Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Webracer написав:Пропали 60 грн з рахунку за карткою Золотий гаманець депозит 2012 UAH, на гарячій лінії сказалы, що технічна помилка. У мене відразу виникло питання, а скільки вже таких помилок було, на яку суму мене вже обікрали? Чому саме на 60 грн.? Більше красти просто помітно?
Шановний Webracer, кошти знаходяться на Вашому рахунку. Питання стосовно коректного відображення доступної суми буде вирішене сьогодні до кінця дня.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Востаннє редагувалось Delta official в Вів 18 лис, 2014 20:51, всього редагувалось 1 раз.
Delta official написав:Шановний Webracer, кошти знаходяться на Вашому рахунку. Питання стосовно коректного відображення доступної суми буде вирішене сьогодні до кінця дня.
Перше, що я запитав на гарячій лінії це залишок на рахунку. Залишок мені повідомили той, що і в інтернет-банку (невірний). Так що валити все на неправиле відображення залишку за рахунком в інтернет-банку неварто!
Який зараз ліміт на готівку в банкоматах? Покращення,яке Дельта обіцяла-це 500 грн.??? А я вам ще тиждень назад гроші чималі занесла! З одного гавна в інше!!!!
Кто-то знает вразумительный ответ, почему Дельта не отдает валютные вклады ВООБЩЕ? Другие хоть немного, но отдают, а у этих просто амнезия "какие баксы?". Имею валютное депо и не знаю, что делать, забирать по их грабительскому курсу (большие потери) или ждать.
anti написав:Кто-то знает вразумительный ответ, почему Дельта не отдает валютные вклады ВООБЩЕ? Другие хоть немного, но отдают, а у этих просто амнезия "какие баксы?". Имею валютное депо и не знаю, что делать, забирать по их грабительскому курсу (большие потери) или ждать.
Краще чекати. Долари потім ніде не купити, ну хіба що на чорному ринку по 16.30 грн.
Ivan94 написав:DURTACELL Зато по пенсионной карте можно снять 2500 грн
А подскажите, уважаемый, какой банк и по какой конкретно пенсионной карте дает 2500? Интересно очень. Вот тут сегодня товарищ тоже мне рассказывал про сумму в 2500 с Пенсионной в Альфе. Специально сделала крючок к Альфовскому банкомату: на 2500 - смачно выругался, а стандартненькие 1000 грн выдал без проблем.