Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 664665666667668 ... 4145>
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:36

budivelnik написав:
  3002 написав:budivelnik
Вы лучше скажите себестоимость Вашего строительства, и закладываете ли Вы 70% добавленной стоимости в цену?
Закладаю
Ціна продажу - 600 доларів/м2
Вартість матеріалів - 200 доларів
Зарплата робітників+податки з неї - 200 доларів
Мій прибуток 100 доларів
Плата за капітал - 50
Мої податки - 50 доларів
Таким чином
Затрати 200(33%) + додана вартість 400(64%)

Т.е. себестоимость 66%?)))) А в аренде Вы сказали про 30%, ничего не смущает?
И да, плата за капитал? Это проценты по кредиту? Тогда почему не в себестоимости?
3002

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:39

flyman написав:а що ватрість кредиту вноситься у собівартість

1 згідно чинного законодавства - оплата відсотків банкам за користуванням кредитними коштами - вносяться у собівартість
2 Яка кому різниця як я витрачаю зароблені мною кошти
Хочу віддам в АТО , хочу використаю на коханок....

ПС
Як я розумію , питання статевих відносит для мухолюда ще не вирішено , тому моя порада
спочатку натра..йся . а вже потім лізь обговорювати ціни на житло.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:41

Serg-ik написав:
"Житлоинвестбуд-УКБ" построит дом для пострадавших в «Элита-центре».

Объявлен победитель в конкурсе по привлечению инвесторов на строительство жилого дома, 7% жилплощадей в котором передадут пострадавшим в афере «Элита-центра».
6 марта Им стало КП "Житлоинвестбуд-УКБ",
По условиям конкурса, 7% жилых площадей в доме передадут жертвам аферы "Элита-центр".

Под строительство жилого дома с коммерческими помещениями и подземным паркингом общей стоимостью 86,613 млн грн будет предоставлен участок площадью 0,26 га. Ориентировочная площадь ЖК - 9 945 кв. м.
Источник: domik.ua http://domik.ua/novosti/dlya-postradavshix-v-elita-centre-postroyat-dom-n236293.html

86 613 000 грн / 9 945 метров = 8 709 грн/метр. , включая стоимость коммерческих помещений и паркинга.
И не надо заливать, что это только смета, суммы с потолка, реально будет в 2-3 раза дороже....

Второй раз Вам говорю, жилую считать надо, надо смотреть проект. А то, что там будет УГ. так это к гадалке не ходи
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:43

budivelnik написав:

1 згідно чинного законодавства - оплата відсотків банкам за користуванням кредитними коштами - вносяться у собівартість

Т.е. себестоимость Вашего производства = 75%?))))
3002

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:44

3002 написав:
  budivelnik написав:
  3002 написав:budivelnik
Вы лучше скажите себестоимость Вашего строительства, и закладываете ли Вы 70% добавленной стоимости в цену?
Закладаю
Ціна продажу - 600 доларів/м2
Вартість матеріалів - 200 доларів
Зарплата робітників+податки з неї - 200 доларів
Мій прибуток 100 доларів
Плата за капітал - 50
Мої податки - 50 доларів
Таким чином
Затрати 200(33%) + додана вартість 400(64%)

Т.е. себестоимость 66%?)))) А в аренде Вы сказали про 30%, ничего не смущает?
И да, плата за капитал? Это проценты по кредиту? Тогда почему не в себестоимости?
Будьте послідовними
В питанні оренди ви в собівартість включили тільки амортизаційні відчислення і ніяк не погоджуєтесь включити 5% річних від вартості коштів вкладених в нерухомість
А в моєму прикладі Ви мене переконуєте що відсотки по користуванню коштами це собівартість...
Тому спеціально для Вас
1 Є собівартість
2 Є додана вартість
По податковому обліку , плата за роботу одночасно включається як в собівартість ( для того щоб можна було обчислити прибуток після продажу)
Так і в додану вартість
Я розбив ціну продажу на дві групи
Ціна продажу = собівартість( без виплат працівникам бо це можуть бути будь-які суми які важко підтвердити документально на відміну від платіжок по матеріалам) + додана вартість

В своєму прикладі я так і розділив.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:49

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

3002 написав:1. Те квартиры в которых "на "освежить/сменить некоторую технику" тратится 150 тгрн каждые 5 лет" сдаются НЕ за 4 кгрн, а за 7-8 кгрн
вот к примеру http://kiev.ko.olx.ua/obyavlenie/kvarti ... 7;promoted

Конкретные цифры сразу говорю - можно особо не обсуждать, я пример привел наобум. Если подумать, цифру для указанног осегмента можно уменьшить в 2-3 раза.
  3002 написав:2. Если СМЕНИТЬ бытовую технику, то вы не учитываете то что "списанная" техника тоже имеет свою стоимость и соответственно это уже 150 кгрн - стоимость списанной техники

Думаю стоимостью списания можно пренебречь - цена металлолома или продажа на запчасти вряд ли достигает и 10% стоимости новой техники.
  3002 написав:3. Почему курс 30??? Почему не 40??? Стоимость аренды 1 к хруща порядка 4 кгрн была и год назад и 2 года назад, а тогда был курс 8 грн, соответственно 5куе=40 кгрн или около 700 грн/ мес, а аренда 4000 грн. Не диссонирует?

