Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 17661767176817691770 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 16:12

kostya77 написав:
  vollena71 написав: отделение на Московской 6

точно 6, не 8Б?

не точно, как услышала по горячей линии, а там жуткое эхо
vollena71

Подякував: 539 раз.
Подякували: 586 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 16:14

Да, интересный вопрос. Это к тем, кто в апреле-мае начал. Но думаю, что такие все получили. А что 0720 скажет по этому вопросу?[/quote]

Все кто начал в мае, уже давно без оков этого банка, вышли на свободу из вашей тюрьмы ССБ.
Желаем всем тоже выйти на свободу! Свободу узникам ССБ!
nativa13

Подякував: 4 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 16:41

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

0720 написав:И тут уже надо смотреть, по каким основаниям это произошло.

На основании - "банка" пуста у банка. Все разворовано. Че нам делать тогда?
Tando

Подякував: 1451 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 18:35

0720 написав:
  varlo написав:
  Tando написав:По закону исполнение решения может длиться полгода. Вопрос - а что потом? В случае-если за полгода ни гу-гу? :wink:

Да, интересный вопрос. Это к тем, кто в апреле-мае начал. Но думаю, что такие все получили. А что 0720 скажет по этому вопросу?

Если за шесть месяцев не взыскали, то исполнительное производство прекращается и исполнительный лист возвращается взыскателю...

Это в теории. А на практике (из личного опыта), может и годами длиться...
Валдис

Подякував: 96 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 19:23

Валдис написав:Это в теории. А на практике (из личного опыта), может и годами длиться...

Единичное производство годами длиться не может, шесть месяцев и досвидос.

А вот сведенное производство может длиться и годами, там срок в шесть месяцев отсчитывается от самого последнего присоединенного, а они могут постоянно присоединяться.
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 19:27

vollena71 написав:
  kostya77 написав:
  vollena71 написав: отделение на Московской 6

точно 6, не 8Б?

не точно, как услышала по горячей линии, а там жуткое эхо

Сегодня звонила- сказали что отделение №23 на Московской 8Б и оно только с 19 ноября заработает
torri

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 19:42

0720 написав:
  Валдис написав:Это в теории. А на практике (из личного опыта), может и годами длиться...

А вот сведенное производство может длиться и годами, там срок в шесть месяцев отсчитывается от самого последнего присоединенного, а они могут постоянно присоединяться.

Вы рассказываете, что не может.
А я знаю, что 'виконавче провадження' длилось более пяти лет, не возвращаясь и не переподаваясь заново. Бессмысленный спор прекращаю, и доказывать ничего не буду, практика и теория вещи эээ кагбэ немного разные.
Валдис

Подякував: 96 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 20:05

Валдис написав:
  0720 написав:

Вы рассказываете, что не может.
А я знаю, что 'виконавче провадження' длилось более пяти лет, не возвращаясь и не переподаваясь заново. Бессмысленный спор прекращаю, и доказывать ничего не буду, практика и теория вещи эээ кагбэ немного разные.

Вы можете рассказывать какие угодно мемуары, но с момента внесения соответствующих изменений в закон "Про виконавче провадження" никаких пяти лет быть не может. Эти изменения были внесены меньше чем пять лет назад, и поэтому все пятилетние провадження могли быть только при старой редакции.

А что там было раньше, это вопрос к историкам. Я вам рассказываю не то как оно было раньше, а как оно есть сейчас. Как оно было раньше меня не интересует. Это вам к Клиенту-2 надо, он очень любит рассказывать что было раньше.
Востаннє редагувалось 0720 в Вів 11 лис, 2014 20:06, всього редагувалось 1 раз.
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 20:06

roman_k Додано: Нед 26 жов, 2014 12:37
Ініціативна група.
Шановні вкладники! При оформленні документів виникають деякі нюанси стосовно тексту документів. Ми зробили в тексті вимог та скарги деякі уточнення і викладаємо кореговані тексти повторно. Попередні тексти також дійсні. Хочу додати, що у багатьох вкладників вклади пролонговані. Якщо оформляти документи для введення ВА, то від лонгації потрібно відмовитись. Вклади на вимогу, поточні та карткові рахунки можуть бути витребувані в любий час і в любій сумі.

Вимога 1.
Голові правління
ПАТ «Міський комерційний банк»
Від _____________________
Адреса_______________________
Тел. ________________________

Вимога
про виконання зобов'язань по банківському договору.

Вимагаю повернути протягом одного банківського дня _______________ 2014р. (вказати день, коли ви прийдете за вашими грошима) мої кошти в повному обсязі згідно умов Договору № __________________ від ___________201__р. в сумі_____________ через касу банку в порядку, передбаченому п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено, що:
«3.3. Банки повертають вклади (депозити) та сплачують нараховані проценти у строки, що визначені умовами договору банківського вкладу (депозиту) між вкладником і банком.
За договором банківського вкладу (депозиту) незалежно від його виду банк зобов'язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника, крім вкладів, розміщених юридичними особами на інших умовах повернення, які встановлені договором».
У разі невиконання моєї вимоги про повернення вкладу (депозиту), вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку; а також повідомити мене про взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком 9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280.

Дата підпис

Вимогу 1. потрібно зареєструвати в банку, обов’язково взяти копію з реєстраційним номером банку. Далі прийти до банку на наступний день, чи в день, вказаний вами у Вимозі 1, за грошима, які вам не віддають і письмове повідомлення також не надають. Тоді треба надати другу вимогу.

Вимога 2.
Голові правління
Від ____________________
Адреса_______________________
Тел. _________________________

Вимога
про надання письмового повідомлення про невиконання розрахункового документа.

Повідомляю вас про те, що сьогодні, ____________________ (дата), в день повернення моїх коштів згідно моєї Вимоги від _________________ вх. _______(вказати дату та вхідний № Вимоги 1) та згідно умов Договору № __________________ від _______ 2014р., мені було відмовлено в отриманні грошових коштів через касу банку в повному обсязі в сумі_____________ грн.
Вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги про повернення коштів із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку, а також повідомити про дату взяття моєї вимоги на облік за позабалансовим рахунком №9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 та згідно п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено:
«3.3. У разі невиконання (неналежного виконання) банком вимоги фізичної особи про повернення вкладу (депозиту) або його частини (документ на переказ/заява про повернення коштів тощо) (далі - вимога) банк зобов'язаний:
прийняти вимогу шляхом проставлення на ній: дати отримання, підпису уповноваженої особи, відбитка штампа банку та видачі фізичній особі письмового повідомлення про невиконання (неналежне виконання) цієї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку;
взяти вимогу на облік за відповідним позабалансовим рахунком».
Дата підпис
======================================================================
Вимогу 2 потрібно теж зареєструвати в банку, взяти копію. Вам повинні надати таке повідомлення протягом 1-2 днів і не більше! Це не заява. Вам відмовлять в банку в наданні такого повідомлення. В той самий день, або якнайскоріше, потрібно направити щодо цього скаргу до НБУ.

3. Скарга до НБУ.

Голові НБУ
Гонтарєвій В.О.
від вкладника ПАТ «Міський комерційний банк»
ПІБ.__________________________________
Адреса_________________________
Тел.________________________

Скарга
про порушення законодавства у сфері банківської діяльності

Повідомляю вас про те, що ПАТ «Міський комерційний банк» відмовляється надати мені письмове повідомлення про невиконання (неналежне виконання) моєї вимоги про повернення коштів із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку, а також відмовляється повідомити мене про взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком №9806.
Таким чином, ПАТ «Міський комерційний банк» Банк грубо порушує "Інструкцію про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затверджену Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 стосовно позабалансового рахунку №9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку" та порушує вимоги п.3.3. Постанови НБУ «Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516.
Прошу керівництво НБУ здійснити законні заходи реагування щодо порушень чинного законодавства України з боку ПАТ «Міський комерційний банк» та примусити керівництво банку надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги та облікування вимоги на позабалансовому рахунку 9806.

Додатки (копії):

1. Договір банківського вкладу № _________________ від __________ 201_р.
2. Виписка про залишок на банківському рахунку ( тобто, документальне підтвердження суми вкладу, яку ви вказали у Вимозі 1 та 2, і яку банк вам не віддав).
3. Вимога 1 від _____________2014р. вх. № ___________________.
4. Вимога 2 від ______________2014р. вх. № ____________________.
Николай

Подякував: 1 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лис, 2014 20:19

3. Скарга до НБУ.

По какому адресу отправлять скаргу НБУ?
Есть у них приемная или канцелярия для того чтобы лично принести скаргу?

Адреса Національного банку України
01601, Київ, вул. Інститутська, 9

Довідка: тел. 253-01-80,
Довідка щодо проходження звернень громадян: тел. 230-18-44, 253-01-80
Лінія "довіри": тел. 230-19-60
факс 230-20-33, 253-77-50,

В НБУ есть канцелярия, куда можно принести скаргу лично. Надо пройти 20м мимо центрального входа и повернуть налево, в арку, пройти вперед 5м и зайти в дверь, направо - канцелярия НБУ. Через окошко у вас примут скаргу и документы, поставят только штамп с датой, без входящего, но на штампе указан номер телефона, по которому вы сможете узнать входящий номер скарги. Обязательно подавайте скаргу в двух экземплярах -один в НБУ, второй для вас со штампом.
Николай

Подякував: 1 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

#<1 ... 17661767176817691770 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор