Ее успешно уже поделили про походе с 270 на 320

|
|
![]() про чивакуню"Янукович зараз пішов у запій. Ви знаєте, він зараз сидить у Сочі на своїй дачі і безпробудно п'є",- сказав Гордон.
Також він розповів про зустріч Януковича і голови Адміністрації Путіна, яка відбулася під Москвою. "Я знаю точно, що коли він жив під Москвою, до нього приїхав Сергій Борисович Іванов - голова Адміністрації президента Путіна. Янукович зустрів його в халаті, напідпитку і почав роздавати йому накази",- розповів журналіст Після цього Іванов приїхав до Путіна і сказав:" Більше мене туди не відправляйте, бо не зрозуміло, хто у кого в гостях перебуває: він у нас чи ми у нього. Янукович у запої, в депресії. Тому що, напевно, навіть до його голови дійшло, що він накоїв в історичному плані", - сказав Гордон, якого цитує 24tv.ua. Своїх джерел щодо інформації про Януковича Гордон не назвав, але запевнив, що вони достовірні. ![]() Re: Идеи: портфельну вот. эта разница и есть дивы. тот кто собирался получить уже давно продал. правильно аналитики написали. а вы пишут студенты,пишут студенты... ![]() Востаннє редагувалось yarnev в Чет 09 жов, 2014 12:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() 10 жовтня 2014 року о 13.00 годині відбудуться позачергові загальні збори акціонерів ПАТ «Укрнафта» за адресою місцезнаходження Товариства: Україна, м.Київ, Несторівський провулок, буд. 3-5 (перший поверх, зал проведення загальних зборів).
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах відбудеться 10 жовтня 2014 року з 10год.00хв. до 12год.45хв. за адресою проведення зборів: Україна, м.Київ, Несторівський провулок, буд. 3-5 (перший поверх, зал проведення загальних зборів). ![]() очень плохая память, точнее осадок ваш беня пейстатый ещё за 2007 год дивы зажал, хоть и типа распределил 4 года назад так шо подозреваю если и будут дивы завтра, то выплатят их году эдак к 2020, при курсе хз каком
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор
|
|