Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lanaany написав:Я уже с 13.11.14 уточняю свои данные и каждый раз сталкиваюсь с ТАКИМИ ответами------
Уважаемая Яна Юрьевна! Вас приветствует специалист Contact Center ПриватБанк Анна!
Благодарим Вас за обращение! Нами была проверена предоставленная информация. 08.12.2014. с Вами безуспешно пытался связаться сотрудник. Хотим сообщить, что Ваши отношения с данной организацией носят гражданско-правовой характер и находятся вне зоны ответственности банка. Рекомендуем Вам обратиться в правоохранительные органы.
С уважением, ПриватБанк
Вам не надо вступать в полемику с безграмотным официальным представителем ПриватБанка на этом форуме. Более того, вам не надо вступать в общение с любым "специалистом" ПриватБанка. Вам надо пойти в любое отделение ПриватБанка и написать на бумаге заявление об опротестовании транзакции. В качестве причины опротестования указать факт неполучения оплаченного товара/услуги. Заявление написать в двух экземплярах, зарегистрировать в отделении ПриватБанка, один экземпляр оставить себе. Не затягивайте и не теряйте время на общение со "специалистами" ПриватБанка, так как срок подачи заявления на опротестование транзакции имеет свои временные рамки и вся деятельность "специалистов" ПриватБанка как раз направлена именно на то, чтобы затянуть время до окончания срока подачи заявления.
В реальности ПриватБанк не будет делать никаких чарджбеков. В Привате даже нет претензионного отдела, за ненадобностью. Так как все финансовые риски от использования банковских платежных карт ПриватБанк всегда перекладывает на своих клиентов. Поэтому вероятность, что ПриватБанк вернет вам деньги - близка к нулю.
PrivatBank Шановний представник ПриватБанку. Вчора помітив що в системі Приват24, в меню "карти" з'явилося 1-ин євровий та 5-ть доларових віртуальних рахунки.
До того ж, в меню "Переказ коштів між Вашими рахунками" -> "З карти / рахунку *:" при виборі картки, крім фізичних та інтеренет карт, у мене тепер відображаються всі мої депозитні рахунки. Коли вибираєш депозитний рахунок то з`являється наступне повідомлення:
Шановний клієнте. Для проведення операції з депозитом перейдіть в меню Депозити - Мої депозити
Відповіді ваших колег з чату мене не задовольнили:
счета открывались автоматически системой ,если они Вам не нужны можете закрыть их
если перевод делают на карту ,а она по каким то причинам не активна, то средства могут поступить только на счет , на другую карту -нет Вы можете закрыть счета в отделении банка
Проясніть будь ласка ситуацію: 1. В чому радість від таких нововведень? 2. Чи не планує ПриватБанк змінити схему закриття депозитів, тобто тепер депозит буде закриватись на цей віртуальний рахунок? 3. Навіщо відображати в меню переказів мої депозитні рахунки, який планується функціонал? 4. Що буде, якщо я закрию ці віртуальні рахунки і навіщо їх взагалі відкрили? На даний момент вони тільки засмічують меню "карти", до того ж вони ніяк не ідентифіковані крім самого номеру рахунку, а 14 цифр мені ні про що не говорять.
valery_stavitsky написав:Вчора помітив що в системі Приват24, в меню "карти" з'явилося 1-ин євровий та 5-ть доларових віртуальних рахунки.
Якось дивно вони їх відкривають мені відкрили 3-ри грн. рахунки хоч це радує?І що з ними робити які тарифи для поповнення? Чи може стороння особа поповнювати через термінал? Може представник банку розкаже що до чого?
Lanvin написав:Яку картку краще відкрити в приваті для переводу коштів з іншого банку з подальшим оформненням депозиту або зняттям готівки без відсотків?
Но вот напрямую перевод Уни -> КДВ идет с комис. 0.5%.
по-идее: Уни -> 1% ->кдв 0.5% Итого: НАПРЯМУЮ (уни->кдв) 1,5% или я Загнался?
ага, загон в 1,5 раза 0.5% возьмут с Уни, и 0.5% при зачислении на КДВ а вааще все комисс. прекрасно видны при выполнении переводов ДО окончательного их подтверждения... остаётся ток внимательно анализировать экран
Lanvin написав:Яку картку краще відкрити в приваті для переводу коштів з іншого банку з подальшим оформненням депозиту або зняттям готівки без відсотків?
Но вот напрямую перевод Уни -> КДВ идет с комис. 0.5%.
Загнався.
Універсальна: при поповненні — 0% при знятті коштів — 1% КДВ: при поповненні — 0,5% при знятті коштів — 0% Для обох карт перерахування на універсальну карту ПриватБанку — 0% перерахування на КДВ — 0,5% Поповнення депозиту — 0%.
Комісію за перерахування з іншого банку, питайте в тому банку з якого ви хочете зробити переказ коштів, наприклад УкрСіб на ПриватБанк(або інший) бере 8 грн. Деякі брали (ВАБ) і по 15%. Підозрюю, що при зачисленні на КДВ ще й приват візьме 0,5%, але не впевнений, не пробував.
Тож Lanvin відкривайте дві карти і КДВ і Універсальну. На універсальну кладіть кошти, поповнюйте/відкривайте з неї депозит і знімайте депозит на КДВ. Таким чином комісія буде становити 0%. А якщо банк, з якого ви хочете перераховувати кошти, віддає вам через банкомат без комісій то така схема ,буде взагалі безкоштовна, крім ризиків і додаткового затраченого часу.
crumd Щось у мене підозри, що під "відносинами з організацією" мається на увазі MMCIS. Там у клієнтів де-факто договір оферти і переказ грошей на надання консультацій по ел-пошті взагалі з іншою юр-особою. Десь в інеті навіть гуляли їх відповіді Привату ( в плані - клієнт платив за консультації і дайжест новин, все це йому регулярно присилалось на ел.пошту, ні про який MMCIS не знаємо).
P.S. А в Приваті взагалі є якісь стандартні форми на chargeback (з вказанням типу операції і т.п.) ?
clientage написав:Но вот напрямую перевод Уни -> КДВ идет с комис. 0.5%.
Для обох карт перерахування на універсальну карту ПриватБанку — 0% перерахування на КДВ — 0,5% Поповнення депозиту — 0%.
что ж мы гадаем-то Талмуд п 2.1.1.18 таблица тарифов:
Списание с карты Универсальная (собственные средства), текущие счета физ.лиц* 1. С зачислением на Депозиты (кроме Приват-вклад) - без комиссии 2. С зачислением на Депозит «Приват-вклад» - 1% 3. С зачислением на карту Универсальная, текущие счета физ.лиц* - без комиссии 4. С зачислением на карту для выплат – 0,5%(при платеже с тек.счета-max500 грн) + за зачисление для целевых карт 0,5% 5. С зачислением на доходные счета, счета учета выданных кредитных средств, технологические банковские счета - без комиссии 6. С зачислением на счета открытые в ПриватБанке (платежи по реквизитам) - 1%(мин 3 грн макс 200 грн) 7. С зачислением на счета открытые не в ПриватБанке (платежи по реквизитам) - 1 %(мин3 грн) 8. С зачислением на продукт «Рассрочка» - без комиссии 9. С зачислением на продукт «Оплата частями» - без комиссии