Investor
ну то были так сказать технические трудности а не системные как сейчас ... техсбои бывают везде .. щас с ностальгией вспоминаешь старую добрую родную дельту
|
|
![]() Чи є керівники відділень в дельті?????????????????????Я просто в шоці!!! Те що Дельта не видає американські гроші ні для кого вже не новина!!! Те що дельта перестала видавати рідненьку гривню в повному обсязі теж шок!!! Але те що на відділенні не можливо отримати 10 тисяч ----- це просто не зрозуміло!!!!!!!!!! Але, що саме важливо, що звернувшись на відділеня на оболоні. На протязі декількох днів для зняття, хочу зауважити своїх кощтів кровно заробленних не чужих, а саме своїх!!!! Касир заїкається не може надати змістовну відповідь, а для того щоб розяснити ситуацію з керіником відділення його просто напросто немає!!! Виникає питання?????? В дельті немає не тільки грошей, але й керівників????????????? Які мають відповідати на питання на які невзмосі надати персонал!!!!!! Ще декілька місяців тому, були дівчина й хлопчина які завжди могли допомогти, відповісти на любе питання, підсказати, заспокоіти.
Дельта, що з вами, якщо зникають гроші, зникають люди які можуть відповісти на питання!!!Обьявляйте себе банкротами і не водіть людей за носа і є "расейской такое слово" кормить завтраками.
![]() Re: Дельтарассказываю, в Запорожье по ул. Чаривная, вчера не работал банкомат, ни тот что на улице ни тот что внутри, но! 30 м. в сторону есть банкомат укрсиббанка, короче в два захода 1500 гр я там снял и дело с концом ( ну мне столько надо было ) хъотя народ в Дельте как бараны толпились что они там делали не знаю может там им доллары выдавали понятия не имею ![]()
Дали, пошли навстречу, хотя не имели права)))))) Все для любимых клиентов)))))) ![]() Шановний Djoker,
ми готові підключитися до урегулювання порушеного Вами питання. Для цього просимо надіслати Ваші персональні дані (ІПН/№ рахунку) з посиланням на дане повідомлення на електронну адресу consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше:
![]() Да, раньше можно было в любой момент зайти и снять 50к без заказа, кредитки уговаривали взять, заходишь договор на депозит распечатать - кофем угощают... Вот ведь времена были ![]() Дельта, поправляйся скорей! Мы скучаем по старой доброй дельте... Ждем... ![]() Востаннє редагувалось Амвросий в П'ят 17 жов, 2014 01:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ДельтаЭто наверно была та Дельта, которая не скупала мусорные активы полудохлых банков.
![]() Думаю, все будет хорошо. Дома еще быстрее можно деньги потерять, притом навсегда, если ограбят. А банк или фонд вернет рано или поздно. Просто не надо бегать и кричать "Лелик, все пропало!" Эта паника уже надоела, они ведь давно не выдают, по крайней мере валюту. Прорвемся. Этот банк должен выстоять! Им руководят умные талантливые люди. Вот, к примеру, чем сможет в дальнейшем заниматься Лагун и куда он сможет бежать, если не удержит Дельту на плаву? У него просто нет другого выхода.
|
|