|
Дельта Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 06 січ, 2015 00:49
Останнім часом не бачив згадок про 24 години. Усі ліміти зараз скидаються в 00.00 ? тобто можна перекинути зараз, і ще 500 через 30 хвилин?
-
Comando
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2015 00:50
Comando, да
-
consuelo
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2015 00:51
Comando Можно. Но возможны сбои.
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2015 00:51
Ukrainian написав:А взагалі поясніть мені популярність цією гілки, коли не зайду, а захожу я рідко, бо дуже часто сижу в бані через свої неправильні політичні погляди, є свіже повідомлення ? Тим хто більше напише більше віддадуть ?
Популярность ветки Дельта коррелирует с аналогичными ветками аналогичных банков в аналогичных ситуациях этого же ресурса - ВАБ, БББ. Выборка репрезентативна  , просто ДБ - самый большой на сегодня из аналогичных. Так понятно объяснил?  ЗЫ А насчет политических вглядов... при Сталине сидел бы в другом месте  , так шта не нада на демократию батоном крошить, понимаешь 
Востаннє редагувалось Навуходоносор в Вів 06 січ, 2015 00:57, всього редагувалось 3 разів.
-
Навуходоносор
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1020 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 06 січ, 2015 00:54
nalim написав:Те стада, которые уже Дельту затоптали... а теперь и на других поглядывают...
стадо начало бежать когда (по памяти) в сентябре начали отписывать, что не могут снять по полных лимитах нбу свои депозиты особенно в валюте. и в то же время попытались купить универсалбанк. тогда еще дельтабанк был очень даже жывуч и неплохо смотрелся на фоне других банков, которые практически ничего не выдавали в валюте еще с весны. я еще без проблем пополнял все что нужно в интернете. пока пытались купить универсалбанк - в дельтабанке начались проблемы и с гривней, что запустило самый натуральный банкран. последнем драйвером забега стала невыплата гривен социальщикам. установили бы тогда нормальные лимиты, а не сказки о переходе на новый процессинг - может бы и банкранили меньше. сейчас социальщики вынесут все что смогут. а банка будет мариновать всех и тянуть время. чего банкоматы не заправлены? потому то что может выдаь банкомат за 2 часа - на кассе будут выдавать целый день.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2015 00:58
consuelo написав:Comando, да
По пей2ю вроде 24 часа считает от последнего. Или чего-то опять поменяли?
-
Mutabor
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2015 01:00
Mutabor написав: consuelo написав:Comando, да
теперь в 00:00
-
consuelo
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2015 01:03
rufius написав: Ukrainian написав:А банку з цього уже тоді буде яка вигода ? Дохлий уже буде. По моєму це щоб знизити відхід нервових вкладників, в який немає рахунків в інших банках. От скажіть яка нормальна людина понесе усе в один банк, в нашій країні, щоб потім нити що не віддають. Учи учи, а толку. 
А до чого тут "усе в один банк" ?
Ну таке враження просто коли сюди заходиш що в людей (вкладників цього банку ) останні заощадження в цей банк занесені, і зараз хоч криком кричи нічого не можуть забрати. Я в таких ситуаціях(не тільки в цьому банку) продовжую депозит, відсотки капіталізую. І користуюсь послугами інших банків. Таким чином зберігаючи собі нерви та час. Можу собі уявити скільки часу займає писати на цьому форумі, а час він теж не безкоштовний. Тому до мене не доходить чому більшість вкладників так не робить. 
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 06 січ, 2015 01:09
Ukrainian написав: rufius написав: Ukrainian написав:А банку з цього уже тоді буде яка вигода ? Дохлий уже буде. По моєму це щоб знизити відхід нервових вкладників, в який немає рахунків в інших банках. От скажіть яка нормальна людина понесе усе в один банк, в нашій країні, щоб потім нити що не віддають. Учи учи, а толку. 
А до чого тут "усе в один банк" ?
Ну таке враження просто коли сюди заходиш що в людей (вкладників цього банку ) останні заощадження в цей банк занесені, і зараз хоч криком кричи нічого не можуть забрати. Я в таких ситуаціях(не тільки в цьому банку) продовжую депозит, відсотки капіталізую. І користуюсь послугами інших банків. Таким чином зберігаючи собі нерви та час. Можу собі уявити скільки часу займає писати на цьому форумі, а час він теж не безкоштовний. Тому до мене не доходить чому більшість вкладників так не робить. 
банк лопается и вы получаете свои 200 гр за старания 
-
sopkotomhu
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2015 01:12
consuelo написав: Mutabor написав: consuelo написав:Comando, да
теперь в 00:00
Попробовал. Действительно. Спасибо за инфо! Может лимиты уже не 500, а переводится сколько хош? 
-
Mutabor
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
|