|
Дельта - 2014 - 2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:20
Питання до Delta official - у мене, ВІП клієнта вашого банку, 6 грудня 2014 року закінчилися 2 (два) депозитних договори із вашим банком у дол.США. Мною були написані: заява на вчасне отримання грошей (від 4 грудня 2014) та скарга (від 12 грудня 2014). 6 грудня я відвідала відповідне відділення у м.Києві де заступник начальника Юрченко відповіла що грошей в наявності немає (незважаючи на заяву та офіційне завершення строку депозитів). 12 грудня я на відділенні написала вищезазначену скаргу але грошей досі не отримала (15 грудня 2014). Незавжаючи на це, ваш кол-центр при кожному моєму зверненні стверджував, що гроші я зможу отримати без проблем. Завтра (16 грудня) я звертаюся до гарячої лінії НБУ, відправляю їм лист-скаргу про те, що ДЕЛЬТА банк не взмозі розплачуватися по своїм зобов"язанням навіть у обсягах щоденних транзакцій, встановлених НБУ. Я сподіваюсь на швидку реакцію з вашого боку, Тетяна
-
tetianaserg
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:20
jurg написав:Это не случайность...просто под Новый Год случаются чудеса. Думаю банк просто уже готовит подарки к Новому Году...
щедрый подарок от дельты благодарным клиентам... работа всех карт в праздничные дни... 
-
osem99
-
-
- Заблокований
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:21
Уважаемая(ый), Delta official! Скажите, пожалуйста, за кредитки МС. Они будут работать? Если будут, то когда? Только не в ближайшее время после перехода на собственный процессинг. Если не будут, то может позакрывать их?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:22
Шановна tetianaserg, для перевірки та вжиття заходів просимо направити Ваші дані, з посиланням на це повідомлення, на електронну адресу consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua.
-
Delta official
-
-
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:23
Yuri_T написав:ё-моё, своими глазами увидел очередь из 30+ пенсионеров в отделении, стоящими за 100 грн. нет, я все понимаю, депозиты там, счета текущие и т.д. но пенсионеров на пенсию входящую из ПФ нахлобучивать - это уже перегиб. в былые времена за такое на кол сажали. или лошадьми разрывали пополам. но Николашке повезло, в век гуманизма живем 
Поддерживаю, нельзя так, депозит - это излишки, которые я могу тратить, могу не тратить, а пенсия - это даже не прожиточный минимум, сопли - и тех не давать...
-
alexxxxxxxxx
-
-
- Подякував: 87 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:23
Delta official прикольно...а страховка % от суммы депозита??? Delta official, ответ уже совсем не впопад. А что с лимитами сегодня в дельта платежи? не могу и 1000 перевести, пишет что лимит превышен 
-
nat-le
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:24
Delta official у меня есть видео разговора с менеджером и начальником отделения, в котором они оба утверждают что у них есть "устное распоряжение" вымогать дополнительные комиссионные с клиентов за снятие наличных вот таким образом. То есть оба прямо заявили: "знаю что это незаконно, но ничего сделать не могу, иначе меня выгонят с работы".
-
red31866
-
-
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:24
Serg__A написав:Слава дельте!!! Лучше депозитов нет! Да вездё всё платит, код просто нужно верно вводить. И не забывать говорить волшебные слова.
угу и карту правильную вставлять... другого банка
-
Nefrite
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:25
Water написав:Уважаемая(ый), Delta official! Скажите, пожалуйста, за кредитки МС. Они будут работать? Если будут, то когда? Только не в ближайшее время после перехода на собственный процессинг. Если не будут, то может позакрывать их?
помню прошлый раз когда восстановилась работоспособность карт, то ДО узнала об этом из сообщений на форуме... 
-
osem99
-
-
- Заблокований
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 23:26
tetianaserg написав:Питання до Delta official - у мене, ВІП клієнта вашого банку, 6 грудня 2014 року закінчилися 2 (два) депозитних договори із вашим банком у дол.США. Мною були написані: заява на вчасне отримання грошей (від 4 грудня 2014) та скарга (від 12 грудня 2014). 6 грудня я відвідала відповідне відділення у м.Києві де заступник начальника Юрченко відповіла що грошей в наявності немає (незважаючи на заяву та офіційне завершення строку депозитів). 12 грудня я на відділенні написала вищезазначену скаргу але грошей досі не отримала (15 грудня 2014). Незавжаючи на це, ваш кол-центр при кожному моєму зверненні стверджував, що гроші я зможу отримати без проблем. Завтра (16 грудня) я звертаюся до гарячої лінії НБУ, відправляю їм лист-скаргу про те, що ДЕЛЬТА банк не взмозі розплачуватися по своїм зобов"язанням навіть у обсягах щоденних транзакцій, встановлених НБУ. Я сподіваюсь на швидку реакцію з вашого боку, Тетяна
Рекомендую сразу готовить документы в суд. Все документы, заявления, "скарги" и т.п. должны быть в бумажном виде и заверены печатями и подписями.
-
yavfast
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
|