Investor
ну то были так сказать технические трудности а не системные как сейчас ... техсбои бывают везде .. щас с ностальгией вспоминаешь старую добрую родную дельту
|
|
Чи є керівники відділень в дельті?????????????????????Я просто в шоці!!! Те що Дельта не видає американські гроші ні для кого вже не новина!!! Те що дельта перестала видавати рідненьку гривню в повному обсязі теж шок!!! Але те що на відділенні не можливо отримати 10 тисяч ----- це просто не зрозуміло!!!!!!!!!! Але, що саме важливо, що звернувшись на відділеня на оболоні. На протязі декількох днів для зняття, хочу зауважити своїх кощтів кровно заробленних не чужих, а саме своїх!!!! Касир заїкається не може надати змістовну відповідь, а для того щоб розяснити ситуацію з керіником відділення його просто напросто немає!!! Виникає питання?????? В дельті немає не тільки грошей, але й керівників????????????? Які мають відповідати на питання на які невзмосі надати персонал!!!!!! Ще декілька місяців тому, були дівчина й хлопчина які завжди могли допомогти, відповісти на любе питання, підсказати, заспокоіти.
Дельта, що з вами, якщо зникають гроші, зникають люди які можуть відповісти на питання!!!Обьявляйте себе банкротами і не водіть людей за носа і є "расейской такое слово" кормить завтраками.
Re: Дельтарассказываю, в Запорожье по ул. Чаривная, вчера не работал банкомат, ни тот что на улице ни тот что внутри, но! 30 м. в сторону есть банкомат укрсиббанка, короче в два захода 1500 гр я там снял и дело с концом ( ну мне столько надо было ) хъотя народ в Дельте как бараны толпились что они там делали не знаю может там им доллары выдавали понятия не имею
Дали, пошли навстречу, хотя не имели права)))))) Все для любимых клиентов)))))) Шановний Djoker,
ми готові підключитися до урегулювання порушеного Вами питання. Для цього просимо надіслати Ваші персональні дані (ІПН/№ рахунку) з посиланням на дане повідомлення на електронну адресу consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше:
Да, раньше можно было в любой момент зайти и снять 50к без заказа, кредитки уговаривали взять, заходишь договор на депозит распечатать - кофем угощают... Вот ведь времена были Дельта, поправляйся скорей! Мы скучаем по старой доброй дельте... Ждем... Востаннє редагувалось Амвросий в П'ят 17 жов, 2014 00:42, всього редагувалось 1 раз.
Re: ДельтаЭто наверно была та Дельта, которая не скупала мусорные активы полудохлых банков.
Думаю, все будет хорошо. Дома еще быстрее можно деньги потерять, притом навсегда, если ограбят. А банк или фонд вернет рано или поздно. Просто не надо бегать и кричать "Лелик, все пропало!" Эта паника уже надоела, они ведь давно не выдают, по крайней мере валюту. Прорвемся. Этот банк должен выстоять! Им руководят умные талантливые люди. Вот, к примеру, чем сможет в дальнейшем заниматься Лагун и куда он сможет бежать, если не удержит Дельту на плаву? У него просто нет другого выхода.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||