Знаю що подібне питання ставилось 100 разів, але все ж таки. Видали кілька місяців назад голд карти, зараз депозитів на 25к грн немає. Плата за голд клуб буде чи ні?
А то коли менеджер видавав - сказав буде, зараз каже що ні. Де правда?
Дякую
|
|
![]() Re: ПриватбанкЕсли ГОЛД выдают сразу по льготным условиям, то плата за обслуживание браться уже не будет никогда. Если же выдают платные, тогда платите, исключение депозита в 25К, и то только пока он есть у вас в наличие, закрываете депозит, платите за обслуживание.
![]() 1. Вiдкриваєте унiверсальну карту(поповнення без комiciй) 2. Вiдкриваєте карту для виплат $ (знiмати без комiсiї, замовлення для зняття $ через касу через 1-2 дні) 3. Активуєте картку універсальна, змінюючи пін код, попросіть робітника ПриватБанку щоб активівувати. Витрачати гроші з карті для активації не обов'язково, принаймні мені так пообіцяв тут представник ПриватБанку, 4. Коли карта "Універсальна" активована, ви зможете заходити на сайт Приват24 Все що стосується Приват24 і інших віддалених сервісів прив'язується до вашого телефону, тому при відкритті вказуйте саме свій телефон який ви не надумали змінювати. В майбутньому поповнювати рахунок вашої універсальної карти ви можете через термінал(який теж комісію не бере з універсальної картки), або через касу(але там можуть бути черги) Отже що стосується електронної системі Приват24 1. Вона знаходиться за адресою 2. Там ви в якості Там в якості логіну вказуєте свій номер телефону В якості паролю - дату свого народження(уточніть у працівника Приватбанку при оформленні карток) 3. В перший раз вам необхідно буде підтвердити що це саме ви, ввести останні 4 цифри картки універсальна, і її пін. Далі система запропонує змінити пароль, маю надію що ви в курсі щодо безпеки паролів. Я це робив давно тому можу десь щось плутати, але там все досить добре описано, читайте уважно і у вас все вийде. 4. В майбутньому після введення логіну(номер телефону) і свого паролю кожного разу треба буде підтверджувати паролем з СМС(чотири двох значних цифри) 5. Якщо ви зробили все правильно - попадаєте до системи Приват24, далі вам необхідно перевірити чи приєднані до вашого аккаунту ваші картки, для цього перейдіть до вкладки "Мої рахунки" там у групі картки повинні відображатись картки, які ви замовили, якщо їх немає, натискаєте на кнопку "Додати картку", якщо картки є - переходите до 7-го пункту. Це залежить від робітника банку який вам оформлював картки. 6. Якщо ви натиснули "Додати картку", ви переходите у вкладку "Всі послуги"(цю процедуру можна зробити і самостійно через "Всі послуги" -> "Налаштування" -> "Додати карту") Отже вводите номер картки(всі 16 цифр) натискаєте "Відправити", далі через СМС підтверджуєте. 7. Ну і на кінець переходимо до основного, натискаємо на вкладку "Депозити" і далі все, як на картинці 8. Вибирати можна для відкриття рахунку депозити, які більше ніж 3-и місяці (3, 6, 12). Різниця між "ДепозитПлюс" та "Стандарт" в тому що відсотки по "Стандарт" йдуть на виплату, а по "ДепозитПлюс" один відсоток із зазначених буде нараховуватись на спеціальний рахуной, який можна потратити тільки в певних магазинах, але список їх досить великий. 9. Коли натискаєте на кнопку "Оформить" отримуєте таку форму Тут все наче зрозуміло:
10. Наступного дня ви можете поповнювати цей рахунок з тієї ж гривневої картки. Для цього вам необхідно зайти в систему у вкладку "Депозити" -> "Мої депозити" -> "Подробно", там є кнопка "Поповнити депозит" де ви можете вибрати гривневу картку і вказати на скільки USD ви бажаєте поповнити свій депозит. 11. Коли дійде строк закінчення депозиту(тобто в моєму випадку це 25.01.2015), вам необхідно натиснути на кнопку "Расторгнуть депозит", де вказати картку на яку перерахувати кошти з рахунку депозиту. Підійти до каси найближчого/найулюбленішого відділення ПриватБанку і забрати свої кошти, якщо необхідної суми не буде, вам її замовлять в на завтра/післязавтра, принаймні зараз так. 12. Інколи система глючить, мені допомагає перелогін P.S. Якщо є якісь труднощі, телефонуйте на телефон 3700(безкоштовний), або задайте питання через чат, кнопка для виклику якого знаходиться праворуч на сайті Приват24, там спочатку вам буду відповідати бот, але його досить обійти(якщо він не дав відповідь на ваше питання), просто треба двічі відправити одне й те ж повідомлення (copy past ![]()
11
Відповісти
![]() При всем уважении к пользователю, он один ситуацию не изменит. ![]() п.с. Да, блин свершилось, за целый день оформил депо... ![]() Правда карт для пополнения в грн., в меню снова нет. Востаннє редагувалось ruvex в Пон 27 жов, 2014 17:26, всього редагувалось 3 разів.
![]() Дякую, але думаю заробітна плата працівників колл-центр навряд чи б мене влаштувала ![]() А взагалі країна міняється, якщо є можливість ми повинні допомагати одне одному, навіть навіть якщо це може/повинна зробити влада чи якась структура. На мою думку цей форум складається саме з таких людей, хоча в захист працівників/управління ПриватБанку теж хочу виказати подяку за те, що вони тут є і всіляко допомагають, хоч інколи не завжди так, як хотілося б.
![]() Приват24 працює 24/7, а долар можна замовити в неділю, якщо сильно припікає то можна це мабуть зробити і через 3700 навіть в неділю (хоча не впевнений ніколи не користувався). Комісії за поповнення не буде, але не можу точно сказати чи буде погашатись кредит чи кошти зарахуються на депозит, ніколи кредитом не користувався.
Судячи з того, що там розділені власні кошти і ліміт кредитних то мабуть можна поповнити окремо власні, але, на мою думку для уникнення в майбутньому проблем, краще оформити окрему картку для власних коштів, а то можна недогледіти і зняти кредитні кошти, які знімати не планувалося, принаймні в мене 2-і.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|