Не диссонирует. Курс взят на момент (хотя и завышен, опять таки, для удобства - см. п1). Два года назад сдавать было просто выгоднее, хотя и аренда 2 года назад на такой же объект скорее всего была немножко ниже.
  3002 написав:4. Аналогичное жилье в небольшом городе сдается за 1000 грн

Не могу говорить за любой городок, но в среднем в облцентрах то, что в Киеве сдается за 4000, обычно стоит ок. 2000-2500.
  3002 написав:откуда разница в 2000 грн если ка не за счет большего платежеспособного спроса?

Все верно, разница само собой в первую очередь из-за этого фактора. А что, кто-то с этим спорил?
  3002 написав:итого, получаем, что в Киеве цена аренды надутая за счет платежеспособного спроса и соответственно сравнивать её с товарами где основную часть цены составляет себестоимость НЕ корректно

А кто сравнивал?
Если вы по поводу приведенного примера с пирожком - я сомневаюсь, что с/с пирожка в его цене существенно выше, чем доля амортизации недвиги и ремонта в стоимости аренды.

И да, не используйте выражение "платежеспособный спрос", оно бессмысленно. Спрос платежеспособен по определению.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8239 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:51

budivelnik написав: собівартість( без виплат працівникам бо це можуть бути будь-які суми які важко підтвердити документально на відміну від платіжок по матеріалам)

Проблема в том, что в себестоимость включается как зарплата так и % по кредиту поэтому разбивка вашей цены не правильна.
Что касается 5% то вы не путайте проценты по кредиту и процент доходности.
Полнейший бред учитывать в себестоимость приемлемый % доходности, иначе любой производитель с целью минимизации доходов учитывал бы в себестоимость нужный процент доходности и вообще не платил бы налог на прибыль
3002

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:52

3002 написав:
  budivelnik написав:
Т.е. себестоимость Вашего производства = 75%?))))
Я вже змучився повторювати( робив це разів 100)
1 Кожен з виробників може в собівартість вносити все що захоче і скільки захоче( включаючи тіньові схеми переказу коштів в офшори)
2 Від того яка вийде намальована собівартість у виробника - ціна продажу ( реальна ринкова ціна) не залежить
3 Таким чином всі хто не є виробниками данного продукту - не можуть обговорювати що потрібно а що не потрібно вкладати в собівартість
4 Всі покупці орієнтуються на ціну продажу і їм по барабану яка була собівартість у виробника

Тому
Ціна на будь-який товар складається з
30%-Вартості комлектуючих (в які входять і енергоносії+оренди інструментів/приміщень)
70%-Доданої вартості (витрати на оплату праці+прибуток+податки+вартість користування грошима)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:55

budivelnik написав:Я Вам скажу більше
Будь-яка ціна на будь-який товар як в цій країні так і за її межами - формується платіжоспроможним попитом.

Золотые слова. И что, при нынешнем курсе в 25-30 грн/долл и платёжеспособом спросе на уровне 2012-2013 года Вы по прежнему будете продавать по 6500 грн за метр??? У покупателя больше нет денег.
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 11:58

3002 написав:
  budivelnik написав: собівартість( без виплат працівникам бо це можуть бути будь-які суми які важко підтвердити документально на відміну від платіжок по матеріалам)
Проблема в том, что в себестоимость включается как зарплата так и % по кредиту поэтому разбивка вашей цены не правильна.
Что касается 5% то вы не путайте проценты по кредиту и процент доходности.
Полнейший бред учитывать в себестоимость приемлемый % доходности, иначе любой производитель с целью минимизации доходов учитывал бы в себестоимость нужный процент доходности и вообще не платил бы налог на прибыль
Смешались в кучу кони-люди....
Вас цікавить правильність ведення мною бухгалтерії чи ви хочете розібратись з суттю процесу ?

Чим по суті відрізняється слідуюча операція
Я взяв свої кошти і замість віднести їх під 5% на депо - вклав в своє виробництво , але при цьому для кращого розуміння що я заробив цих 5% відніс не в свій прибуток а в плату за користування коштами
з наступною операцією
Я взяв в банку кредит під 5% річних на своє виробництво і величину відсотків відніс на собівартість

Для вас особисто хоч на грам зміниться кінцева ціна від того яку з цих операцій я використаю ?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 664665666667668 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему