ПриватБанк (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 17421743174417451746 ... 9038>
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 00:51

she_ne_investor написав:axuJlec
Хто гадає? Скільки можна ці тарифи повторювати - людині важко знайти інформацію по тарифам на сайті Привата?
если так все просто, подскажите где прописан тариф, в случае зачисления средств с окончившегося Депозита на КДВ?
Все говорят, что Практически это бесплатно, а тариф где?
axuJlec

Подякував: 23 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 01:03

Уважаемый axuJlec.
Сссылка на тарифы которую вы дали - фигня - это тарифы на переводы ИЗ ОТДЕЛЕНИЯ ЧЕРЕЗ МЕНЕДЖЕРА, а не в приват24 ... в п24 - иная тарификация https://conditions-and-rules.privatbank ... ru&bank=PB
- так что ваши выделения красненьким оставьте для себя
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 02:09

IMPRINTER написав:Уважаемый axuJlec.
Сссылка на тарифы которую вы дали - фигня - это тарифы на переводы ИЗ ОТДЕЛЕНИЯ ЧЕРЕЗ МЕНЕДЖЕРА, а не в приват24 ... в п24 - иная тарификация https://conditions-and-rules.privatbank ... ru&bank=PB

Особая разновидность оленей. :mrgreen:
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 02:20

/viewtopic.php?p=2744835#p2744835
я думаю тут всё хорошо видно. В начале октября глюкнуло, какой то криворукий манагер шото там перевёл не туда внутрибанка, и на ДЕБЕТНОЙ карте без лимита образовался дикий минус. Я оставил заявку в отделении банка у менеджера (это уже в Черновцах, есичё), мне несколько раз перезвонили с разными вариантами ды6ильных ответов, хитом среди которых был: "А вы напишите в милицию заявление по поводу пропажи ваших денег" :shock: :lol: Я, честно говоря, в осадок выпал! КАКИЕ в поппу МОИХ денег??? Карта была с НУЛЁМ. И на ней образовался минус. Это не МОИ бабки пропали. Это банк мне нарисовал долг. Вобщем воз и ныне там.

Схоже що вам міняли ліміт кредитних коштів на універсальній. В мене схожа ситуація була, постукав в чат і все виправилось. Співчуваю. Дивно що вони вас так... в теорії вони ж можуть подивитись транзакції по цьому рахунку, вибачитись і виправити свої косяки.
Напишіть Гороховському, може так вдасться вирішити це питання
https://www.facebook.com/oleg.gorohovsk ... nref=story

P.S. Помітив що в чаті різні спеціалісти попадаються, є такі що допомагають без питань і відразу, а є такі які виносять мозок, а проблема так і не вирішена.
Востаннє редагувалось valery_stavitsky в Суб 13 гру, 2014 03:42, всього редагувалось 1 раз.
valery_stavitsky

Подякував: 249 раз.
Подякували: 332 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 02:32

axuJlec написав:
  valery_stavitsky написав:
  axuJlec написав:по-идее: Уни -> 1%
->кдв 0.5%
Итого: НАПРЯМУЮ (уни->кдв) 1,5% :shock:
или я Загнался?

Для обох карт
перерахування на універсальну карту ПриватБанку — 0%
перерахування на КДВ — 0,5%
Поповнення депозиту — 0%.

что ж мы гадаем-то :?
Талмуд п 2.1.1.18 таблица тарифов:
Списание с карты Универсальная (собственные средства), текущие счета физ.лиц*
1. С зачислением на Депозиты (кроме Приват-вклад) - без комиссии
2. С зачислением на Депозит «Приват-вклад» - 1%
3. С зачислением на карту Универсальная, текущие счета физ.лиц* - без комиссии
4. С зачислением на карту для выплат – 0,5%(при платеже с тек.счета-max500 грн) + за зачисление для целевых карт 0,5%
5. С зачислением на доходные счета, счета учета выданных кредитных средств, технологические банковские счета - без комиссии
6. С зачислением на счета открытые в ПриватБанке (платежи по реквизитам) - 1%(мин 3 грн макс 200 грн)
7. С зачислением на счета открытые не в ПриватБанке (платежи по реквизитам) - 1 %(мин3 грн)
8. С зачислением на продукт «Рассрочка» - без комиссии
9. С зачислением на продукт «Оплата частями» - без комиссии

Я вам рекомендую поексперементувати з мінімальною ставкою в 2 гривні. Всі ставки, що я вказав, перевірено на власному досвіді. До того ж як писали вище, Приват24 відображає по всім операціям, яку комісію він буде брати, за ту чи іншу операцію, до того, як ви остаточно погодитесь на неї.
valery_stavitsky

Подякував: 249 раз.
Подякували: 332 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 02:47

Petrovich написав: Мы карты не блокировали в зоне АТО.
Есть ограничение на доступ к управлению депозитом через П24 и все. И это ограничение снимается в отделение, обычным заявлением.

А где гарантии шо не заблокируете? )) Вам же закон не писан. Кстати между прочим зашел в одно из львовских отделений. Поинтересовался нащот разблокировки. Сказали предьявить довидку, иначе никак...)) Спорить не стал, т.к заблоченніх депо не було. Вспомнил байку про лебедя, рака и щуку...))
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 09:58

valery_stavitsky написав:PrivatBank
Шановний представник ПриватБанку. Вчора помітив що в системі Приват24, в меню "карти" з'явилося 1-ин євровий та 5-ть доларових віртуальних рахунки.

До того ж, в меню "Переказ коштів між Вашими рахунками" -> "З карти / рахунку *:" при виборі картки, крім фізичних та інтеренет карт, у мене тепер відображаються всі мої депозитні рахунки. Коли вибираєш депозитний рахунок то з`являється наступне повідомлення:
Шановний клієнте. Для проведення операції з депозитом перейдіть в меню Депозити - Мої депозити

Відповіді ваших колег з чату мене не задовольнили:
счета открывались автоматически системой ,если они Вам не нужны можете закрыть их

если перевод делают на карту ,а она по каким то причинам не активна, то средства могут поступить только на счет , на другую карту -нет Вы можете закрыть счета в отделении банка

Проясніть будь ласка ситуацію:
1. В чому радість від таких нововведень?
2. Чи не планує ПриватБанк змінити схему закриття депозитів, тобто тепер депозит буде закриватись на цей віртуальний рахунок?
3. Навіщо відображати в меню переказів мої депозитні рахунки, який планується функціонал?
4. Що буде, якщо я закрию ці віртуальні рахунки і навіщо їх взагалі відкрили? На даний момент вони тільки засмічують меню "карти", до того ж вони ніяк не ідентифіковані крім самого номеру рахунку, а 14 цифр мені ні про що не говорять.

Добрий день, Валерій!
Банком була реалізована нова схема додавання карт в Приват24. Усі Ваші нові і старі карти були додані в акаунт автоматично. Також Вам автоматично були відкриті 3 віртуальних рахунки, які можна поповнити готівкою у відділенні, поштовим переказом або з картки. Щоб отримати готівку з даних рахунків, кошти потрібно перевести на пластикову карту. Дані рахунки призначені для зручності користування системою.
Тарифи за даними рахунками аналогічні тарифам по карті "Універсальна". Детальніше з усіма тарифами по переказах і платежах Ви можете ознайомитися на нашому сайті https://privatbank.ua/pay/
Якщо Ви не бажаєте, щоб карта відображалася в меню "Мої рахунки" або при платежах, досить приховати її в меню "усі послуги - налаштування - карти - список карт".
З повагою, Анна.
ПриватБанк.
PrivatBank

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 10:13

/viewtopic.php?p=2744835#p2744835
я думаю тут всё хорошо видно. В начале октября глюкнуло, какой то криворукий манагер шото там перевёл не туда внутрибанка, и на ДЕБЕТНОЙ карте без лимита образовался дикий минус. Я оставил заявку в отделении банка у менеджера (это уже в Черновцах, есичё), мне несколько раз перезвонили с разными вариантами ды6ильных ответов, хитом среди которых был: "А вы напишите в милицию заявление по поводу пропажи ваших денег" :shock: :lol: Я, честно говоря, в осадок выпал! КАКИЕ в поппу МОИХ денег??? Карта была с НУЛЁМ. И на ней образовался минус. Это не МОИ бабки пропали. Это банк мне нарисовал долг. Вобщем воз и ныне там.

Уважаемый клиент, информация по данному вопросу передана нашим сотрудникам. О результатах рассмотрения ситуации мы проинформируем Вас в личном сообщении на форуме.
С уважением, Анна.
ПриватБанк.
PrivatBank

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 10:16

WachtAmRhein написав:
  IMPRINTER написав:Уважаемый axuJlec.

Особая разновидность оленей.
Пукан бомбануло?

пысы:
  IMPRINTER написав: ваши выделения красненьким оставьте для себя
:mrgreen:
axuJlec

Подякував: 23 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2014 10:32

Re: Приватбанк

Козак-характерник написав:А где гарантии шо не заблокируете? )) Вам же закон не писан. Кстати между прочим зашел в одно из львовских отделений. Поинтересовался нащот разблокировки. Сказали предьявить довидку, иначе никак...))

Довидку о чем?
Anybody

Подякував: 25 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 17421743174417451746 ... 9038>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість