Последние два дня снимаю по 2500 в банкомате, до этого выдавало только по 1000грн, а у вас ничего не изменилось?
|
|
Повторяю вопросDelta official
Поскольку ответ не предоставлен, повторяю: Маю бажання продати євро на міжбанківському валютному ринку. Технічні рахунки (EUR та UAH) мені були відкриті у Центральному відділенні (м.Київ, вул.Петлюри, 13/135, провідний спеціаліст Оніщенко Олена). За період з 14.11.2014р. по сьогоднішній день я тричі надав, та в мене тричі прийняли Заявки на продаж 1000,00 євро. Були встановлені курси, відповідно: 19,50; 19,30; 19,10. Однак станом на 19.11.2014р. валюта не продана. Офіційна причина непродажу: встановлені курси - нижчі за курс МВР. Наприклад, 17.11.2014р. мені була надана відповідь, що курс МВР на 17.11.2014р. був 18,95. Однак: Данные с МВР (дата: 17.11.2014г.): ПОКУПКА: Открытие 19,3042 Закрытие 19,1463 ПРОДАЖА: Открытие 19,7049 Закрытие 19,5326 Таким чином, станом на 17.11.2014р. всі числа вищі за 19,00. При цьому, якимось дивним чином спеціаліст Дельта Банку надає мені причину непродажу: курс МВР дорівнював 18,95 – та був нижчим за встановлений Клієнтом (19,30). Мені наполегливо пропонують надати Заявку на продаж за «курсом уповноваженого банку». Пояснити що це за курс, та як він розраховується – мені категорично відмовляються. Надати контакт валютного відділу також відмовляються. Прийняти та обробити заявку в день продажу – теж відмовляються (тільки «з сьогодні на завтра»). Видати мої грошові кошти в валюті вкладу (євро) – відмовляються. У зв‘язку з цим, для прискорення процедури продажу: 1. Прошу навести мені формулу розрахунку «курс уповноваженого банку». 2. Прошу навести мені «курс уповноваженого банку» на дати: 14.11.2014, 17.11.2014, 18.11.2014, 19.11.2014. 3. Прошу видати мені частину (2000 євро) готівкою в валюті євро. Від походів по відділеннях Дельта Банку я відмовляюся, оскільки у відділеннях відповідають, що «нас не підкріплюють валютою». Тому прошу до 25.11.2014р. забезпечити валютою відділення Київське відділення №10 (м.Київ, вул. Саксаганського, 44 прим. 65) та повідомити мене про час та дату отримання коштів (з урахуванням діючих обмежень). Дякую!
Уважаемый serjj,
вклады серии "Найкращий від Миколая" гарантируются Фондом гарантирования вкладов физических лиц, так как данное предложение публичное и не является индивидуальным. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
Re: ДельтаВыложите здесь договор для этих депозитов от Миколая и тогда может это хоть что-то прояснит, а то никак не пойму для чего банку эта ставка 13%. Уже не раз видел как в банке люди приходят оформлять и никто не может нормально объяснить для чего, все мычат только и люди сомневаясь либо уходят либо таки оформляют. Если выплата повышенная каждый месяц, а не только в конце, то для чего тогда идет базовая ставка? В чём смысл? Это настораживает.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||