1428 млн 2013 189 млн итого 4398 млн потом здесь
Общее кол-во, шт 54 228 510
а потом сам считай....великий маг и чародей по бросанию кизяков
Мои расчеты были основаны на словах Яценюка.Аспирант 1 детально описал способ расчета.
Зед, я же нормально написал, что я перепроверил твои слова. Но до тебя, оленя, не доходит. Вот тебе прямая речь.
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк упевнений, що найбільша в Україні нафтовидобувна компанія "Укрнафта" виплатить дивіденди державі. Про це він повідомив в інтерв'ю українським телеканалам. "Загальна цифра - 1,3 млрд гривень нерозподілених дивідендів, де 50% належить державі, 50% - іноземному інвестору. Я вам даю гарантію в тому, що буде скликано збори акціонерів, і держава свою частку забере. "Нафтогаз" вже отримав команду, офіційне повідомлення "Укрнафті" відправлено", - сказав він. За словами Яценюка, у встановлені законом терміни буде проведено збори акціонерів "Укрнафти" і прибуток компанії буде розподілений. Як повідомлялося, "Укрнафта" 11 вересня планує провести загальні збори акціонерів. У 2012-2013 роках "Укрнафта" не проводила зборів акціонерів, і рішення про виплату дивідендів не приймалися. 50%+1 акцій "Укрнафти", що є відкритим акціонерним товариством, належить Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України", близько 42% акцій належить компаніям, афільованим з Приватбанком.
"Загальна цифра - 1,3 млрд гривень нерозподілених дивідендів, де 50% належить державі, 50% - іноземному інвестору. Я вам даю гарантію в тому, що буде скликано збори акціонерів, і держава свою частку забере.
І-НВЕСТ писав про 2,7 млрд. грн. нерозподіленого прибутку, тобто за Сєнею - на дивіденди піде 50% нерозподіленого прибутку (1,3 млрд. від 2,7 млрд.), держава собі забере 650 млн., решту - іноземному інвестору, а ми залишимось з носом чи нас також вважають іноземними інвесторами ?
тоді на акцію буде 23,97 грн., а за -15% - 20,38 грн. дивідендів без податку. Ярнев - правий!!! Або Сєня - вводить в оману
Востаннє редагувалось m u k в Чет 09 жов, 2014 11:26, всього редагувалось 1 раз.
m u k написав:"Загальна цифра - 1,3 млрд гривень нерозподілених дивідендів, де 50% належить державі, 50% - іноземному інвестору. Я вам даю гарантію в тому, що буде скликано збори акціонерів, і держава свою частку забере.
І-НВЕСТ писав про 2,7 млрд. грн. нерозподіленого прибутку, тобто за Сєнею - на дивіденди піде 50% нерозподіленого прибутку (1,3 млрд. від 2,7 млрд.), держава собі забере 650 млн., решту - іноземному інвестору, а ми залишимось з носом чи нас також вважають іноземними інвесторами ?
Все получат, иностранный инвестор это приватовские киприоты.
m u k что вы волнуетесь так..завтра будут дивы по 47 грн, когда отсечка на них скажут на собрании. А Яценюк говорил конкретно, что государство с этих дивов должно получить 1,3 млрд.грн!