Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Sain_повернувся написав:Jyriy абсолютно згоден. Я віп вже 6 років і так само стою в черзі як і інші. Єдиний плюс - віп лінія, хоч по телефону обслуговують без очікувань на лінії
Так а чего вы не заказываете приоритет на вип линии? чтобы было без очереди?
Відділення у Львові, вул.Героїв УПА 18 і телефонні трубки вони не знімають. Толку що я зателефоную в Київ -до мене більш ніж за пів дня ніхто не зателефонує. Я не один раз замовляв через Київ дзвінок з відділення - 5-6 годин чекати на реакцію. А для чистоти - сьогодні замовлю на завтра на 12.30 обслуговування побачим результат і відпишусь.
Jyriy цікаво буде почути))) Я в минулому році останній раз замовляв обслуговування, то в принципі не чекав дзвінка з відділення. Просто звонив на віп лінію і казав що через пів години буду у відділенні.
Egorfire написав:Vlad442 15000 грн. и 2500 грн. на каждую валютную карточку через банкомат, но это еще минус 1% от 12.8
при снянтии через банкомат Дельты гривны с валютных карт со счетом 2625 комисса 1% нет, при снятии с ОК (2620) - есть ... при снятии через чужие банкоматы 1% берется со всех карт
Jyriy написав: Відділення у Львові, вул.Героїв УПА 18 і телефонні трубки вони не знімають. Толку що я зателефоную в Київ -до мене більш ніж за пів дня ніхто не зателефонує. Я не один раз замовляв через Київ дзвінок з відділення - 5-6 годин чекати на реакцію. А для чистоти - сьогодні замовлю на завтра на 12.30 обслуговування побачим результат і відпишусь.
Ми передали Ваше звернення до профільного підрозділу. Очікуйте, будь ласка, на зворотній зв'язок від співробітників відділення завтра у вказаний Вами проміжок часу.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
Пропустив новину. Доведеться кілька карток замовити.
Дозвольте зазначити, що вказаний ліміт стосується зняття готівкових коштів за межами України.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/