Есть первые ласточки... Все терминалы обрубили и банкоматы...Многие крупные супермаркеты как Комфи сворачивают работу...Сегодня не смог оплатить инет на следующий месяц....Мой оператор не пополняется ни на одном онлайн-ресурсе... Позвонил провайдеру...гутарят шо по безналу никак...даже по реквизитам. Только налом в самой конторе....ну и ежу понятно...шо шоб там работать...провайдеру нуна башлять бандитам. Т.е работать будет тот - хто работает тока с налом. А спонсировать терроризм я не хочу! Народная республика! Свободная!...от зарплат, пенсий, ж\д вокзала, банков, аптек...и всех благ цивилизации...Ура, товарищи!
П.С. Чую придется валить отседова надолго... А шо делать?
Вы деньги успели вывести с банков? Или хотя бы перевестись на отделения вне зоны ато? Сегодня посмотрела объявы по недвиге в Донецке, люди массово распродаются.
Есть первые ласточки... Все терминалы обрубили и банкоматы...Многие крупные супермаркеты как Комфи сворачивают работу...Сегодня не смог оплатить инет на следующий месяц....Мой оператор не пополняется ни на одном онлайн-ресурсе... Позвонил провайдеру...гутарят шо по безналу никак...даже по реквизитам. Только налом в самой конторе....ну и ежу понятно...шо шоб там работать...провайдеру нуна башлять бандитам. Т.е работать будет тот - хто работает тока с налом. А спонсировать терроризм я не хочу! Народная республика! Свободная!...от зарплат, пенсий, ж\д вокзала, банков, аптек...и всех благ цивилизации...Ура, товарищи!
П.С. Чую придется валить отседова надолго... А шо делать?
Да нет, скорее: "Привіт-це Україна, Европейська країна!"
кому що Біда України в тому що у ній живуть (чи існують) надто багато консервоторів, ностальгаторів за СССР, вирощених на брехні про бандерівців і про велич Російської імперії. Такі і самі нормально не живуть і не дають тим хто хоче краще жити. Ви подивіться де зараз Прибалтика, а де ми. Хоча всі одночасно стартували після розпаду СССР. Ще один приклад, Північна і Південна Корея.
Arkadia написав:Вы деньги успели вывести с банков? Или хотя бы перевестись на отделения вне зоны ато? Сегодня посмотрела объявы по недвиге в Донецке, люди массово распродаются.
Нет. И не собираюсь... Золотой горшочек под игом Орды держать опасно...
20 травня слідчим суддею Печерського районного суду Києва було накладено арешт на майно Арбузова, підозрюваного у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, а у серпні слідчим суддею Печерського райсуду Києва накладено арешт на майно його дружини - Ірини Арбузової 21 листопада слідчим суддею Печерського райсуду під час розгляду клопотання захисників Арбузова було прийнято рішення про скасування вищезазначених арештів, яке не підлягає оскарженню. 24 листопада Генеральна прокуратура звернулась до Печерського районного суду Києва з повторним клопотаннями про накладання арешту на вищезазначені рахунки. Цього ж дня слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва зазначені клопотання були задоволені.