Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
TDK написав:PrivatBank Подскажите, пожалуйста, какова комиссия за пополнение карты Универсальная средствами с подвязанной с 12.11.14 в П24 карты другого банка? Укажите, пожалуйста, на пункт в тарифах.
А чи Ви впевнені, що варіант дійсно безкоштовний? Так, Приват при зарахуванні на свою карту нічого не візьме, а інший банк? Спробуйте, і нам розкажете
Бо я робила спробу (невдало через ліміт на інтернет-операції), то інший банк сказав, що за такий переказ буде комісія, і дійсно є в тарифах того банку: перерахування коштів через сервіс переказів на рахунки в інших банках 0.5% + 5 грн.
А хто вам сказав, що я не пробував? Мій "інший банк" заблокував суму без комісії у ПБ теж усе нормально зайшло. Найімовірніше у тарифах говорилось про переказ саме через сервіс вашого банку, або у вас якийсь зовсім дикий "інший банк".
Stringer написав:Кстати, на счёт крутого ИБ, ув. представители Приват банка, как там продвигаются дела с подвязкой карт иных банков? Будут какие то подвижки в этом направлении?
ROLF написав:Только что проводил платеж с КДВ на Киевэнерго,сняло комис.3грн,хотя при формировании платежа о комиссии не слова....Это приват ..детка?!?!?!
если через комунальные платежи делать, то не должно быть комиссии, а если платёж по реквизитам, то 3 грн. комиссия с КДВ в тарифах прописана.