angel257 Сьогодні, конкретно по міському комерційному банку, виплат ФГВФО не надає. З їхніх слів, вони формують реєстр вкладників до повернення коштів, тобто так звану базу, кому повертати і скільки...Протягом дії ВА в банку телефонував неодноразово на гарячу лінію ССБ із запитанням коли розпочнуться виплати - конкретної відповіді не має, останнє що чув від уповноваженої особи "приблизно в лютому" хоча до того і говорили що в січні точно розпочнуться виплати - навіть десь публікували здається..Як на мене то виплати розпочнуться не раніше березня і тоді навіть якщо і кошти будуть виплачуватись в обсязі 200000 грн., вартувати вони вже будуть в рази меньше
Asmod спасибо за ответ, но я немного не поняла что Вы имели ввиду написав, "ох уж эти олигархи"? я просто уже пережила 5 судов с этим банком, большое количество писем в разные заведения, решение суда, открытие "виконавчого впровадження" и многое другое и за последние 9 месяцев уже согласна даже делить всю мою сумму на первые 200 000 и на остальные. так как я ни у кого деньги не брала и не просила, хочу забрать всего лишь свои кровные, и не приятно Ваши сарказмы.
cherniy_o24 дуже дякую за відповідь, нажаль, але нічого вже не виправити, буду чекати разом з усіма, просто хотіла дізнатися у всіх така процедура чи саме мене знову дурять. я їм вже давно не довіряю, от тому в людей питаю. ще раз дякую
angel257 Доречі, всю інформацію про виплати та взагалі роботу ВА, і різного роду зміни ви зможете читати на офіційному сайті ФГВФО. http://www.fg.gov.ua/payments/citicommerce-99.html P.S. Удачі вам з вашими виконавчими листами, якщо за допомогою них взагалі вдасться ще щось стягнути.
angel257 написав:Asmod спасибо за ответ, но я немного не поняла что Вы имели ввиду написав, "ох уж эти олигархи"? я просто уже пережила 5 судов с этим банком, большое количество писем в разные заведения, решение суда, открытие "виконавчого впровадження" и многое другое и за последние 9 месяцев уже согласна даже делить всю мою сумму на первые 200 000 и на остальные. так как я ни у кого деньги не брала и не просила, хочу забрать всего лишь свои кровные, и не приятно Ваши сарказмы.
а не было сарказма, просто шутка юмора, рад за вас если для вас 200 тыщ, это "хотя бы".