|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 19 лис, 2014 13:19
PrivatBank написав: klug написав:У П24 відкрив Приват-вклад, при відкритті вказав, що внесу гроші готівкою. Далі цього мені висвітилась довідка про способи внесення грошей на вклад. Прийшовши до терміналу я намагався згідно з інструкцією внести кошти, але мені це так і не вдалось: 1) кроки вказані у вищезгаданій інструкції, схоже, вже застаріли і тепер до Кошика платежів не потрібно добиратися 3 екрани і він прямо на першій сторінці. Але я не сліпий, тож знайшов; 2) при спробі зайти до кошика висвічується зелений екран з бульбашками, що біжать по колу, але список платежів так і не підвантажується. За деякий час з’являється повідомлення, "Ви ще тут?" але отримавши 3 таких я зрозумів, що справа марна. Повторні спроби вийти і зайти в це меню жодного успіху не принесли. Відкриті депозити і баланс по карті термінал бачить, то ж це не проблема зв’язку. Виходячи з вищенаведеного, хотілося б отримати відповідь на питання: "доколе!?". Дяку.
1. Для зручності клієнтів, найбільш популярні функції терміналів самообслуговування були винесені на перші сторінки розділів. 2. Можливо помилка, в момент проведення операції, виникла у зв'язку з несправністю терміналу. Дозвольте нам докладніше перевірити інформацію. Уточніть, будь ласка, в особистому повідомленні на форумі, адреса терміналу або його номер (вказаний на будь-якому чеку, проведеному в терміналі) Рекомендуємо Вам скористатися іншим терміналом самообслуговування або поповнити депозит в будь-якому відділенні банку. Приносимо вибачення за всі незручності, доставлені сформованою ситуацією. З повагою, Анна. ПриватБанк.
1. Для зручності клієнтів потрібно оновлювати довідку одночасно зі змінами в інтерфейсі. 2. Спробувавши ще 3 інші термінали у різних частинах міста і отримав аналогічний першій спробі результат. Можливо для зручності клієнтів Кошик перестав працювати і ця кнопка тепер просто веде у нікуди, але про це просто забули оновити інформацію?
-
klug
-
-
- Подякував: 369 раз.
- Подякували: 1237 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 19 лис, 2014 13:19
PrivatBank, Карту Універсальну Голд в валюті в любому ТСО можна поповнювати купюрами, валюта яких співпадає з валютою карти?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лис, 2014 13:20
PrivatBank А почему вы Евро не любите??? Может разрешите открывать евровые депозиты через гривну и когда????
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лис, 2014 13:22
Квесторе_поверніться написав:PrivatBank, Карту Універсальну Голд в валюті в любому ТСО можна поповнювати купюрами, валюта яких співпадає з валютою карти?
За що Ви його полюбили?  Чи любов зла, полюбиш і ... ?
-
kievenerg
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лис, 2014 13:27
Валдис написав: PrivatBank написав: Валдис написав:Вы прикалываетесь ? Где в этой ситуации забота о безопасности средств ваших Клиентов ? Я хочу перевести с одной карты на другую, причем на приватовскую, кроме того я идентифицрован и по номеру телефона и как клиент Приватбанка, готов подойти в отделение с паспортом - а мне говорят что транзакция по моей карте была отменена службой мониторинга ликпея в целях безопасности и противодействия мошеннических операций, и в дальнейшем я не смогу совершить такие операции так как банк-отправитель не производит проверку данных в телефонном режиме.  (Это при том, что банк отправитель деньги переводит).  Если для Привата невыгодно бесплатно переводить деньги на карты Привата для пополнения депозита - так и скажите - закину в другой банк.
Валдис, доброе утро! Разрешите нам подробнее рассмотреть Ваш вопрос. Уточните, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua, ссылку на отзыв, подробное описание ситуации и Ваши контактные данные. С уважением, Анна. ПриватБанк.
Отправил. К тому же еще одна ситуация неприятная нарисовалась. Надеюсь на обратную связь.
Ваше письмо получено. Как только наши специалисты подготовят ответ по Вашему вопросу, его отправят на Вашу почту. С уважением, Анна. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лис, 2014 13:28
kievenerg написав:Квесторе_поверніться написав:PrivatBank, Карту Універсальну Голд в валюті в любому ТСО можна поповнювати купюрами, валюта яких співпадає з валютою карти?
За що Ви його полюбили?  Чи любов зла, полюбиш і ... ?
Яка любов...шлюб по розрахунку. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лис, 2014 13:42
Квесторе_поверніться написав:PrivatBank, Карту Універсальну Голд в валюті в любому ТСО можна поповнювати купюрами, валюта яких співпадає з валютою карти?
У будь-якому, який працює з відповідними номіналами купюр потрібної вам валюти. Валюти і мінімальні номінали можна побачити у правому верхньому кутку термінала.
-
klug
-
-
- Подякував: 369 раз.
- Подякували: 1237 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 19 лис, 2014 13:48
klug написав: Квесторе_поверніться написав:PrivatBank, Карту Універсальну Голд в валюті в любому ТСО можна поповнювати купюрами, валюта яких співпадає з валютою карти?
У будь-якому, який працює з відповідними номіналами купюр потрібної вам валюти. Валюти і мінімальні номінали можна побачити у правому верхньому кутку термінала.
Дякую за інфо.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-