Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
По БВК Голд декларують 15% річних на позитивний залишок, якщо він більше 1000грн. Якщо на карті, приміром, 1500грн, то на всю суму 15% буде чи лише на 500грн?
Ось тут знайшов тарифи по карті БВК Голд: "Тарифи на обслуговування пакету послуг «Банк в кармане Gold» DS Тарифи на обслуговування пакету послуг «Банк в кармане Gold EMV» DS"
В банкінгу моя карта відображається як "Банк в кармане Visa Gold (Украина)". Де до неї тарифи можу знайти (думаю що це «Банк в кармане Gold» DS) + що це за приставки "DS"?
12. Плата за безналичное перечисление денежных средств со Счета, осуществляемое Банком на основании Электронных распоряжений: 12.1. на счета, открытые в других кредитных организациях в Украине 0,5%, мин. 2 грн., макс. 300 грн.
Т.е. с этой карты переводы в ИБ отправлять не рекомендуется. Внутрибанковские - бесплатно
clientage З барсіком не дружу вже більше року. Залишилися карти + прислали голду кілька місяців назад. От і думаю щось їм занести чи що... А взагалі розміщення тарифів на сайті не зручне. Ось знайшов тарифи по годд карті в розділі звичайної БВК. Навіщо там їх розміщувати - не зрозуміло. Потрібно брати приклад з Унікредита - всі тарифи в одному місці. Для входу-виходу є ощадний - все тудою планую Дякую! А що на рахунок нарахування відсотків на 1000грн, хто в курсі?