Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
xiders написав:Хочу запитати Delta official або людей, які вже стикались із вихідними SWIFT-платежами із Дельтабанку в інші українські банки. Чи доходять нормально такі платежі до банку отримувача, чи зависають і повертаються в Дельту назад із утриманням їхньої дикої комісії як пишуть на деяких форумах? Наперед дякую!
08.10.14р. я з дружиною подали у Львіське відділення на вул. Героїв УПА, 18 вимоги на видачу валюти №2456328 та №2456276, які ви обіцяли проконтролювати. Прошу повідомити про результати розгляду наших заяв. Сьогодні валюти в касі теж нема ( останній раз видавали по 50$ 26.09.14.)
Шановний Jyriy, руководством Банка принимаются все необходимые меры для стабилизации ситуации. Позвольте Вас заверить, что сотрудники нашего Банка заинтересованы в решении Вашего вопроса в кратчайшие сроки.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
Отримання готівки в мережі банкоматів, касах банків та пунктах видачі готівки за межами України — 5000 грн на добу за однією платіжною карткою. — Переказ коштів за допомогою СДБО «myDelta» та за допомогою сервісу «Дельта Платежі» в національній валюті на рахунки третіх осіб — 5000 грн на добу в рамках одного рахунку.
А что теперь? Опять мошенники-клиенты денег хотят. Лимит 10к это я так понимаю слишком?
Отримання готівки в мережі банкоматів, касах банків та пунктах видачі готівки за межами України — 5000 грн на добу за однією платіжною карткою. — Переказ коштів за допомогою СДБО «myDelta» та за допомогою сервісу «Дельта Платежі» в національній валюті на рахунки третіх осіб — 5000 грн на добу в рамках одного рахунку.
А что теперь? Опять мошенники-клиенты денег хотят. Лимит 10к это я так понимаю слишком?
Уважаемый 0720, данным смс Банк информирует Вас, что у Вас есть возможность воспользоваться предложением Банка - премиальным пакетом Дельта Клуб. В него включена не только карточка премиум класса с высокими процентными ставками, но и страховка для выезжающих за границу, персональный менеджер, специальная служба для решения различных вопросов, кешбек, а также скидки в авиакомпании, рестораны, гостиницы и другие возможности. Детальная информация по указанной Вами ссылке.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/