Юля Кіндра написав:Це означає, що картку ви можете отримати безкоштовно. Тарифікація за нею базова - як для всіх "Штук", тобто комісія за зняття коштів в банкоматах - 7 грн незалежно від суми. Тарифи можна глянути на сайті картки "Штука" https://shtuka.ua/ в розділі "Тарифи". Але картка має додаткову перевагу - це кеш-бек у мережі Аптеки низьких цін.
Я мав на увазі комісію місячну (у випадку не користування на протязі місяця).
Ага тобто кешбек тільки в цій аптеці? Добре, що уточнили, а то вже думав собі замовити. В "Умовах" це не чітко прописано Є понняття "захід" і є "акція", і наплутали трохи.
А только я не могу войти на маркет? Появляется сообщение: "Неожиданная ошибка при авторизации". СМС не приходят... Пробовал через другой браузер, перезагружал телефон - не помогает...
la9 написав:А только я не могу войти на маркет? Появляется сообщение: "Неожиданная ошибка при авторизации". СМС не приходят... Пробовал через другой браузер, перезагружал телефон - не помогает...
Добрий день! Щойно спробувала - увійти до системи вдалося.
Вчора був здійснений перехід на нові протоколи безпеки. Будь ласка, гляньте інформацію, можливо, необіхдно змінити налаштування в браузері.
la9 написав:А только я не могу войти на маркет? Появляется сообщение: "Неожиданная ошибка при авторизации". СМС не приходят... Пробовал через другой браузер, перезагружал телефон - не помогает...
Добрий день! Щойно спробувала - увійти до системи вдалося.
Вчора був здійснений перехід на нові протоколи безпеки. Будь ласка, гляньте інформацію, можливо, необіхдно змінити налаштування в браузері.
Фідобанк розширює можливості системи дистанційного обслуговування для юридичних осіб З 5 листопада 2014 року клієнтам Фідобанку – юридичним особам доступні нові функції в системі дистанційного банківського обслуговування iBank2UA (БІФІТ) – «Автоклієнт» і «Центр фінансового контролю».
Юля Кіндра написав:Шановні форумчани, до вашої уваги новина:
Фідобанк розширює можливості системи дистанційного обслуговування для юридичних осіб З 5 листопада 2014 року клієнтам Фідобанку – юридичним особам доступні нові функції в системі дистанційного банківського обслуговування iBank2UA (БІФІТ) – «Автоклієнт» і «Центр фінансового контролю».
Stringer написав:Это все хорошо..., а когда из под ареста выпустят?
Вы не арестованы, а задержаны. Идет следствие, обвинения пока не предъявлены. Но думают назначить психиатрическую экспертизу на предмет установления вменяемости Ваших поступков по инициализации вышеуказанных переводов
Stringer написав:Это все хорошо..., а когда из под ареста выпустят?
Вы не арестованы, а задержаны. Идет следствие, обвинения пока не предъявлены. Но думают назначить психиатрическую экспертизу на предмет установления вменяемости Ваших поступков по инициализации вышеуказанных переводов
ага .. бред .. карты использовались по назначению .. я что ими между ягодицами чиркал что-ли? а меня в психушку запрятали ...