Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый AGV, при расчете ограничений по картам МПС MasterCard учитываются операции, проведенные за последние 24 часа. Указанну Вами информацию есть возможность уточнить как в Контакт-Центре, так и отправив "Запит до Банку" в СДБО "myDELTA".
Delta official написав:1) по картам, которые обслуживаются в Пенсионных и Зарплатных тарифных пакетах, лимит снятия наличных в банкоматах любых банков на территории Украины (кроме Луганской и Донецкой областей) увеличен до 2 500 грн. в сутки
За 2 тижні жодного разу не вдалося зняти більше 900грн на добу в жодному банкоматі (банкомати Дельти не пробував). Ви б не могли у відповідного підрозділу дізнатися справжні ліміти на операції по соціальним картам? Якщо все ж таки 2500грн, то чому наприклад, сьогодні я не зміг зняти 1000грн, на чеку було написано "Операція відхилена"? Дякую
Знімав 2485 з пенсійної Візи. Можливо, що є обмеження банку, якому належить банкомат. А можливо, що 2500(-15) можна зняти тільки з Візи.
добрий день вчора було моє звернення до вас №2658598 сьогодні 8 58 такаж ситуація гроші перекидаю 2495 через pay2you.com.ua приходить помилка переказу гроші з ощадного списуються запитання коли будуть повернені гроші за переказ 6 12 2014 0:11 сьогодні 8:58 zякі списались як успішно переказані на карточку іншу не зайшли
Одна из основных проблем дельтабанка - отрицание проблем и не признание их наличия.
Именно так вы сами и топите свой банк, поскольку вот такими, и им подобными объяснениями, вы теряете доверие клиентов. А дальше начинается паника и банк просто ложится DDoSом.
Delta official написав:1) по картам, которые обслуживаются в Пенсионных и Зарплатных тарифных пакетах, лимит снятия наличных в банкоматах любых банков на территории Украины (кроме Луганской и Донецкой областей) увеличен до 2 500 грн. в сутки
За 2 тижні жодного разу не вдалося зняти більше 900грн на добу в жодному банкоматі (банкомати Дельти не пробував). Ви б не могли у відповідного підрозділу дізнатися справжні ліміти на операції по соціальним картам? Якщо все ж таки 2500грн, то чому наприклад, сьогодні я не зміг зняти 1000грн, на чеку було написано "Операція відхилена"? Дякую
У меня отец тоже по Пенсионной карте МС снимает только 900 грн. в Атмосфере. Больше банкоматы не выдают.