Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 18751876187718781879 ... 5791>
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 22:09

klug написав:
  Stas567 написав:
  olgerd написав:Якщо Ви відкриєте любий банківський договір там є пунк о необхідності сповіщати банк при зміні місця проживання .Внесіть зміни в відділенні банку та далі користуйтись, якщо Ви вже знаходитесь не на территоріях т.з.ДНР та ЛНР
А якщо я знаходжусь у Луганську й не змінював місця проживання, то на якій підставі мене позбавляють права власності та інших прав? Я що не громадянин? Я не кажу, що повинні працювати відділення, але чому б не давати можливість користуватись рахунком через Інтернет-банкінг?

1. президент пропонує НБУ прийняти незаконне рішення (як і багато з тих рішень, які НБУ приймає останнім часом);
2. як громадянин України, ви можете відстоювати свої права через суд, наприклад луганський...

Суди із Луганська по Указу та 595 Постанові теж евакуюють
Victor37

Подякував: 1 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 22:42

Re: Байки про банки і не тільки....

Не можу зрозумiти. Якщо у громодянина прописка у зонi АТО, а рахунок вiдкритий поза зоною АТО, то такий рахунок буде заблокований чи нi?
tomato

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 22:47

Stas567 написав:А якщо я знаходжусь у Луганську й не змінював місця проживання, то на якій підставі мене позбавляють права власності та інших прав?

Позбавляють частково та тимчасово. Підстав - хоч греблю гати. Чи вам окупація територіїї терористами не аргумент?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8234 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 23:45

tomato написав:Не можу зрозумiти. Якщо у громодянина прописка у зонi АТО, а рахунок вiдкритий поза зоною АТО, то такий рахунок буде заблокований чи нi?

Ніхто ще цього не знає, в Указі - лише "рекомендувати...". Змініть місце реєстрації про всяк випадок
Frei

Подякував: 506 раз.
Подякували: 539 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 23:51

ушел из ПИБа написав:
  tomato написав:Не можу зрозумiти. Якщо у громодянина прописка у зонi АТО, а рахунок вiдкритий поза зоною АТО, то такий рахунок буде заблокований чи нi?

Ніхто ще цього не знає, в Указі - лише "рекомендувати...". Змініть місце реєстрації про всяк випадок

приват тогда лочил по двум составляющим крым ... всем крымчанам по прописке и некрымчанам у кого карты были открыты в крыму ..
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Нед 16 лис, 2014 00:15

Нажаль зараз змiнити мiсце реєстрації неможливо. Усім знайомим, хто намагався це зробити, відмовили. Нiби-то немає техничної можливості виписати з попереднього місця реєстрації. Рекомендують чекати прийняття спеціального закону про порядок реєстрації громадян з зони АТО, або повернення цих теріторій під контроль України.
tomato

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 лис, 2014 00:54

tomato написав:Нажаль зараз змiнити мiсце реєстрації неможливо. Усім знайомим, хто намагався це зробити, відмовили. Нiби-то немає техничної можливості виписати з попереднього місця реєстрації. Рекомендують чекати прийняття спеціального закону про порядок реєстрації громадян з зони АТО, або повернення цих теріторій під контроль України.

Тимчасову реєстрацію (місце перебування) можете зробити не виписуючись з постіного місця реєстрації.

Окрім того, можна змініти й постйну реєстрацію, читайте Закон.

"Реєстрація місця проживання за заявою особи може бути здійснена з одночасним зняттям з реєстрації попереднього місця проживання".

"За заявою особи зняття з реєстрації може бути здійснено одночасно з реєстрацією нового місця проживання".
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 лис, 2014 15:05

zzzzzz написав:
  she_ne_investor написав:
  zzzzzz написав:откуда ветер надул ?
из достоверных источников ? :lol: типо одна бабка сказала

З напівдостовірних (колишній працівник банку).
Порівняння старого списку відділень
http://ua.creditdeposit.com.ua/banks/pr ... nk/filials
з поточним списком відділень на сайті банку
http://www.procreditbank.com.ua/branches/
інфу ніби підтверджує, а от відкриття нових відділень в Києві - не дуже.

UPD.
Хоча, схоже, в Києві їх фактично переносять ? Було 15 відділень, стало 14 ( з новими).

Сокращение кол-ва отделений это нормальная практика оптимизации.Если падают активы банка то и кол-во отделений должно сокращаться.

И добавлю свою собственную мысль,в составе акционеров
http://ru.procreditbank.com.ua/assets/U ... am-ukr.pdf
в структуре собственности 15,2% занимает ЕБРР.

Учитывая увеличение объема вливаний от ЕБРР в Украинскую экономику,ЕБРР не станет закрывать банк через который он будет иметь возможность выдавать кредиты правительству и малому бизнесу.
у ЕБРР есть еще мегабанк, так что это не аргумент
Востаннє редагувалось Stringer в Нед 16 лис, 2014 15:16, всього редагувалось 1 раз.
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 лис, 2014 15:11

ушел из ПИБа написав:
  vkuzemko написав:Никак не могу понять - если удастся заново перевложить депозит, который закончился, но уже на нескольких родственников, то почему он не подпадёт под ФГВФЛ? Ведь это будут отдельные срочные вклады с отдельными договорами. Всё законно. Это мои деньги, они на моём текущем счету и мне ими распоряжаться в дальнейшем на своё усмотрение. По крайней мере так написано в договоре по вкладу и так это трактует ВСУ (ранее цитированная ссылка: http://jurliga.ligazakon.ua/news/2013/12/26/103488).

Подпадет. Пока ВА нет - делать можно все, что душе угодно

комрады, а есть ли способ разбить валютное депо на несколько человек не выходя в гривну?
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 лис, 2014 15:13

bolex написав:надвали человеку кучу советов, даже не зная, валютный у него депозит или гривневый. если депозит валютный, раздробить его не получится без "особой доброй воли" представителей банка, причем на вполне "законных основаниях"

я так понимаю, что нужно разрывать депо и продавать баксы, а затем гривну раздробить ?
тут уже законных препятствий нет ?
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

#<1 ... 18751876187718781879 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість