Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:grape Це такий у них цікавий спосіб конкурувати з Прихватом?
Можливо). Перевела батьків пенсійні на Ощадбанк, собі зробила також їх картку - вивчаю. Останнім часом вони підтягують свій сервіс, принаймі у відділеннях у центрі Києва та онлайн. Далі побачимо що вони запропонують.
grape написав:Поповнювати карточку Ощадбанку 3-ї особи готівкою через Cash-in можна без комісії, навіть якщо картка випущена в іншому регіоні та нема її у наявності. Подібну операцію проводила у кінці лютого.
Сегодня узнавал.Если пополнять с карточкой- без комиссии, если пополнять без карточки комиссия 0,5%. Так и спросил у вас уже как у привата, на что девочка взахлеб начала рассказывать что "даже лучше", молодцы, пусть развивают. Понятно не все сразу.
grape написав:Поповнювати карточку Ощадбанку 3-ї особи готівкою через Cash-in можна без комісії, навіть якщо картка випущена в іншому регіоні та нема її у наявності. Подібну операцію проводила у кінці лютого.
Сегодня узнавал.Если пополнять с карточкой- без комиссии, если пополнять без карточки комиссия 0,5%. Так и спросил у вас уже как у привата, на что девочка взахлеб начала рассказывать что "даже лучше", молодцы, пусть развивают. Понятно не все сразу.
Леонід, Ви навели приклад тарифів якщо поповнювати через касу, а я наводила тарифи якщо поповнення через банкомат Cash-in. Вчора знову проводила таку операцію. Комісія 0 грн. Не дезінформуйте)
Леонід, Ви навели приклад тарифів якщо поповнювати через касу, а я наводила тарифи якщо поповнення через банкомат Cash-in. Вчора знову проводила таку операцію. Комісія 0 грн. Не дезінформуйте)
Я узнавал именно за терминал, не за кассу или банкома, повторяю, стоял именно возле терминала и спрашивал, возможно она не то рассказала, хорошо если как Вы сказали. А Вы имеете ввиду терминал или банкомат?
Наскільки знаю, їх правильна назва банкомат Cash-in. Інша їх назва ще "платіжні кіоски". Зверніть увагу, що не всі "звичайні" банкомати мають функцію прийому грошей, в той же час не всі які приймають гроші мають функцію видачі грошей. Уже стикнулась з такою ситуацією. Можливо, Ви з консультантом "твое-мое не понимает")