ПриватБанк (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 13631364136513661367 ... 9038>
Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 15:37

Знаю що подібне питання ставилось 100 разів, але все ж таки. Видали кілька місяців назад голд карти, зараз депозитів на 25к грн немає. Плата за голд клуб буде чи ні?
А то коли менеджер видавав - сказав буде, зараз каже що ні. Де правда?
Дякую
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 15:38

Re: Приватбанк

Если ГОЛД выдают сразу по льготным условиям, то плата за обслуживание браться уже не будет никогда. Если же выдают платные, тогда платите, исключение депозита в 25К, и то только пока он есть у вас в наличие, закрываете депозит, платите за обслуживание.
asem9077_iren

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 15:43

TDK написав:IMPRINTER
Просветите, пожалуйста, чайника, никогда не общавшегося с Приватом.
Какие карты, счета нужно открыть, чтобы получить возможность открыть и пополнять долларовый депозит гривной?
В идеале без посещения отделения?
Как заводить гривну в приват с минимальной комиссией?

1. Вiдкриваєте унiверсальну карту(поповнення без комiciй)
2. Вiдкриваєте карту для виплат $ (знiмати без комiсiї, замовлення для зняття $ через касу через 1-2 дні)
3. Активуєте картку універсальна, змінюючи пін код, попросіть робітника ПриватБанку щоб активівувати. Витрачати гроші з карті для активації не обов'язково, принаймні мені так пообіцяв тут представник ПриватБанку, ось тут інструкція, якщо робітник ПриватБанку вам не допоміг по якійсь причині.
4. Коли карта "Універсальна" активована, ви зможете заходити на сайт Приват24
Все що стосується Приват24 і інших віддалених сервісів прив'язується до вашого телефону, тому при відкритті вказуйте саме свій телефон який ви не надумали змінювати.

В майбутньому поповнювати рахунок вашої універсальної карти ви можете через термінал(який теж комісію не бере з універсальної картки), або через касу(але там можуть бути черги)

Отже що стосується електронної системі Приват24
1. Вона знаходиться за адресою https://www.privat24.ua/#login
2. Там ви в якості
http://fotohost.org/images/a1fb6c60-75kB.png
Там в якості логіну вказуєте свій номер телефону
В якості паролю - дату свого народження(уточніть у працівника Приватбанку при оформленні карток)
3. В перший раз вам необхідно буде підтвердити що це саме ви, ввести останні 4 цифри картки універсальна, і її пін. Далі система запропонує змінити пароль, маю надію що ви в курсі щодо безпеки паролів. Я це робив давно тому можу десь щось плутати, але там все досить добре описано, читайте уважно і у вас все вийде.
4. В майбутньому після введення логіну(номер телефону) і свого паролю кожного разу треба буде підтверджувати паролем з СМС(чотири двох значних цифри)
http://fotohost.org/images/a17f0319-12kB.png
5. Якщо ви зробили все правильно - попадаєте до системи Приват24, далі вам необхідно перевірити чи приєднані до вашого аккаунту ваші картки, для цього перейдіть до вкладки
"Мої рахунки"
http://fotohost.org/images/a175ec07-65kB.png
там у групі картки повинні відображатись картки, які ви замовили, якщо їх немає, натискаєте на кнопку "Додати картку", якщо картки є - переходите до 7-го пункту. Це залежить від робітника банку який вам оформлював картки.
6. Якщо ви натиснули "Додати картку", ви переходите у вкладку "Всі послуги"(цю процедуру можна зробити і самостійно через "Всі послуги" -> "Налаштування" -> "Додати карту")
http://fotohost.org/images/a1f14b8b-168kB.png
Отже вводите номер картки(всі 16 цифр) натискаєте "Відправити", далі через СМС підтверджуєте.
7. Ну і на кінець переходимо до основного, натискаємо на вкладку "Депозити"
і далі все, як на картинці
http://fotohost.org/images/a108c1e9-275kB.png
8. Вибирати можна для відкриття рахунку депозити, які більше ніж 3-и місяці (3, 6, 12). Різниця між "ДепозитПлюс" та "Стандарт" в тому що відсотки по "Стандарт" йдуть на виплату, а по "ДепозитПлюс" один відсоток із зазначених буде нараховуватись на спеціальний рахуной, який можна потратити тільки в певних магазинах, але список їх досить великий.
http://bonus.privatbank.ua/ua/skidki/bo ... iv/spisok/.
9. Коли натискаєте на кнопку "Оформить" отримуєте таку форму
http://fotohost.org/images/a1b5e1fb-34kB.png
Тут все наче зрозуміло:
  • вводите в USD скільки ви хочете покласти на депозит, зараз максимум 230$
  • необов'язкове поле де ви можете назвати свій депозит(можна потім поміняти)
  • вибираєте вашу універсальну картку де лежить гривні
  • ну і якщо хочете виводити відсотки кожного місяця то вказуєте на яку карту це робити, відповідно, якщо вкажете гривневу картку то нараховані, в якості відсотків долари, будуть конвертуватись по курсу дня коли буду кінець місяця(цю функцію також можна налаштувати потім)
  • ну і кнопку "Далее"
Далі підтверджуєте що ви згодні не розривати достроково і погоджуєтесь
10. Наступного дня ви можете поповнювати цей рахунок з тієї ж гривневої картки. Для цього вам необхідно зайти в систему у вкладку "Депозити" -> "Мої депозити" -> "Подробно", там є кнопка "Поповнити депозит" де ви можете вибрати гривневу картку і вказати на скільки USD ви бажаєте поповнити свій депозит.
http://fotohost.org/images/a11fc132-498kB.png
11. Коли дійде строк закінчення депозиту(тобто в моєму випадку це 25.01.2015), вам необхідно натиснути на кнопку "Расторгнуть депозит", де вказати картку на яку перерахувати кошти з рахунку депозиту. Підійти до каси найближчого/найулюбленішого відділення ПриватБанку і забрати свої кошти, якщо необхідної суми не буде, вам її замовлять в на завтра/післязавтра, принаймні зараз так.
12. Інколи система глючить, мені допомагає перелогін

