Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Приєднуюсь до питання про власника банку. Знаю, що банк входив до італійської групи Інтеза Санпаоло. Але потім були розмови про продаж комусь із наших.
Webracer написав:Приєднуюсь до питання про власника банку. Знаю, що банк входив до італійської групи Інтеза Санпаоло. Але потім були розмови про продаж комусь із наших.
Webracer написав:Приєднуюсь до питання про власника банку. Знаю, що банк входив до італійської групи Інтеза Санпаоло. Але потім були розмови про продаж комусь із наших.
Banca Intesa Banca Intesa Beograd Bank of Alexandria Banka Koper CIB Bank Intesa Sanpaolo Bank Albania Intesa Sanpaolo Bank Romania Intesa Sanpaolo Banka Bosna i Hercegovina Pravex-Bank(*) Privredna Banka Zagreb VUB Banka
с примечанием: (*) In January 2014 an agreement was signed for the sale of 100% of Pravex-Bank. Finalisation of the transaction is subject to regulatory approval
сделка с фирташем НЕ состоялась потом шла речь что его купит Онистрат (Национальный кредит) .. но тоже дальше переговоров не пошло
IMPRINTER написав: с примечанием: (*) In January 2014 an agreement was signed for the sale of 100% of Pravex-Bank. Finalisation of the transaction is subject to regulatory approval
сделка с фирташем НЕ состоялась потом шла речь что его купит Онистрат (Национальный кредит) .. но тоже дальше переговоров не пошло
В списке банков украины у них нет, может сделку уже заапрувили? Фирташ летом говорил что добъется разрешения...