|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 05 гру, 2014 14:35
clientage ааа я поняла, по курсу международной платежной системы, типа Виза и т. д. 
Востаннє редагувалось lavina в П'ят 05 гру, 2014 14:37, всього редагувалось 1 раз.
-
lavina
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:08
Meridian написав:Ваша відповіть нагадує відмазку (відписку) У Вас немає можливості купити на міжбанку валюту? А якщо ніхто не буде здавати валюту, то все банк на продажу імпотент? Відділення в якому у мене депозит знаходиться поряд з моєю роботою, заходжу в банк часто, результат ноль. Тоді навіщо звонити, якщо відповідь зрозуміла 
Представник банка Хрещатик прошу дати відповідь одним словом "так" або "ні" без різних мутних відповідей Долар в банку появиться для продажу на поповнення депозиту в ближчий місяць, якщо виборець здавати не буде в касу???
-
Meridian
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:41
Шановні дописувачі!
Стосовно Ваших звернень щодо готівкової іноземної валюти у касах банку «Хрещатик» повідомляємо таке. Банк «Хрещатик» є учасником валютних аукціонів, які проводить Національний банк, і повністю додержується нормативів і правил роботи на валютному ринку, визначених НБУ. Проте сьогодні валютний міжбанківський ринок є досить волатильним, тобто перебуває в пошуку рівноваги і не має достатньої ліквідності. Орієнтиром для учасників ринку, що визначає курс купівлі-продажу валюти у готівковому сегменті, є середньозважені та індикативні курси, що встановлюються НБУ за результатами аукціонів. При цьому при встановленні обмінного готівкового курсу банки можуть формувати відхилення не більше ніж на 10% від індикативного курсу. Тож, готівковий курс долара США банку «Хрещатик» цілком відповідає вимогам НБУ та відображає ринкову ситуацію. Наш банк працює з 18 готівковими іноземними валютами. Проте населенню притаманний підвищений попит саме на готівковий долар США як можливість убезпечити свої заощадження. Тож, за умов воєнної економіки цей попит постійно зростає, що власне і пояснює неможливість вільно придбати готівковий долар всіма бажаючими не лише у банку «Хрещатик», а й в будь-якому банку країни.
-
xcitybank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 гру, 2014 19:16
xcitybank написав:Шановні дописувачі! Стосовно Ваших звернень щодо готівкової іноземної валюти у касах банку «Хрещатик» повідомляємо таке. Банк «Хрещатик» є учасником валютних аукціонів, які проводить Національний банк, і повністю додержується нормативів і правил роботи на валютному ринку, визначених НБУ. Проте сьогодні валютний міжбанківський ринок є досить волатильним, тобто перебуває в пошуку рівноваги і не має достатньої ліквідності. Орієнтиром для учасників ринку, що визначає курс купівлі-продажу валюти у готівковому сегменті, є середньозважені та індикативні курси, що встановлюються НБУ за результатами аукціонів. При цьому при встановленні обмінного готівкового курсу банки можуть формувати відхилення не більше ніж на 10% від індикативного курсу. Тож, готівковий курс долара США банку «Хрещатик» цілком відповідає вимогам НБУ та відображає ринкову ситуацію. Наш банк працює з 18 готівковими іноземними валютами. Проте населенню притаманний підвищений попит саме на готівковий долар США як можливість убезпечити свої заощадження. Тож, за умов воєнної економіки цей попит постійно зростає, що власне і пояснює неможливість вільно придбати готівковий долар всіма бажаючими не лише у банку «Хрещатик», а й в будь-якому банку країни.
Повторюю ще один раз, мене готівковий не цікавить, цікавить поповнення валютного депозиту! Для прикладу деякі банки продають в касі валюту ПУМБ, Альфа і т.д., а Хрещатик ні Сбербанк Раші і ще деякі банки спокійно продає валюту своїм вкладникам на депозит, а Хрещатик ні Я як вкладник роблю для себе заключення, що банк не ставиться до своїх вкладників лояльно, а жаль!
-
Meridian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 гру, 2014 19:29
Meridian написав:Повторюю ще один раз, мене готівковий не цікавить, цікавить поповнення валютного депозиту! Для прикладу деякі банки продають в касі валюту ПУМБ, Альфа і т.д., а Хрещатик ні Сбербанк Раші і ще деякі банки спокійно продає валюту своїм вкладникам на депозит, а Хрещатик ні Я як вкладник роблю для себе заключення, що банк не ставиться до своїх вкладників лояльно, а жаль!
Шото лишенцы раздухарились. Банк вам ничего не обязан продавать, дорогой Meridian. Идите на майдан покрышки жечь, не надо тут ветку засорять своими претензиями.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 гру, 2014 19:39
Почти каждое утро захожу в Хрещатик, Артем, Аваль и Укрсиб. Все одинаково разводят руками. Я уже месяц нахожусь в постоянном активном поиске доллара и в последнее время все реже нахожу, независимо от курса, независимо от банка. Похоже, что сдают все меньше и меньше.
-
Klastero
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:05
0720 Есть особая каста, которым все и всегда должны. А если не должны, то приложат максимум усилий, чтобы казалось что все же должны.
-
Аристарх
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:06
Meridian я клиент и рашбанков и Хрещатика . Надо в каждом банке находить свои плюсы . Не валютный банк Хрещатик . Зато с гривней дружит и очень неплохо
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:34
0720 написав: Meridian написав:Повторюю ще один раз, мене готівковий не цікавить, цікавить поповнення валютного депозиту! Для прикладу деякі банки продають в касі валюту ПУМБ, Альфа і т.д., а Хрещатик ні Сбербанк Раші і ще деякі банки спокійно продає валюту своїм вкладникам на депозит, а Хрещатик ні Я як вкладник роблю для себе заключення, що банк не ставиться до своїх вкладників лояльно, а жаль!
Шото лишенцы раздухарились. Банк вам ничего не обязан продавать, дорогой Meridian. Идите на майдан покрышки жечь, не надо тут ветку засорять своими претензиями.
0720 По перше я звертався не до вас! По друге куди мені іти і що робити я без вашої поради розберусь!
-
Meridian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:39
sens написав:Meridian я клиент и рашбанков и Хрещатика . Надо в каждом банке находить свои плюсы . Не валютный банк Хрещатик . Зато с гривней дружит и очень неплохо
Я з Вами згідний, також для себе зробив такий висновок!
-
Meridian
-
-
-
-
Профіль
-
-
|