Шановні клієнти! Я вирішив розвіяти ваші сумніви та здогадки стосовно довіреностей. Внутрішньобанківська довіреність має сенс, якщо у клієнта є лише 1-2 рахунки у банку. Вона коштує 25 грн, для її оформлення необхідно прийти до відділення банку разом з довіреною особою. Ця довіреність діє лише на строковий депозит (її дія закінчується разом з терміном закінчення депозиту). Після закінчення депозиту кошти перераховуються на поточний рахунок. Щоб довірена особа мала можливість розпоряджатись вашими коштами, необхідно вам удвох знову йти до відділення банку і робити нову довіреність (та оплачувати її) Для клієнтів, які мають декілька депозитів/рахунків набагато зручніше зробити нотаріальну довіреність (до того ж до нотаріуса необхідно прийти тільки власнику рахунків), докладніше: - Універсальна нотаріальна довіреність з уточненням назви банку та без переліку всіх рахунків (із загальною фразою «всі мої рахунки») дає право вашій довіреній особі розпоряджатися всіма вашими рахунками у ССВ - Універсальна нотаріальна довіреність без уточнення назви банку (загальна фраза «у всіх банківських та інших фінансових установах у тому числі для отримання коштів через ФГВ»). Але будьте обережні, з такою довіреністю ваша довірена особа має можливість зняти ваші кошти в усіх банках, де на ваше ім’я відкриті рахунки. Нотаріуси мають шаблони довіреностей і роблять довіреності виходячи з потреб кожного клієнта.
Вечером Соломон отчитается и скажет, какие планы. Вкратце, куратор официально до 21.11. В понедельник сбор вкладчиков в 23 отделении. 28.11 - на Эспланадной, 20 на пресс-конференции.
roxy написав: В понедельник сбор вкладчиков в 23 отделении.
В Парусе? А во сколько?
На московской. С утра. Соломон позже отпишется. Блииин, я вообще еле нашла наш митинг. Смотрю, на нашем обычном месте рупоры, адвокат выступает, только что-то больше про коллекторов и знакомых лиц не видно. А я опоздала минут на 20. Ну потусовалась я, поняла, что это митинг на счет кредитов, думаю - неужели я одна с сисиби пришла, думала уже домой свалить. Смотрю - через дорогу тоже движняк, признала там знакомого из предыдущего митинга, оказывается они на Институтской, 12.