чесно...як на мене "буря в стакані"...люди,зараз і Райффайзен з Юнікредітом не щодня спрможні видати по Кубіку...і це розуміється!!!...а тут Платина...ммм...думаю занадто багато в неї інвестовано теперешніми власниками,тим паче близькими до ПОПа,щоб занехаїти банчик...тим паче,що з Гривнею все ок...ліміти,підтримую....багато народу з ледь дихаючих банків звідси кеш і виводять..недавно 270 тисяк по безготівці...година часу-гроші в отримувача...це як не як зараз - "уравєнь"...
Кстати, коллеги, а вы обратили внимание, что пока стервятники каркают, а алени скачут, в платинуме все операции в ИБ стали мгновенными? Тока что был приятно поражен этим фактом - с ВК на текущий, с текущего на карту, и все моментально. Зачет Платинуму
t-step написав:чесно...як на мене "буря в стакані"...люди,зараз і Райффайзен з Юнікредітом не щодня спрможні видати по Кубіку...і це розуміється!!!...а тут Платина...ммм...думаю занадто багато в неї інвестовано теперешніми власниками,тим паче близькими до ПОПа,щоб занехаїти банчик...тим паче,що з Гривнею все ок...ліміти,підтримую....багато народу з ледь дихаючих банків звідси кеш і виводять..недавно 270 тисяк по безготівці...година часу-гроші в отримувача...це як не як зараз - "уравєнь"...
Все що інвестовано - виведено в тому ж кварталі через валютні кредити юрособам-інсайдерам