Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 544545546547548 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 14:35

clientage
ааа я поняла, по курсу международной платежной системы, типа Виза и т. д. :oops:
Востаннє редагувалось lavina в П'ят 05 гру, 2014 14:37, всього редагувалось 1 раз.
lavina

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:08

Meridian написав:Ваша відповіть нагадує відмазку (відписку) :twisted:
У Вас немає можливості купити на міжбанку валюту?
А якщо ніхто не буде здавати валюту, то все банк на продажу імпотент?
Відділення в якому у мене депозит знаходиться поряд з моєю роботою, заходжу в банк часто, результат ноль. Тоді навіщо звонити, якщо відповідь зрозуміла :roll:

Представник банка Хрещатик прошу дати відповідь одним словом "так" або "ні" без різних мутних відповідей :twisted:
Долар в банку появиться для продажу на поповнення депозиту в ближчий місяць, якщо виборець здавати не буде в касу???
Meridian

Подякував: 61 раз.
Подякували: 208 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:41

Шановні дописувачі!

Стосовно Ваших звернень щодо готівкової іноземної валюти у касах банку «Хрещатик» повідомляємо таке. Банк «Хрещатик» є учасником валютних аукціонів, які проводить Національний банк, і повністю додержується нормативів і правил роботи на валютному ринку, визначених НБУ.
Проте сьогодні валютний міжбанківський ринок є досить волатильним, тобто перебуває в пошуку рівноваги і не має достатньої ліквідності. Орієнтиром для учасників ринку, що визначає курс купівлі-продажу валюти у готівковому сегменті, є середньозважені та індикативні курси, що встановлюються НБУ за результатами аукціонів. При цьому при встановленні обмінного готівкового курсу банки можуть формувати відхилення не більше ніж на 10% від індикативного курсу. Тож, готівковий курс долара США банку «Хрещатик» цілком відповідає вимогам НБУ та відображає ринкову ситуацію.
Наш банк працює з 18 готівковими іноземними валютами. Проте населенню притаманний підвищений попит саме на готівковий долар США як можливість убезпечити свої заощадження. Тож, за умов воєнної економіки цей попит постійно зростає, що власне і пояснює неможливість вільно придбати готівковий долар всіма бажаючими не лише у банку «Хрещатик», а й в будь-якому банку країни.
xcitybank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 19:16

xcitybank написав:Шановні дописувачі!

Стосовно Ваших звернень щодо готівкової іноземної валюти у касах банку «Хрещатик» повідомляємо таке. Банк «Хрещатик» є учасником валютних аукціонів, які проводить Національний банк, і повністю додержується нормативів і правил роботи на валютному ринку, визначених НБУ.
Проте сьогодні валютний міжбанківський ринок є досить волатильним, тобто перебуває в пошуку рівноваги і не має достатньої ліквідності. Орієнтиром для учасників ринку, що визначає курс купівлі-продажу валюти у готівковому сегменті, є середньозважені та індикативні курси, що встановлюються НБУ за результатами аукціонів. При цьому при встановленні обмінного готівкового курсу банки можуть формувати відхилення не більше ніж на 10% від індикативного курсу. Тож, готівковий курс долара США банку «Хрещатик» цілком відповідає вимогам НБУ та відображає ринкову ситуацію.
Наш банк працює з 18 готівковими іноземними валютами. Проте населенню притаманний підвищений попит саме на готівковий долар США як можливість убезпечити свої заощадження. Тож, за умов воєнної економіки цей попит постійно зростає, що власне і пояснює неможливість вільно придбати готівковий долар всіма бажаючими не лише у банку «Хрещатик», а й в будь-якому банку країни.

Повторюю ще один раз, мене готівковий не цікавить, цікавить поповнення валютного депозиту!
Для прикладу деякі банки продають в касі валюту ПУМБ, Альфа і т.д., а Хрещатик ні :oops:
Сбербанк Раші і ще деякі банки спокійно продає валюту своїм вкладникам на депозит, а Хрещатик ні :oops:
Я як вкладник роблю для себе заключення, що банк не ставиться до своїх вкладників лояльно, а жаль!
Meridian

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 19:29

Meridian написав:Повторюю ще один раз, мене готівковий не цікавить, цікавить поповнення валютного депозиту!
Для прикладу деякі банки продають в касі валюту ПУМБ, Альфа і т.д., а Хрещатик ні :oops:
Сбербанк Раші і ще деякі банки спокійно продає валюту своїм вкладникам на депозит, а Хрещатик ні
Я як вкладник роблю для себе заключення, що банк не ставиться до своїх вкладників лояльно, а жаль!

Шото лишенцы раздухарились.

Банк вам ничего не обязан продавать, дорогой Meridian.
Идите на майдан покрышки жечь, не надо тут ветку засорять своими претензиями.
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 19:39

Почти каждое утро захожу в Хрещатик, Артем, Аваль и Укрсиб. Все одинаково разводят руками. Я уже месяц нахожусь в постоянном активном поиске доллара и в последнее время все реже нахожу, независимо от курса, независимо от банка. Похоже, что сдают все меньше и меньше.
Klastero

Подякував: 11 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:05

0720
Есть особая каста, которым все и всегда должны. А если не должны, то приложат максимум усилий, чтобы казалось что все же должны.
Аристарх

Подякував: 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:06

Meridian я клиент и рашбанков и Хрещатика . Надо в каждом банке находить свои плюсы . Не валютный банк Хрещатик . Зато с гривней дружит и очень неплохо
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:34

0720 написав:
  Meridian написав:Повторюю ще один раз, мене готівковий не цікавить, цікавить поповнення валютного депозиту!
Сбербанк Раші і ще деякі банки спокійно продає валюту своїм вкладникам на депозит, а Хрещатик ні

Шото лишенцы раздухарились.

Банк вам ничего не обязан продавать, дорогой Meridian.
Идите на майдан покрышки жечь, не надо тут ветку засорять своими претензиями.

0720
По перше я звертався не до вас!
По друге куди мені іти і що робити я без вашої поради розберусь!
Meridian

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:39

sens написав:Meridian я клиент и рашбанков и Хрещатика . Надо в каждом банке находить свои плюсы . Не валютный банк Хрещатик . Зато с гривней дружит и очень неплохо

Я з Вами згідний, також для себе зробив такий висновок!
Meridian

Профіль

#<1 ... 544545546547548 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор