Мизантрóп Але ж фактично це ж не ті самі гроші переводяться прямим платежем. Я Фіз.особа №1 кладу свої гроші собі на рахунок. А фізична особа номер 2, моя мама, через 5 хвилин знімає 200 доларів банку. Чи по Вашому і до цього прикопаються якимось чином? Цікавить суто Ваша думка, без посилань на *простині* законів.
maksjustmaks написав:Мизантрóп Але ж фактично це ж не ті самі гроші переводяться прямим платежем. Я Фіз.особа №1 кладу свої гроші собі на рахунок. А фізична особа номер 2, моя мама, через 5 хвилин знімає 200 доларів банку. Чи по Вашому і до цього прикопаються якимось чином? Цікавить суто Ваша думка, без посилань на *простині* законів.
Впринципі питання до усіх форумчан.
так,Ви як завжди праві!На закони та норм-прав акти не звертайте уваги,робіть як знаєте і все буде добре! ************* меньше слов-дешевле телеграмма.Точка/крапка. п.с. у них запрет на открытие новых счетов,потому и ПФ не работает с 01.02.2015,ОТАКЕ.
Bars2013 написав:Что касается пенсий и соц.выплат, это вообще за гранью, настоящий криминал. эти деньги они напрямую получают от государства, а распоряжаются как собственными( хищение или грабеж)
Вы все правильно сказали. НО... Вы ведь на пенс. и соц вклады получаете проценты, и сами на это сознательно пошли. А откуда берутся эти проценты? Правильно, "распоряжаются как собственными". Вот вам и ответ.
vanypetrov36 написав:разговор шел о разбивке вклада, а не о получении
Я, наивный, думал, что конечная цель это именно получение всех своих денег любым законным путем с наименьшими. А оказывается кому то достаточно только положительного решения суда...
maksjustmaks написав:Почитав форум, насторожився. Домовились на відділенні про те що близький родич знімає валюту з поточного рахунку, а я вношу на себе. На форумі проскакують думки що ФГВ не буде відшкодовувати ці кошти, бо це наче махінація. Хто знає, проясніть ситуацію, чи це дійсно так, бо звучить абсурдно. Чим керуються, якими законами, коли визнають угоди *нікчемними*?
Пока никто не указал, что если вы вносите сумму + 50дол (50 докладываете своих) первой транзакцией, чтобы в кассе появилась как бы наличка, а потом эту наличку за минусом ваших 50 дол. выдают родственнику уменьшая при этом его текущий депозит, второй транзакцией. То именно такие операции операции признаются ФГВ никчемными. Главное чтобы вас не заподозрили как родственников, например фамилии одинаковы или зарегистрированы по одному адресу.