сегодня шел мимо отделения Фидота ... подумал чего бы не обзавестись еще одной Пшонкой ... думаю зайду ... спросил "Пшока есть?" ... ответ ... да есть ... 39 грн. ... но если надо можем и по 20 сделать ) . я спрашую это как ? .... оказывается для выполнения плана Фидот заставил выкупить некоторый тираж Пшонок самими сотрудниками, а они тепер их готовы продавать за двадцатку )
Будь ласка, поясніть, що маєте на увазі? Якщо мати картку активовану до гаманця картку "Штука" (тут її можна замовити та про неї почитати https://shtuka.ua/), то поповнення гаманця без комісій. До речі, з 23.10 в тарифах коректувалися лише значення лімітів у зв`язку з постановою НБУ.
Маю на увазі те, що вхід налу безплатний а вихід.....з комісіями. І якщо нал завів і не користуєшся то.... плати щомісячно 7 грн. А відколи це, якщо закинути 2000 то за випуск нічого непотрібно платити?
IMPRINTER написав:сегодня шел мимо отделения Фидота ... подумал чего бы не обзавестись еще одной Пшонкой ... думаю зайду ... спросил "Пшока есть?" ... ответ ... да есть ... 39 грн. ... но если надо можем и по 20 сделать ) . я спрашую это как ? .... оказывается для выполнения плана Фидот заставил выкупить некоторый тираж Пшонок самими сотрудниками, а они тепер их готовы продавать за двадцатку )
Навіть 2000 в кишені не було....щоб на халяву? А для чого та Пшонка?
IMPRINTER написав:сегодня шел мимо отделения Фидота ... подумал чего бы не обзавестись еще одной Пшонкой ... думаю зайду ... спросил "Пшока есть?" ... ответ ... да есть ... 39 грн. ... но если надо можем и по 20 сделать ) . я спрашую это как ? .... оказывается для выполнения плана Фидот заставил выкупить некоторый тираж Пшонок самими сотрудниками, а они тепер их готовы продавать за двадцатку )
А для чого та Пшонка?
Теж щось не зовсім розумію переваг даного продукту
А для чого та Пшонка?
Теж щось не зовсім розумію переваг даного продукту