P.S. Якщо є якісь труднощі, телефонуйте на телефон 3700(безкоштовний), або задайте питання через чат, кнопка для виклику якого знаходиться праворуч на сайті Приват24, там спочатку вам буду відповідати бот, але його досить обійти(якщо він не дав відповідь на ваше питання), просто треба двічі відправити одне й те ж повідомлення (copy past :wink: ).
valery_stavitsky

Подякував: 249 раз.
Подякували: 332 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 16:32

valery_stavitsky
Друже, тебе б на роботу в Приват - взагалі було б чудово :wink:
chacha

Подякував: 28 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 17:03

chacha написав:valery_stavitsky

При всем уважении к пользователю, он один ситуацию не изменит. :)

п.с. Да, блин свершилось, за целый день оформил депо... :shock:
Правда карт для пополнения в грн., в меню снова нет.
Востаннє редагувалось ruvex в Пон 27 жов, 2014 17:26, всього редагувалось 3 разів.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 17:13

asem9077_iren написав:Если ГОЛД выдают сразу по льготным условиям, то плата за обслуживание браться уже не будет никогда. Если же выдают платные, тогда платите, исключение депозита в 25К, и то только пока он есть у вас в наличие, закрываете депозит, платите за обслуживание.

В мене спочатку були стандартна картка + не великий депозит. Потім поповнив депозит більше ніж до 25к. При оформлені нової картки оформили голд, бо програма не пропускала вже звичайну карту. Наразі депозитів менше 25к. І як розуміти цю ситуацію?
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 17:24

Невдало оформлений депозит - закінчується у вихідний день. :P

А якщо Універсальна картка вже використовується як кредитка, тоді як без комісії поповнювати такий депозит, готівкою в терміналі можна?
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 17:27

chacha написав:valery_stavitsky

Дякую, але думаю заробітна плата працівників колл-центр навряд чи б мене влаштувала :wink: .
А взагалі країна міняється, якщо є можливість ми повинні допомагати одне одному, навіть навіть якщо це може/повинна зробити влада чи якась структура. На мою думку цей форум складається саме з таких людей, хоча в захист працівників/управління ПриватБанку теж хочу виказати подяку за те, що вони тут є і всіляко допомагають, хоч інколи не завжди так, як хотілося б.
valery_stavitsky

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 17:44

Mirax написав:Невдало оформлений депозит - закінчується у вихідний день. :P

Приват24 працює 24/7, а долар можна замовити в неділю, якщо сильно припікає то можна це мабуть зробити і через 3700 навіть в неділю (хоча не впевнений ніколи не користувався).

Mirax написав:А якщо Універсальна картка вже використовується як кредитка, тоді як без комісії поповнювати такий депозит, готівкою в терміналі можна?

Комісії за поповнення не буде, але не можу точно сказати чи буде погашатись кредит чи кошти зарахуються на депозит, ніколи кредитом не користувався.
Що таке картка «Універсальна»?
Картка «Універсальна» – платіжна пластикова картка ПриватБанку, яка дає Вам можливість користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами банку. На цю картку Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери.

Судячи з того, що там розділені власні кошти і ліміт кредитних то мабуть можна поповнити окремо власні, але, на мою думку для уникнення в майбутньому проблем, краще оформити окрему картку для власних коштів, а то можна недогледіти і зняти кредитні кошти, які знімати не планувалося, принаймні в мене 2-і.
valery_stavitsky

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 17:48

Mirax

Да таньга разделяется, свои идут в первую очередь, если есть, потом кредитные.
Пополнять можно, чего ж нельзя.
Но лучше просто напрямую через терминал :wink:
Востаннє редагувалось ruvex в Пон 27 жов, 2014 18:17, всього редагувалось 1 раз.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
  #<1 ... 13631364136513661367 ... 9038>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти