1505 написав:Форма заявления обычная: номер счета, от какого числа, фамилия, имя и отчество. Только пока нет результата из банка. Может, пишут...
Напишите, интересно узнать, за сколько по почте ответ приходит. Если заказывать и забирать лично в отделении, то где-то неделя. Кстати, прислать тоже заказным должны, т.е забрать может только человек с паспортом или по доверенности?
1505 Ви можете дізнатися про місцезнаходження та стан поштового відправлення, що розшукується, у будь-який зручний для Вас час. http://services.ukrposhta.ua/bardcodesingle/ Інформацію можна отримати про: - внутрішні реєстровані поштові відправлення, що пересилаються в межах України; - міжнародні реєстровані поштові відправлення, що пересилаються за межі України; - міжнародні реєстровані поштові відправлення, що надійшли в Україну.
Уведіть, будь-ласка, без пропусків та інших символів повний 13-символьний буквено-цифровий номер (штрихкодовий ідентифікатор) поштового відправлення, який зазначено на Вашому розрахунковому документі (касовому чеку, розрахунковій квитанції тощо) та натисніть на кнопку «Пошук» або клавішу «Enter».
Ідентифікатор міжнародного поштового відправлення містить 13 символів, з них: 1-й та 2-й символи — букви; з 3-го по 11-й — цифри; 12-й та 13-й — букви, які відображають код країни-відправника (наприклад, UA — Україна, RU — Росія, US — США, IL — Ізраїль тощо).
Ідентифікатор внутрішнього поштового відправлення складається з 13 цифр.
Приклад номера міжнародного відправлення: CA123456789UA внутрішнього відправлення: 0123456789123
1505 написав:Я отправила 09.12.2014 г. заказным с уведомлением по почте (стоит 4-80 грн). Перед этим от Плюты Татьяны Викторовны (начальник отдела организации выплат ФГВФО), куда я писала, пришел вот такой ответ на мой электронный адрес: "Здравствуйте, выписку по счету можно получить по адресу: ул. Соломенская, 33, м. Київ, 03141. Контактные номера тел CityCommerce Bank. 0 800-500-011, 38 (044) 207 70 00. Для этого не обязательно ехать в Киев, достаточно обратиться с письменным заявлением в банк (письмом по почте).Возмещение средств по вкладу в иностранной валюте происходит в национальной валюте Украины после перечисления суммы вклада по официальным курсу гривны к иностранным валютам, установленным Национальным банком Украины на день начала процедуры выведения Фондом банка из рынка и осуществления временной администрации.(21.11.2014)" До сих пор, не пришло уведомление из Киева о получении моего письма, хотя я нахожусь в г. Умани, то есть не так далеко, всего каких-то 200 км. Если придет ответ, напишу. Пока что вот в такой стадии моя выписка по счету.
1505 написав:Спасибо большое. Я просмотрела вашу ссылку, мое отправление вручено адресату 18.12.2014. Теперь остается ждать выписку по счету. Спасибо за помощь.
timonandpunba написав:невже ви вірите в те, що банк, який майже рік нічого не виплачував і заробив собі таку "чудову" репутацію міг відновити свою діяльність і повернути залучені колись депозити?
та легко, ребрендинг, типа смена власныка и вперед. вообщем история этого банка итак мутнее некуда и тем не мения денег нанесли))
varlo написав:В принципе, если бы в регионах всем выдавали хотя бы по 200 грн в день (как в Дельте сейчас), то еще можно было бы терпеть.
да, согласен. Ввод ВА был очень не вовремя, нужно было или летом или ждать уже устаканивания курса, а так что? ввели при 15, а купить его сейчас можно по 20.
timonandpunba написав:Як на мене - то ТА дала хоч якийсь шанс на повернення грошей
фиг с ним, но я считаю г-а-м-ногосударство должно было пересмотреть сумму ФГВ в этом случае, это бы заметно снизило градус. Почему в сраной россии это сделали сразу? на момент получения выплаты ещё не известно что Вы получите, какой будет курс. Получается что ФГВ это туфта, так можно класть депо вписываясь во все рамки а по итогу остатся в Ж. ядаже не знаю что должно случится что бы ещё раз занес деньги в банк.
Вот это стенания. Вот я в октябре прошлого года положил в два раза меньше фонда, а сейчас уже больше и прилично. Просто думать надо головой. А вводить ВА нужно было сразу, с теперешней ситуацией вообще непонятно когда нам и что выплатят.
timonandpunba Ви не зовсім тут праві. Банк купили нові реальні власники. Але НБУ вирішило не давати час на внесення грошей, бо тоді виявилося б, що Тумовс незаконно вивів гроші, і міг попасти під ст.58, чого не захотіла подружка друга друга Тумовса. Напевно дуже була "мотивована" стати чесною.
Але якщо будуть 100-200 заяв про вчинення злочинів по ст. 58 Закону про банки і банківську діяльність і ст.191 Кримінального кодексу України Городской коммерческий банк CityCommerce Bank , то тоді гривня прийде вкладникам швидше , а також є шанс і отримати всю суму вкладу і доларах тим, хто вніс в доларах.
Головне не дати змогу Туомвсу і Ко "відмазатися" із ГПУ, як він це зробив із НБУ.
Власники "Форуму" так само вирішують зараз справу із німцями.
timonandpunba написав:Леонид невже ви вірите в те, що банк, який майже рік нічого не виплачував і заробив собі таку "чудову" репутацію міг відновити свою діяльність і повернути залучені колись депозити? Як на мене - то ТА дала хоч якийсь шанс на повернення грошей, бо в моєму випадку, я краще поверну частину коштів від того що колись вклала, ніж 2-3-5 років буду жити і думати, що десь там в банку є мої віртуальні і може, коли на горі рак свисне, мені їх повернуть. Їздити в Київ за пайками в 500 гривень не мала можливості. Якби в регіонах видавали хоч якісь гроші за останні 8 місяців - то можна було б ще вірити в якесь потенційне оздоровлення. Але кожен мій візит до банку закінчувався розповідями працівників про те, що в них в касі грошей немає і вже давно не було
Востаннє редагувалось b3254 в Суб 20 гру, 2014 21:50, всього редагувалось 1 раз.