KIM30 написав:Ви занадто переймаєтеся тими грошима. Що буде - то буде. Пізно зараз купувати долар. Про це говорять більшість експертів.http://tsn.ua/groshi/eksperti-rozpovili ... 92048.html І керуйтеся принципом: "Бог дав, Бог забрав".
Терпильные какие-то принципы получаются у Вас.
Так і є. Ну але це вже зовсім інша тема. Матеріалісти цього точно не зрозуміють.
kmm3 написав: Так, Михайлівський теж поки непогано виглядає. Шкода, що і-б нема. Для поточних заощаджень, крім Платини і Михайлівського, ще Альфу використовую. Правда вона програє першим двом через те, що зняття тільки в рідних банкоматах
миху можно снимать в атмосфере, зато картой "Пятница" нельзя в маркетах расплачиватья... в платине можно получать проценты на какую ни будь бесплатную карту и расплачиваться ей в агазинах?
Так, видають проценти на безкоштовну картку. Розплачуватися, думаю, можна, сам не пробував, оскільки кредитка того ж Привату (дельтівська краща, але зараз не видають новим клієнтам) дає можливість користуватися їхніми ж коштами до 55 днів без сплати процентів, тоді як проценти по депозиту від Платинуму заробляють нові проценти на ощадному рахунку від Платини
ушел из ПИБа написав: Платинум Хорайзона, и Платинум Кауфмана - это два разных Платинума. Дырка в балансе там, где валютные кредиты юрикам-инсайдерам. Так что видимая стабильность - до первого шухера, а как показывает опыт Дельты - большинство начало этого шухера пропускает. Кстати, я в том числе
вот и думаю, может нафиг те 25%, останусь в привате.. не хочеться снова попасть на "видимую стабильность" как в дельте...
st512 написав:вот и думаю, может нафиг те 25%, останусь в привате.. не хочеться снова попасть на "видимую стабильность" как в дельте...
З Приватом я б не зв'язувався хоча б через те, що Коломойський сильно втягнувся у політику. Можуть його прибрати фізично. Та й досвід Дельти показує, що великий не означає непохитний. Для валюти, на мою думку, нема надійних банків, оскільки можуть обібрати на законодавчому рівні. Для гривні можна вибирати й не найбільші банки, з нормальною ліквідністю
Максимус Может попробовать спросить по электронной почте в отделе связи с общественностью ФГВФЛ? Відділ зв’язків з громадськістю та міжнародними організаціями Начальник відділу Серветник Ірина Василівна (044) 333-35-63 ivs@fg.gov.ua