Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
кстати, мою бвк разблокировали без похода в отделение, хотя еще неделю назад приглашали писать заявление и объяснять, что я не верблюд может и вправду заходят еуропейцы с амераканцами))
kievenerg з надійного джерела можу із 95% имовірність стверджувати що власник незмінився, та усі вказівки всеодно приходять з Москвабада. В європі є руський стандарт, правда не банк, а горілка))
unlock написав:Support BForward а что, платежи со сберсчета на свою карту через интернет-банк всё так же 2 дня ходят? Перекидывал сегодня в 10.00, думал детям половинку хлеба купить в лабазе, так нет, пусто на карте. Когда мои копейки будут мне доступны? Дети плачут, кушать хотят.
Уважаемый unlock! Благодарим Вас за обращение. Средства при осуществлении перевода с текущего счета, в т.ч. Сберегательного счета, на карточный счет зачисляются в срок до 3-х банковских дней. В личном кабинете Интернет-банка заявку на такой перевод необходимо заполнять в разделе "Переводы - Внешние". Ознакомится с регламентами, тарифами и лимитами на осуществление операций в Интернет-банке можно на сайте Forward Bank: http://www.forward-bank.com/remote/ibank/connection/
Login, Можу стверджувати, що ваше джерело володiе неповною iнфою. Утiм, думаю, суперечка на тему, чин джерело крутiше, нiкому тут не цiкава... Тож скажу лише, що з нового року назвуть нових акцiонерiв i тодi вже поговоримо
Just_move На рахунок суперчки згоден з вами на 100%, але звертаю увагу зміна декількох лиць(організацій)в акціонерах не свідчить про зміну фактичного власника.І про цю схему знають усі. Коли оголосять акціонерів тоді подивимось.
Login написав:kievenerg з надійного джерела можу із 95% имовірність стверджувати що власник незмінився, та усі вказівки всеодно приходять з Москвабада. В європі є руський стандарт, правда не банк, а горілка))
Шановний Login! Звертаємо Вашу увагу, що реалізація бізнес-стратегії Forward Bank в якості ключового гравця ринку обслуговування фізичних осіб України передбачає продаж акцій українського банку групі європейських і американських інвесторів. Ребрендинг передує продажу 100% акцій Forward Bank групі європейських і американських інвесторів, укладання угоди про продаж знаходиться на фінальній стадії.
Support BForward Шановний Support BForward! Звертаю увагу зміна декількох лиць(організацій)в акціонерах не свідчить про зміну фактичного власника.І про цю схему знають усі. Коли оголосять акціонерів тоді подивимось і поспілкуємось.