|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 25 лис, 2014 19:02
Квесторе_поверніться написав:Скарбниця на 3 місяці під 23% грязними...непогано.
У меня на 6 под 22. Но правильное использование банка заключается не в этом, а в правильном подборе отдельного счета под каждую операцию 
-
Зануда
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 19:04
Зануда написав: Квесторе_поверніться написав:Скарбниця на 3 місяці під 23% грязними...непогано.
У меня на 6 под 22. Но правильное использование банка заключается не в этом, а в правильном подборе отдельного счета под каждую операцию 
Все вірно. Але якщо під цю операцію Фідо ставить ліміт в пару тисяч грн...то пішов він...
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лис, 2014 00:24
Квесторе_поверніться написав:Все вірно. Але якщо під цю операцію Фідо ставить ліміт в пару тисяч грн...то пішов він...
Значит, эта операция не для этого банка  Все равно пользуемся услугами нескольких, хотя бы ради диверсификации  Я, наверно, слишком консервативен, поэтому на неудобные ограничения не нарывался.
-
Зануда
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лис, 2014 00:29
Пополнял сегодня картой Штука мобильный телефон в Портмоне на 20 гривен. Удивительно, но почему-то не пришел бонус. В поддержке ничего сказать не могут, говорят, что ждите, возможно еще бонус прийдет. Тут же следом оплатил другой телефон с помощью того же Портмоне на 5 гривен и бонус 5 копеек пришел. Уже понял, в каком случае не начисляется бонус. В первом случае у меня после операции остаток на счете был 0, во втором случае я специально оставил на счету 1 копейку и бонус пришел. Похоже, что бонус не приходит, если после операции на счету ничего не остается.
Мое первоначальное предположение не подтвердилось. На терминал с именем PORTMONE MOBILE бонус не начисляется. Прошу банк отладить ситуацию. Во втором случае, хотя и оплачивал в Портмоне, было Financial company IBС, и бонус начислился.
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лис, 2014 12:02
Зануда написав: Квесторе_поверніться написав:Все вірно. Але якщо під цю операцію Фідо ставить ліміт в пару тисяч грн...то пішов він...
Значит, эта операция не для этого банка  Все равно пользуемся услугами нескольких, хотя бы ради диверсификации  Я, наверно, слишком консервативен, поэтому на неудобные ограничения не нарывался.
Щодо заощаджень. Я особисто користуюся ощадною карткою Пластик-Фантастик, але це для мене швидше "шухляда", з якої я можу взяти кошти, якщо мені знадобляться, розраховуюсь також нею, при цьому на залишку ще й є процент. Також строковий депозит - ставлю на 3 місяці. Закінчується - перевкладаю, отримую за це одразу ще +% до базової ставки. Половину переводжу на Пластик-Фантастик, частину залишаю на ЗП картці, якщо готівка знадобиться, а частину ставлю на строковий депо. Так, паралельно можу мати кілька строкових, ну і Пластик-Фантастик. Якщо подивитися на статистику по банку - то вибір вкладників №1 - "Капітал" на 3 місяці в гривні, ставка 22% річних. Якщо через Фідомаркет оформлення - то 23% річних.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лис, 2014 12:05
Юля Кіндра написав: Зануда написав: Квесторе_поверніться написав:Все вірно. Але якщо під цю операцію Фідо ставить ліміт в пару тисяч грн...то пішов він...
Щодо заощаджень. Я особисто користуюся ощадною карткою Пластик-Фантастик, але це для мене швидше "шухляда", з якої я можу взяти кошти, якщо мені знадобляться, розраховуюсь також нею, при цьому на залишку ще й є процент. Також строковий депозит - ставлю на 3 місяці. Закінчується - перевкладаю, отримую за це одразу ще +% до базової ставки. Половину переводжу на Пластик-Фантастик, частину залишаю на ЗП картці, якщо готівка знадобиться, а частину ставлю на строковий депо. Так, паралельно можу мати кілька строкових, ну і Пластик-Фантастик. Якщо подивитися на статистику по банку - то вибір вкладників №1 - "Капітал" на 3 місяці в гривні, ставка 22% річних. Якщо через Фідомаркет оформлення - то 23% річних.
Що ...Сейфом не користуєтесь? Капітал мимо - Скарбниця кращий.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лис, 2014 12:23
Квесторе_поверніться написав:Що ...Сейфом не користуєтесь? Капітал мимо - Скарбниця кращий.
Сейф ще не встигла відкрити, але колега користується, йому подобається. Може й відкрию. Для мене просто строковий ефективніший
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лис, 2014 12:33
А поділіться, будь ласка, своїм рецептом розприділення коштів по депозитах - немає значення: у Фідо чи ні. Мене цікавить процентне співвіднешення та види депо, по валюті. Раптом я щось не так роблю в цьому житті  Дякую!
Востаннє редагувалось Юля Кіндра в Сер 26 лис, 2014 12:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 26 лис, 2014 12:38
Смотря у кого какой доход  Другим вообще депозит не нужен, они готовы платить Швейцарскому за сохранение ))
-
Kiev000
-
-
- Подякував: 263 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
|