Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
WachtAmRhein написав:Видимо для улучшения показателей им нужен такой финт ушами. Для клиента ничего не меняется, 25,5 есть 25,5.
А для чего вкладчику этот финт ушами? Т.е. вкладчику такое не нужно, а нужно банку. Понятно, вычеркиваем... Или ради интереса зайти в отделение и попросить убрать этот ** пункт из договора.
Delta official Поскольку ответ не предоставлен, повторяю:
Маю бажання продати євро на міжбанківському валютному ринку. Технічні рахунки (EUR та UAH) мені були відкриті у Центральному відділенні (м.Київ, вул.Петлюри, 13/135, провідний спеціаліст Оніщенко Олена). За період з 14.11.2014р. по сьогоднішній день я тричі надав, та в мене тричі прийняли Заявки на продаж 1000,00 євро. Були встановлені курси, відповідно: 19,50; 19,30; 19,10. Однак станом на 19.11.2014р. валюта не продана.
Офіційна причина непродажу: встановлені курси - нижчі за курс МВР.
Наприклад, 17.11.2014р. мені була надана відповідь, що курс МВР на 17.11.2014р. був 18,95. Однак: Данные с МВР (дата: 17.11.2014г.): ПОКУПКА: Открытие 19,3042 Закрытие 19,1463 ПРОДАЖА: Открытие 19,7049 Закрытие 19,5326 Таким чином, станом на 17.11.2014р. всі числа вищі за 19,00.
При цьому, якимось дивним чином спеціаліст Дельта Банку надає мені причину непродажу: курс МВР дорівнював 18,95 – та був нижчим за встановлений Клієнтом (19,30). Мені наполегливо пропонують надати Заявку на продаж за «курсом уповноваженого банку». Пояснити що це за курс, та як він розраховується – мені категорично відмовляються. Надати контакт валютного відділу також відмовляються. Прийняти та обробити заявку в день продажу – теж відмовляються (тільки «з сьогодні на завтра»). Видати мої грошові кошти в валюті вкладу (євро) – відмовляються.
У зв‘язку з цим, для прискорення процедури продажу: 1. Прошу навести мені формулу розрахунку «курс уповноваженого банку». 2. Прошу навести мені «курс уповноваженого банку» на дати: 14.11.2014, 17.11.2014, 18.11.2014, 19.11.2014. 3. Прошу видати мені частину (2000 євро) готівкою в валюті євро. Від походів по відділеннях Дельта Банку я відмовляюся, оскільки у відділеннях відповідають, що «нас не підкріплюють валютою». Тому прошу до 25.11.2014р. забезпечити валютою відділення Київське відділення №10 (м.Київ, вул. Саксаганського, 44 прим. 65) та повідомити мене про час та дату отримання коштів (з урахуванням діючих обмежень).
Vlad442 написав:У 99.9% людей депозиты вынужденные и они хотят понять смысл новых тарифов. Скорее всего эти мутные условия сделаны для того, что бы уменьшить расходы ФГВ в случае ВА.
учтите, что "Найкращий від Миколая " это акционное предложение и вслучае чего ФГВФО может потом по таким вкладам не возвращать деньги
Уважаемый serjj, вклады серии "Найкращий від Миколая" гарантируются Фондом гарантирования вкладов физических лиц, так как данное предложение публичное и не является индивидуальным.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Delta official написав:Уважаемый ra1d, выплата процентов по депозиту осуществляется согласно условий договора банковского вклада.
Выложите здесь договор для этих депозитов от Миколая и тогда может это хоть что-то прояснит, а то никак не пойму для чего банку эта ставка 13%. Уже не раз видел как в банке люди приходят оформлять и никто не может нормально объяснить для чего, все мычат только и люди сомневаясь либо уходят либо таки оформляют.
Если выплата повышенная каждый месяц, а не только в конце, то для чего тогда идет базовая ставка? В чём смысл? Это настораживает.