Закінчіється на слідуючому тижні валютне депо в Кредит Дніпро, підходив - казали що проблем з видачею не буде. Такий тихенький баньчик, може туди придивіться? Гроші люблять тишу (с)
merihor75 написав:Як писали раніше, кожне відділення має свою "політику". 1.ПУМБ. Страховки не вимагає. Але 6 січня не дозволили поповнити депозит у звязку перенастройки програми на 2% у пенсійний. Я це "зїв". Ввечері тут на форумі прочитав, що людям вдалось поповнити в цей день. 8 січня перед відвідинами відділення продзвонив гарячу лінію на наявність проблем з поповненням. Там звичайно про це не в курсі. Прийшов у відділення, а мені знову - не можна, прийдіть завтра. Я "попросив" перевірити можливість поповнення і проблема вирішилась. Поповнив 175 USD(більше не дають) - 2950,61грн 2. ОТР. Відкриття поточного валютного безплатно, з нього відкривають або поповнюють депозит. Але - поповнення поточного менше 300 USD з комісією 20 грн. Тобто чи поповнюєте чи відкриваєте новий депозит треба щодня 3054,91грн + 20 грн(180 USD). Вигідніше відкривати щодня новий депозит без поповнення з виплатою в кінці терміну, відсоток більший.
а ПиБ ? я как раз тоже на пиб пумб и отп настроен ... т.е. венгры еще и двадцадку просят?
Просят двадцатку -если пополнять уже существующий депо. И процент на полгода с пополнением - 3. А если каждый раз открывать новый без пополнения -4.5%. И двадцатки не надо.
Все рівно потрібно 20 грн - для зарахування на поточний рахунок коштів менше 300 USD
Shummi написав:Так замучаешься ждать каждый раз пок аоформят, и бумаши куча, все из за 20 ки и эфимерных %? Это депо же не изза 0,5 % за пол года вы открываете?
Взагалі то 1,5%. Вклад з поповненням і виплатою в кінці на 180 днів - 3%. Поточний вже відкривати не будуть, залишається тільки роздрукувати договір, а поповнення поточного потрібно в любому випадку.
Поддерживаю вопрос по ПИБу. Что они хотят за свои доляры? По евро тоже ПИБ открывает? А то от разных источников разная информация приходит. Проинформируйте пожалуйста.
merihor75 написав:1.ПУМБ. Страховки не вимагає. Але 6 січня не дозволили поповнити депозит у звязку перенастройки програми на 2% у пенсійний. Я це "зїв". Ввечері тут на форумі прочитав, що людям вдалось поповнити в цей день. 8 січня перед відвідинами відділення продзвонив гарячу лінію на наявність проблем з поповненням. Там звичайно про це не в курсі. Прийшов у відділення, а мені знову - не можна, прийдіть завтра. Я "попросив" перевірити можливість поповнення і проблема вирішилась. Поповнив 175 USD(більше не дають) - 2950,61грн
Для этого надо текущий открывать или карту? Выплата на карту и потом через кассу снимать?