|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 16 січ, 2015 15:01
Alex_Yu написав:Ну и козляча ж банка, опять долбят меня в п24 ограничениями как будто я сепар какой то. Забракован : Согласно Указа Президента Украины №875/2014 ограничено проведение банковских операций на отдельных территориях в зоне проведения АТО в Донецкой и Луганской областях. В связи с этим банк прекращает обслуживать клиентов, находящихся на территории, неконтролируемой Украиной. Для продолжения обслуживания получателю/отправителю денег необходимо покинуть зону АТО, после чего обратиться в любое отделение банка и подтвердить свой выезд заявлением о том, что Получатель ведет свою деятельность по адресу за пределами зоны АТОа я ж писал заяву в отделении, с сепарами не дружу, и там не живу уже давно.
Alex_Yu, технология возобновления возможности совершать/получать переводы, для лиц, покинувших зону проведения АТО находится в разработке и будет внедрена Банком в ближайшее время. С уважением, Алина, ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 15:18
Действительно у меня карточки немного сепаратистские(те которые открыты в Луганске), ограничение на п2п операции 1шт в сутки, посоветовали поменять то ли договор то ли карточку в отделении. Эх. Впрочем снимать долляр дают без проблем, а вот продать не дают.
-
Alex_Yu
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 15:43
PrivatBank написав: Webracer написав:Webracer, переказ коштів з віртуального рахунку на карту «Універсальна» / «Універсальна Gold» безкоштовно, на Карту для виплат-1% (з них 0.5% стягується з одержувача за нецільове поповнення Карти для виплат). При відкритті депозиту з карт "Універсальна" і Карти для виплат комісія не стягується. З повагою, Аліна, ПриватБанк
перекину я на Універсальну. Поповню депозит. А коли з депозиту буду знімати ці кошти, наприклад, на картку для виплат. Комісія буде? Десь я тут читав, що якщо гроші на депозит надходять з універсальної картки, то при їх виплаті з депозиту (приват-вкладу) буде комісія!
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 15:48
Почему нельзя дозвониться с Европы по этому номеру +38-056-716-11-31
-
dorinpro
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 15:50
Webracer написав: PrivatBank написав: Webracer написав:Webracer, переказ коштів з віртуального рахунку на карту «Універсальна» / «Універсальна Gold» безкоштовно, на Карту для виплат-1% (з них 0.5% стягується з одержувача за нецільове поповнення Карти для виплат). При відкритті депозиту з карт "Універсальна" і Карти для виплат комісія не стягується. З повагою, Аліна, ПриватБанк
перекину я на Універсальну. Поповню депозит. А коли з депозиту буду знімати ці кошти, наприклад, на картку для виплат. Комісія буде? Десь я тут читав, що якщо гроші на депозит надходять з універсальної картки, то при їх виплаті з депозиту (приват-вкладу) буде комісія!
Webracer, зарахування грошових коштів з депозитного вкладу на Карту для виплат безкоштовно. Більш детально з тарифами за вкладами можна ознайомитися за посиланням pb.ua/depozit/, вкладка "Тарифи на обслуговування". З повагою, Аліна, ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 15:54
dorinpro написав:dorinpro
dorinpro, добрый день! Сообщите, пожалуйста, на help@pb.ua контактные данные и суть вопроса, чтобы мы могли с Вами связаться и помочь в его решении. С уважением, Алина, ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 15:58
Більш калічної системи входу до ІБ ніж в приваті не існує в жодному банку країни. Вірніше ще в жодному банку такого не зустрічав. смс сьогодні в ауті.
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 15:59
PrivatBank написав:rufius, на текущий момент, продажа долларов в Приват24 открыта для пополнения Интернет-карт в размере 100 долл. в день, а также для оформления новых вкладов в сумме, не превышающей ограничение НБУ (эквивалент 3 000 грн на клиента в день). С уважением, Алина, ПриватБанк
Ясно, спасибо.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 16:00
Мы сейчас за границей,потеряли укр номер но есть другой,Вы сможете вбить новый номер в поддержке?????
-
dorinpro
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 січ, 2015 16:05
Viz написав:Більш калічної системи входу до ІБ ніж в приваті не існує в жодному банку країни. Вірніше ще в жодному банку такого не зустрічав. смс сьогодні в ауті.
Viz, добрий день! Опишіть, будь ласка, на help@pb.ua, чим викликане невдоволення і контакти для зворотного зв'язку. З повагою, Алiна, ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-